Itt az FPS-film, a Hardcore előzetese

Tavaly novemberben gyűjtöttek rá pénzt, ha még emlékeztek a promó videóra, ami egy akciót mutatott be, és Sharlto Copley is feltűnt benne. Na most itt a teljes őrület trailere.

Valami mechanikus végtagos, kicsit cyberpunkos hangulattal indítanak, amiből villámgyorsan belső nézetes akciófilm lesz. Méghozzá brutális, mármint a főhős R besorolásban ritkítja a népeket. Crank még nagyobb feszültségen!

hardcore-trailerscreenshot

Akármilyen minőségű a forgatókönyv, a különlegessége miatt muszáj lesz megnézni. A trailer a tovább mögött.

Ez a hivatalos youtube komment válasz se semmi.

aduvalas

human
írta
2015. 09. 13. 04:04
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Itt az FPS-film, a Hardcore előzetese” bejegyzéshez

 1. ez moziban is lesz vagy csak dvd ? elég szerényen reklámozzák magukat, every generation has one movie :) de azért állat ! nézős lesz

 2. Hát ez egyszer érdekes lesz, bár nehezen tudom elképzelni, hogy ez másfél-két órában működőképes, pontosan azért, mert az FPS miatt sokszor nehezen értelmezhető, hogy most pontosan mit is látunk, kicsit több gondolkodás kell hozzá, hogy térben elhelyezze az ember az eseményeket, amikor mondjuk egy zuhánás közben pörög a főszereplő. Azért ötletnek érdekes, de remélem nem fogja úgy felkapni Hollywood, mint a Blair Witch Project után a találtkamerás stílust.

 3. Ez nagyon odab*sz!
  A durva, hogy nemsokára már a videójátékok is elérik ezt a grafikai szintet.

  2:01-nél egy pillanatra azt hittem Chewbacca van a háttérben :D

 4. A Mad Max után szerintem ez lesz még az idei év nagy akció sci-fi durranása. Ilya Naishuller egy zseni!

 5. Miért kellett erre pénzt kalapozni, mikor több nagy gyártó is VR technológián dolgozik? Sőt, állítólag 2016 Q1 jön a végleges ocolus.
  Filmeket sokkal egyszerűbb ezekre fejleszteni, mint játékokat.

  Ilyenkor hol vannak a marketingesek?

 6. Idegesíteni fog, hogyha a hősünk az egész filmben csak bólogatni fog és egyszer nem fog meg szólalni, mert ugye a játékokban is ez a menő….
  1-nek jó lesz, de ennyi.

 7. Itt már villantottak egy picit, hogy talán némi történet is lesz, de még így is inkább “gimmick” és én is úgy gondolom, hogy nem fog ez működni teljes film hosszban, de ne legyen igazam.

  @Tod: És miért is számít itt bármit a VR? Azért mert van egy headset a fejeden még nem fogsz tudni körülnézni a filmben. Csak azt éred el vele, hogy a valóságban sem tudsz körülnézni, mert a fejedhez van rögzítve a kijelző. Ja persze, vannak ilyen marhaságok, hogy mintha moziban ülnél, de az a filmhez semmit nem ad semmit.

  Ha pedig a távolabbi jövőre tekintünk, aminek meg már zéró köze egy most forgatott filmhez. Ha majd már kiforrt a 360° rögzített filmek technológiája, akkor is kétlem, hogy hagyományos játékfilmekhez elterjedne, túl sokat adnak fel az operatőri munkából, nincs keret és kompozíció. Még nehezebb lenne irányítani a néző figyelmét, mint a színházban, vagy a cirkuszban.

 8. Ez 15 percben még érdekes is lehet, moziban, másfél órában szerintem sugárban hánynék egy idő után.

 9. Ez kicsit sem tud érdekelni. Mi ebben a jó, nem is értem. Vacakul rángatják a kamerát, miközben egy kéz kalimpál a kép bal, vagy jobb oldalán, oszt ennyi. Kihagyós.

 10. Kíváncsi leszek majd a kritikákra, mert elég nehéz szerintem a figyelmet fent tartani másfél-2 órában, úgy hogy csak ugyanazt a szemszöget nézzük állandóan. Nekem ez a saját szemszögből való dolog eléggé kényelmetlenné tette a nézését a sok ide-oda rángatás miatt… Szerintem lesz majd egy pár hányás a mozikban a folytonos rángatást elnézve, mint anno azt hiszem a Cloverfieldnél (vagy melyiknél?).

 11. Én is azokkal értek egyet, akik szerint ebből egy 5-10 perces videó is elég lenne. Nincs az az Isten, hogy ezt nézzem 2 órán keresztül.

 12. Túl az FPS nézeten én látok néhány olyan villanást ami fantáziadúsabb a mai akciófelhozatal 95%-ánál, így drukkolok neki!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.