The Jungle Book-előzetes: most élőszereplősen

A Disney élőszereplős mesefilm szériájának a következő lépcsőfoka a Jon Favreau (Iron Man, Cowboys and Aliens) által rendezett Dzsungel könyve lesz. A kinézet valami brutális, még ha ki is lóg a CGI néha.

junglebook-trailer-screenshot

A Favreau újra blockbustert csinál miatt megnéztem volna amúgy is, de a tovább mögötti trailer teljesen eladta.

43 hozzászólás a “The Jungle Book-előzetes: most élőszereplősen” bejegyzéshez

 1. “brutális”, bleh, a kinézet teljesen átlagos, sőt, a green screen úgy kilóg, mint annak a rendje. Am számomra elég érdektelen a film, egyelőre semmi izgalmasat nem látok a trailerben, azt leszámítva, hogy ez is “gritty” reboot-remake-sequel akárminek tűnik, mert anélkül nincs élet a Földön.

 2. Én telón néztem, így nem látom, hogy kilógna a cgi. De ezt még mindig valaki képes felhozni bármilyen ellenérvnek egy első trailer után, az megérdemli.
  Nekem nagyon faszán hozza a Disneys rajzfilm hangulatát egy kicsit több izgalommal. Ráadásul a fényképezés kurva jónak tűnik!

 3. Ez meseszép. Teljesen le vagyok nyűgözve.

  Bár kicsit olyan érzésem volt a szavannás jelenetek miatt, mintha belemixelték volna az Oroszlánykirály történetét is. :D

 4. Nekem Kaa nem tetszik annyira, de a többi tényleg elég vadul néz ki. Haverom meg volt győződve, hogy még a kis srác is CGI :D

 5. Majdnem minden cg lesz itten.A gyerek is sok helyen. És ahhoz mérten pedig brutális milyen valóságos, le a kalappal. Méghogy greenscreen, már rég nem ott tartunk. Ez amúgy ilm vagy weta produkció amúgy, nagyon nagyon közel van az új apes mozihoz minőségben. Gyanús hogy weta, pedig az ilm-mel most már a disneynek lenne is egy házi vfx cége.

 6. Megnéztem imdb-n, és naná hogy weta:)Nagyrész viszont inkább mpc, legalább is szakemberből belőlük van több- imdb- szerint. Ők se gyengék: life of pi-t ők csináltak, ha valakit érdekel:)

 7. Nem az igazi a CGI még mindig. Szerintem ‘főszereplőnek’ még nem való, de háttérnek/robbanásoknak/bábok-jelmezek-modellek kiegészítésénél már el lehet érni közel fotorealisztikus látványt.

 8. Human: Én is telon nezem, mert Törökbe vagyok, de nincs ezzel semmi gond, ha valaki nem bírja ki, akkor jobb, mint a semmi! Brutal joo film lesz szerintem, mindenkepp mozi! Jeah..

  Venom: azert remelem talalsz meg oromot az eletben! :P

 9. mindig megmosolyogtat az ilyen filmeknél hogy kirakják a sztárszínészek neveit, amiből mi nem fogunk semmit se látni se hallani :)

 10. brianaspirin: A Disney mozik mind szoktak itthon feliratos vetítéseket kapni nem is olyan csekély számban. És ez nagyon jól van így!

 11. Valamiért a dzsungel könyvét még disneys mesében is utáltam, és nagyon nem volt bejövős. Ez sem segített nagyon őszintén, úgy éreztem amagamat a trailer során mintha valami számítógépes játék trailerét nézném.

 12. Nem tudom, nekem semmi bajom a CGI-vel, tisztában vagyok vele, hogy manapság még a mami által sütött almás pitét is azzal helyettesítik a filmben, mert…mert csak. De addig tudom tolerálni, amíg a hátteret, az adott esetben szükséges pluszt adja a filmhez. Ha már az egész abból áll, az nekem már sok. Szóval ez eddig nem annyira jön be. De majd meglátjuk.

 13. Sok elözetest csak telon nézek,telón netezek. Így is lenyügözött!Örülök,hogy ezt a gyönyörű klasszikust nagyvászonra viszik!

 14. johansson-nak nagyon jó hangja van, ezt már a Her-nél is észrevettem, de fel se tűnik, ha látjuk is lol.

 15. Mikor hallottam, hogy megcsinálják élőszereplősen, annyira nem hatott meg a hír, de a trailert látva ez erősen változott. Nálam ez nézős lesz, már csak a látvány miatt is. Ká nekem sem jött be annyira, meg nem túl nagy az a majom egy kicsit?

