Jön az 5. hullám

Tényleg csak ez a lány (Chloe Moretz) tudja majd megállítani, persze a különleges, falon rohangáló hapsijával, miközben megmenti a csaj öccsét. Igazi YA mestermunka lesz itt, pedig idegeninváziós filmről van szó. Kijött a 2., történetmesélősebb trailer.

5thwavesecond-trailer

Tutira meg fogom nézni, bár lehet, hogy nem moziban. Szokás szerint az alap jó. Videó a tovább mögött.

human
írta
2015. 09. 15. 03:52
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Jön az 5. hullám” bejegyzéshez

  1. Ilyenkor bánom, hogy nem vagyok 10-15 évvel fiatalabb, mert akkor biztos jobban elhinném egy-két tejfölösszájúról, hogy milyen kemény kommandósok..

  2. Én, becsületemre legyen mondva elolvastam a könyvet. Az egy közepesre megírt anime-witcher crossover fanfiction szintjét hozza, de forgatókönyv alapnak nem rossz. Ki kell gyomlálni a baromságokat, és akkor ez lehet az új Katniss franchise.

  3. Engem kurvára irritálnak ezek a fiatal karakterek. Egy percig nemtudom komolyan venni, amit csinálnak. Ráadásul az összes YA filmben csapnivalóak a szinészek.

  4. Fu ez a lany…mi ez? Olyan fejet vag mindenre mint aki fejben szoroz. Nem ertem neha honnan szedik ezeket a szineszeket. Az Ultron-ban is szornyu volt a lany. Amugy nem tunik olyan gaznak bar az UFO borzaszto gagyin nez ki meg nekem kezdenek az agyamra menni ezek a total uber brutal CGI jelenetek amikben akkor hullamok jonnek hogy nem latod a tetejet meg mindig elsodornak valami monumentalis epitmenyt. A 2012-ben meg jok voltak, meg a Godzillaban is de mondjuk a San Andreas ban is idegesito volt. Bantja a szemem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.