Furious 7 őszintén

A Honest Traileresek most az idei megablockbustert (tényleg kurva sokat hozott) kapták el egy kis oltásra. De persze a Paul Walker búcsút még ők is elismerik. Videó a tovább mögött.

human
írta
2015. 09. 16. 13:29
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Furious 7 őszintén” bejegyzéshez

  1. Mai napig mondom, hogy nem így kellett volna befejezni… Ha Vin Diesel meghal a kritikus pillanatban, akkor Walkernek lett volna miért kiszállnia és kész end of franchise.

  2. Venom: A józan ész azt diktálná, hogy mindig van egy logikus pont, amikor be lehet fejezni… Pár rész után már nem fog működni a “még egy utolsó buli…”

  3. Csiki: Mióta a “józan ész” diktálja a Hollywoodi trendeket? Hoz pénzt? Hoz pénzt. Akkor még több fog belőle készülni.

  4. az nekem is fájt, hogy üldözik azt a “valamit” amivel elkaphatják a főgonoszt, aki lépten nyomon elébük jön, és ott kellett volna elkapni egy nyamvadt kábítópisztollyal vagy ilyesmi.
    jó tudom, hogy nem az eszéért szeretjük ezt a sorozatot, de ez még a saját mércéjével is fájdalmas

  5. @brianaspirin: nem most volt, de ha jól emlékszem épp azért kellett a kütyü, hogy ne Statham jöjjön eléjük (járjon egy lépéssel előttük), hanem azzal a kütyüvel megforduljon a helyzet és ők legyenek lépéselőnyben, vadból legyenek ők a vadászok, és csapdát állíthassanak neki, vagy legalábbis felkészülten várják. Kb. ez volt a lényege. Annyira semmiképp nem szörnyű a dolog, mint ahogy leírtad.

  6. ThomassLord: Hát pedig szerintem is pont annyira szörnyü a dolog. SPOILER: A toronyházban lövöldözött rájuk Statham és még el is ütötték az autóval. Akkor kellett volna kiszállni az autóból és lerendezni az ügyet. Nem kihajtani az ablakon. Onnantól kezdve számomra totál értelmetlen volt a film. Elmenekültek Statham elől, azért hogy a chip segitségével megkeressék újra Stathamet. Ezt még leirni is fáj.

  7. nekem csak annyi volt a bajom, hogy olyan helyzetekből álltak fel, szinte makk egészségesen, hogy egyszerűen már hiteltelen volt. Frontális ütközés, bamm, és még kiszállnak verekedni. Vagy rock fejjel beleáll az aszfaltba és jé, egy karc nélkül előjön. A repülő autókat jobban bevettem. De szeretem a filmeket, jó a zene, jó ránézni a pasikra, Vin Diesel meg beszéljen,beszéljen,duruzsoljon a hangja. Ezért nézem. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.