Vége a Ghostbusters Reboot forgatásának

Nem leállították sajnos, hanem befejezték a munkát. Pár eddig nem látott forgatási kép. A filmet jövő júliusban hagyhatjuk majd ki a mozikban, hiszen ebben még Statham sem fog szerepelni, mint Feig legutóbbi rendezésében.

51854450 Melissa McCarthy, Kristen Wiig, and Kate McKinnon spotted on the set of "Ghostbusters" in New York City, New York on September 19, 2015. The film is said to be released in 2016. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813

5
Melissa McCarthy, Kristen Wig, and Kate McKinnon On Set For New "Ghostbusters" Movie
Melissa McCarthy, Kristen Wig, and Kate McKinnon On Set For New "Ghostbusters" Movie
Stars On The Set Of The New "Ghostbusters" Movie
Stars On The Set Of The New "Ghostbusters" Movie
Stars On The Set Of The New "Ghostbusters" Movie
Stars On The Set Of The New "Ghostbusters" Movie
Stars On The Set Of The New "Ghostbusters" Movie

38 hozzászólás a “Vége a Ghostbusters Reboot forgatásának” bejegyzéshez

 1. Az első kép jobb felső sarkában látható George Lucas is inkább hátat fordított a forgatásnak, mert borzalmas nézni! ;-)

 2. Sose értem, hogy ezek a nyilvánvalóan szar filmek hogy kerülnek egyáltalán elkészítésre? Nincs senki, aki azt mondaná, hogy “naneee” és “shut down the camera”? Vagy ha elkészül, de hogy kerülhet moziba? Kár az alapanyagért, amire ráhívják! Az ilyet (meg a hasonlókat, pl. Fantastic4, meg ilyenek) még a kölcsönzőből se veszem ki, mert kész időrablás megnézni. Vagy tényleg erre van igény? Felnő egy nemzedék egy rakás ilyen szaron? Kár értük…

 3. Egy olyan világban, ahol siker lehet a Szürke ötven árnyalata, Alkonyat franchise és böfögésből, fingásból álló paródiafilmeknek nevezett förmedvények, sajnos egy ilyen borzadály is siker lehet Szellemirtók címen, megtalálja a célközönségét magának. :(

 4. eleve végtelen fényéves hátránnyal indít a film, de azt nem tudom, hogy az istenbe érték el, hogy ráadásul minden főszereplő már ránézésre ellenszenves is. :D

 5. Annyira lefikazza mindenki a filmet, hogy en mar frankon varom :D
  Elso resz oriasi klasszikus, barmikor meg tudom nezni.
  Sztem nem lesz bukta, de egy sikersztori sem. 100 millat fog hozni az Amerikaban legalabb. Bar az lehet, hogy nem is hozza vissza az arat a filmnek.

 6. jó ég, ez mekkora tirpákság lesz, az hagyján , hogy csak a pénz miatt rebootolják, de meg se erőltetik magukat, hogy valami normális film szülessen, kb mint a terminator volt, de sajnos, úgy is lesz egy csomó unatkozó, hülye ember, aki megnézi moziban

 7. Most azért mert human fikázza nektek is kell? Senki sem tudja hogy jó lesz vagy nem nem kell előre okoskodni

 8. Szerintem azért sokan várnák a most utálkozók közül ezt a filmet, ha “bombanőkkel” lenne a reboot (semmi bajom az isteni szépségekkel, de na…), vagy ne túlozzak nem várnák, de nyál csorgatva megnéznék. Nem ti vagytok a célközönség, valószínűleg olyanok fogják megnézni a filmet elsősorban, akik nem tehenezik és drabáliázzák a szereplőket, ne adj isten még kedvelik is valamelyiket. A történetről még semmit nem tudunk, azt nem lövöm be, de valószínűleg új Ghostbusters=A kém célközönség. De miért is kell lenézni ennyire azt, aki élvezi az ilyen stílusú filmeket? Én már komolyan szurkolok neki, bejött az underdog effektus :D Majd ha legalább egy előzetes lesz eldöntöm, hogy megnézem-e a moziban vagy majd itthon, de az biztos, hogyha a trailer alapján én sem vagyok célközönség, akkor tovább lépek és nem basztatom azt, akinek bejön, vagy nevezem hülye, unatkozónak.

