Creed-előzetes: mindenki küzd, csak van aki a ringen kívül

Befutott a Rocky spin-off “nézzünk filmet” trailere, amiben láthatjuk, hogy Apollo Creed fiát milyen kétségek gyötrik. Kikerül, hogy Rocky élete sem csak vidám esőbámulás, miközben beavatja a kölyköt a boksz rejtelmeibe.

Mindezt a Fruitvale Station rendezőjétől, és a Fantastic Four után karrierjét javítgató Michael B. Jordannal. A magyar cím amúgy Creed: Apollo fia. Bár egy név volt a cím, és az Amerikai néző ugyanúgy nem biztos, hogy vágja az Apollo dolgot, de mi kaptunk mankót.

creed-trailer-ketto-screenshot

A Southpaw közepességébe beletörődve, bár Jake nagyot alakít, lehet, hogy itt jobb boksz-filmet kapunk? Videó a tovább mögött.

human
írta
2015. 09. 15. 04:00
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Creed-előzetes: mindenki küzd, csak van aki a ringen kívül” bejegyzéshez

 1. Jó lesz ez. Sly miatt érdemes lesz akár moziban is nézni, de DVD-n mindenképp kihagyhatatlannak tűnik. Nekem bejön. És M.B. Jordan. Nem gyenge.

 2. Mármint úgy értem, hogy M.B. Jordan nem keveset edzhetett, elég szépen ki van pattintva. Nem a színészi képességeire, mert arról ez alapján még nehéz lenne nyilatkozni.

 3. én egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ez a film jó legyen, sly hatalmas nagy gagyiságokban volt mostanában sajnos, hiányzik a hangulat, a lelkesedés… nincs meg az az életerő mint a Rocky filmekben

 4. Mit lehet még ebben a box témában elmondani? Ez már egy teljesen kimaxolt műfaj…maximum a színészi játékokon lehet elmélázni.

 5. Nálam a “Videó a tovább mögött.” üzenet után már csak a kommentek jönnek! Tán kiütötte Creed a lapról?

 6. Szerintem Jordannek nincs szüksége arra, hogy karrierjét javítgassa. Az FF-katasztrófából igazából leginkább a direktor jön ki rosszul, a színészeknek viszont nem sok köze van a végeredményhez.

  Akármennyire is bírom a színészt, a rendezőt, és az első közös, lélegzetelállítóan jó filmjüket, ez icipicit sem tud érdekelni… Elég volt már Rocky-ból, és meggyőződésem szerint ez nem lesz jobb közepesnél. Az is csak a résztvevők tehetségessége miatt.

 7. Tuti megköveztek, de az Ilyen a boksz című elég semmilyen filmnél nem sok jobb bokszolós cuccot láttam ami relatíve újabb. A Southpaw-t még nem láttam, az Jake miatt érdekel, de ez, Sly ide vagy oda..nem hat meg. Talán majd ha kikölcsönzöm dvdn megváltozik a véleményem.

 8. Baromira kell ez a film, az előző rész se szólt másról csak az elmúlásról, a már meghalt emberekről, épp elég volt.

 9. Jóvanakkor, legyen egy kisebbségi vélemény is :) Nekem bejött, hangulatosnak, olyan klasszik sport/boxfilmesnek tűnik és én bevallom, kajálom az olyanokat. Lehet ezerszer látott klisé, de ha jól van megcsinálva, jók a színészek, jók a bunyók, én vevő vagyok rá :) Szóval nekem nézős :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.