Jöhet a Charlie angyalai reboot?

Először ugye moziban rebootolták 15 éve Lucy Liu, Drew Barrymore és Cameron Diaz főszereplésével, igen, akkoriban ők baromi szexinek számítottak. Aztán volt a tévében valami Minka Kellyvel, amiben szintén jól néztek ki a csajok, és akkor jöhet az új reboot!

AR-AJ658_Banks_J_20150507144540

A Sony a Pitch Perfect 2-t rendező Elizabeth Banksot akarja a direktori székbe. A szereplőkről még nincs hír, viszont ha már rendezőt keresnek, akkor tényleg komolyabban gondolhatják a feltámasztást, nem csak egy prducer fingott valami interjúban.

13 hozzászólás a “Jöhet a Charlie angyalai reboot?” bejegyzéshez

 1. Barrymore, Diaz és Liu már az első film idejében is távol voltak a szexitől. Szinte bármelyik akkori sztár jobb lett volna a szerepre.

 2. Azért Liu ott volt a szeren. Még most is jó bőr. Ő tipikusan az az ázsiai, aki sokáig szép marad, aztá fél év alatt egyszer csak rengeteget öregszik.

 3. Nem hat meg. Most egyébként ez a trend, hogy majd akkor istenkirály lesz a film ha a női főszereplő(k) mellé női rendezőt rakunk?

 4. azért érdekelne melyik producer agyából és miért pattant ki Banks…a Pitch Perfect 2 szimplán helyből szar, ha még lenne benne bármi, ami indokolta volna a puszta létezésén felül az elszállt sikerét, akkor oké…de semmi, zéró.

 5. Azért Lucy Liu még ma is gyönyörű. Szerintem. Diaz már más tészta. A maszk ban még jó volt…

 6. Hogy a reboot sorozat mekkora bukta volt. Ha jól emlékszem a leforgatott részeket se adták le végül…

 7. Lucy Liu még ma is rohadt jó nő, ha bejön az ázsiai vonal, Drew B. is csinos, főleg, hogy 40 éves. Cameron Diaz csak a maszkban tetszett, utána meg csak Für Anikó hangjáért szerettem. :D

  Hogy a témához is hozzá szóljak, én sem érzem, h szükség lenne egy rebootra, főleg a sorozat csúnya hasalása után.

 8. Annyira kell ez a franchise feltámasztás, hogy hihetetlen. Amúgy bírom a produceri logikát, van egy egész értékelhető folytatást rendező nő, akivel baromi sokat kaszáltunk, nehogy adjunk neki eredeti ötletre pénzt, sajtoljunk ki valami folytatásból/rebootból annyi pénzt amennyit lehet legyen a Charlie angyalai. Ez az!

  1. változat: sok pénzt hoz az új rész (ami mondjuk egész jó is), de máris nyomnák az X-ik részeket, a rendező más felé nézne, de marasztalják még, majd független filmekben döglődik, mivel kiszereti a folytatásgyárból idővel.

  2. változat: elkészül a reboot, nagyon gyenge lesz, kicsit haza is vágja, mind a franchise, mind a rendezőnő jövőjét, abszolút nem érte meg feltámasztani a dolgot.

  Melyik változat a nyerő? Ez itt a baj szerintem alapvetően Hollywooddal manapság.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.