 9. roberto: Akik már jó 20 éve néznek filmeket minden stílusban, van érzékük (és jobb esetben igényük), hogy lássák mi egy kalap szar

 10. roberto: köszi, hogy ekkora hatalmat tulajdonítasz nekem. kár (?), hogy nincs igazad.

  zsedan: pontosan. Plusz ha egy rendező csak fost csinál, akkor a sokadik filmjénél tényleg reménykedjünk, hogy na majd most? Főleg, hogy sosem csinált igazán jót. Ez olyan, mintha abban reménykednénk, hogy a Resident Evil lezárófilm epic lesz, nem olyan, mint az eddigiek.. Pedig ott még egy halálhajót is csinált valamikor a 90-es években a rendező.

 11. Aztán ugyanezek a 20 éve mozibajárók meg “okosfilmként” tisztelik az Inceptiont mondjuk.
  Szerintem bármi lehet még ebből a filmből.

 12. Próbálom rávenni magam hogy megszeressem…de nem megy….a Szellemírtókat újrázni olyan Nekem mintha a Star Wars 4-5-6-ot csinálnák újra….

 13. DVM: az Inception dolgot honnan szedted, a kisujjadból? Nem okosfilm, csak okos blockbuster, pl a Jurassic Worldhöz hasonlítva.

 14. Most csak úgy rákerestem arra, hogy Inception, két posztot is szántál arra, hogy a film “lényegét” magyarázó képeket lehozd. Onnan. De ez csak példa, a világ legdebilebb érve, hogy “régóta nézek filmeket, úgyhogy már előre tudom, jó vagy rossz lesz-e”.

 15. DVM
  Arról nem is beszélve, hogy itt egy igazi klasszikus meggyalázása készülődik. Vannak filmek amihez egyszerűen nem szabadna nyúlni, legyen bármilyen a folytatás minősége, egy nagy réteg el fogja utasítani, mert még élénken él a korábbi változat emléke.

 16. Szerintem nem az a baj, hogy hozzányúlnak, aki látta a rajzfilmeket, az tudja, hogy az alapsztoriban van szufla, csak a casting rohadt béna. Inkább egy nemileg vegyes bandát hoztak volna be híres, jó improvizációs képességekkel bíró komikusokkal.

 17. Homer: “Szellemírtókat újrázni olyan Nekem mintha a Star Wars 4-5-6-ot csinálnák újra…. ”
  És úgy képzeld el, hogy a benga feka csaj lenne Darth Vader, McCarthy lenne Luke és Wiig pedig Han Solo. Na kb. ilyen szinten van ez a Ghostbusters casting is.

  Mekare: Ha bomba nők játszanának benne, akkor legalább volna egy pozitivuma a filmnek. Rossz rendező, rossz casting és egy klasszikus meggyalázása. Jó kilátások.

 18. Ez tipikusan a PC miatti gyalázás. Az eredeti filmben szinte csak pasik voltak, erre teleküldték csajokkal. (South Park 9×1 ?)
  Kellett egy idegesítő kövér csaj, egy feka, egy nerd, meg egy leszbi. S bumm, gyúrtak belőle egy filmet.

 19. humorpalanta: Ha úgy vesszük a szellemirtók már alapjában is pc, mivel az eredeiek mind kívülállók, flúgosok a társadalomban, plusz ott van winston aki fekete, de ott van az extreme ghostbusters amiben van latin amerikai, kerekesszékes, meg egy női szellemirtó, de szerintem nincs velük semmi baj, mert jó történetük, meg jó hangulatuk volt. A női szelleirtókkal még nem lenne semmi baj, de amilyen filmeket csinálnak manapság, inkább ne csináljanak semmit.

 20. humorpalanta: Elírtam pár dolgot, eredetiek, meg női szellemirtók.

  Azért ne értsd félre, nem kedvelem a polkorrekt szart, de ha jó ötletek vannak, jó rendező, színészek stb. akkor nem számít hogy női vagy sem, de mostanság szerintem már ritka az ilyen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.