Pacific Rim 2 “bizonytalan ideig pihen”, de Del Toro reménykedik

Eredetileg úgy volt, hogy eltolják hetekkel a bemutatót, de a pár napja érkezett egy olyan hír is, hogy parkolópályára kerül a projekt bizonytalan ideig.

Pacific_Rim_19

A rendező Guillermo del Toro viszont másképp vélekedik erről. Bár ő is beiktat még egy filmet, mielőtt a Pacific Rim 2-nek nekiáll, viszont azt mondja, hogy 3 héten belül új forgatókönyvet nyújtanak be a stúdiónak, amihez már a költségvetési tervezetet is hozzáfűzik. Avagy még dolgoznak rajta, és a Legendary még döntés elé lesz állítva.

Szerinte a filmek közé elfér amúgy ez a szünet, mivel nem azt a fenyegetést folytatja majd a film, amit az első részben láttunk, hanem a Kaijuk utáni világban merül el, ahol a Jaeger programra aztán végképp nincs már szükség.

12 hozzászólás a “Pacific Rim 2 “bizonytalan ideig pihen”, de Del Toro reménykedik” bejegyzéshez

  1. Én szeretem a Del Toro filmeket, akármivel is jön elő legközelebb, biztosan rácuppanok és nem fogom bánni, hogy az éppenséggel nem a Pacific Rim 2 :)

  2. Inkább csinálná már meg a Hellboy 3-mat, ha már Pearlman is annyira szeretné a dolgot…

  3. “Kaijuk utáni világ”, tehát nem is lenne benne jaeger vs. kaiju harc? Akkor a film egyetlen értelme is elveszne.

  4. Ha nem lesznek benne Kaijuk akkor hol a pláne???
    Szerelmi dráma lesz?
    Vagy arról szól hogyan hasznosítsák a Jaegereket pl. a köztisztaságiaknál???
    Netán rivális robotépítők csapnak össze?
    Ehhhhh!
    Jó volt amolyan popcorn mozi az első,de több nem kell!
    Jöhet a Hellboy 3 inkább!

  5. Tuti csak beetetés hogy nem kellenek a robotok a film első részében. Aztán meg hirtelen szükség lesz rájuk, hogy a végén legyen egy háromnegyed órás akció, a supersized kingkong-godzilla-alien monszták ellen.
    Az a ‘Bay’ ezekkel a blockbusterekkel, hogy sok pénzt hoznak, ezért nem lehet túlbonyolítani a sztorit. Legyen benne akció, csöcsök, meg egy szépen felvezetett csattanó.

  6. Akármennyire is tipikus popcorn mozi volt, legalább Del Toro értett ahhoz, hogy távoliakat használjon és látni is lehetett belőlük valamit, nem úgy mint a Bay robotoknál.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.