 16. Én a mesét szerettem. Gyerekkorom egyik első Disney meséje volt így nagyon jó emlékeim vannak róla, de ebben semmi vonzót nem látok.
  Az az érzésem mint a Batman vs Superman trailernél. Erőltetetten komolyra vett, túl sötét és túl cgi.
  Ez annyiból élőszereplős, hogy egy-két jelenetnél nem cgi a gyerek.
  Lehet nekem azért csalódás mert egy könnyedebb, szórakoztató dologra gondoltam a Dzsungel könyveként.

  Más:
  Minek az ilyen, animációs filmekbe ennyi neves színész? Még ez is bevonzza a nézőket?

 17. Mintha a star wars előzmény trilógiát látnám, 99% CGI, kösz nem, akkor inkább tolok valami játékot ha ilyet akarok látni

 18. Azt hittem megcsufoljak majd az eredetit de ez igen faszan nez ki foleg, hogy nem is a vegleges valtozat meg.

 19. Engem teljesen meggyőzőtt és az ábrázolás is szép. Pl a vége felé amikor Bagirát mutatják közelről az simán elmenne egy igazi párducnak is. Egy 2 helyen tényleg kilóg de azért durván megtudják már csinálni az állatokat is mondjuk pl a narniás oroszlánhoz képest ez elég nagy fejlődés. Mondjuk a galaxis őrzőinél is néztem hogy milyen faszán megvan csinálva a mosómedve bár úgy tudom ott volt igazi mosómedve dublőr is.

 20. Kaysi: érdekes,hogy említed a másik filmet, mert pont arra gondoltam, hogy Disney klasszikus ide vagy oda, az eredeti történet is megérne egy próbálkozást. Szeretem a régi rajzfilmet, sok Disney filmmel ellentétben ebben még a zenék is jók, de a Kiplig könyvvel nem sok hasonlóságot mutat (ami egyáltalán nem baj). Gondolom, a másik film alpja a könyv lesz és az “Origins” nem előzményt takar.

 21. Én meg szarrá olvastam a könyvet, és az eddigi adaptációk nagy részének köze nincs hozzá. Sőt, úgy látom az újabb adaptációk arra se vették a fáradtságot, hogy elővegyék a könyvet, hanem csak újraforgattak egy régit. Pedig ez a sztori sokkal több lehetne, és könyvben sokkal több is, mint hatásvadász gyerekmese.

 22. Na megjöttek ennél a trailernél is a CGI szakemberek. Biztosan jobban értetek a CGI-hez, mint a WETA emberei. Ráadásul egy trailernél tök felesleges ebbe belekötni.

 23. Tényleg fölösleges belekötni, főleg hogy trailer és még sokat reszelnek rajta. De az élőszereplős megfogalmazás számomra is elég viccesen hangzik. Jó értem nem rajzfilm, de végülis majdnem az.

 24. Amíg egy x fős stáb élő lélegző emberekkel elmegy valahova, ahol leforgatnak y percet élő lélegző emberekkel, addig az élő szereplős film….

 25. Jó eséllyel ez a film is pontosan így készült:
  Egy x fős stáb élő, lélegző emberekkel (és állatokkal – mert ők is élőlények) elment valahova, ahol leforgattak y percet élő, lélegző emberekkel (és állatokkal). Tehát stimmel.
  Ebből a szempontból kicsit sem számít, hogy a filmen már nem látod közvetlenül a szereplőket, mert időközben rájuk került pár réteg “CGI-ruha”.

 26. Én azért leülnék egy UHD monitor elé az itt megnyilatkozó CGI szakemberekkel, hogy ugyanmár mutassanak rá egyenként (az nem ér, hogy valamiről tudjuk, hogy az CGI!), hogy hol is hibádzik a technika, mert én semmit nem láttam ebből. Biztos csak én nem vagyok elég vájtszemű ehhez, harminc évnyi mozizás után.

  Amúgy a film nem érdekel, a trailer alapján csak a milliomodik feldolgozása egy unalomig ismert sztorinak, csak látványilag alaposan feltúrbózva a mai bugyuta elvárásoknak… Favreautól én inkább valami személyesebb mozit várok, mint amilyen a Chef volt.

 27. én sose szoktam a cgi miatt panaszkodni, legtöbbször ki se szúrom az ilyen dolgokat, de remélem, hogy ez még sokat fog javulni, mire kijön a film, mert ez még nekem is gáz volt sok helyen :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.