Hayden Christensen a Star Wars Episode VIII-ban?

WTF. Annyira őrült pletyka, hogy muszáj lehozni. A Making Star Wars ezzel robbantott:

haydenkard

A team in the U.K. are soon heading to the U.S. to begin training Hayden Christensen for a Star Wars: Episode VIII appearance of some sort.

Páran Angliából átugranak Amerikába felkészíteni Hayden Christensent az EP VIII-ban való feltűnésére. Ez a 2017-es film, csak azért mondom, mert néha nehéz követni. A site nem szellemre, mint Obiék az eredeti trilógiában, hanem valami flashbackre tippel.

Yay or nay? Hülye kérdés gondolom.

39 hozzászólás a “Hayden Christensen a Star Wars Episode VIII-ban?” bejegyzéshez

 1. Lehet h megköveztek, de én bírtam ezt a színészt :)
  pl. a Star Wars-ban és a Jumper-ben is kifejezetten szimpatikus volt.
  Én sajnálom, hogy kb. a Mark Hamill sorsára jutott :D
  Hogy ilyen “egy filmes” színész….

 2. Nincs vele különösebb gondom… Normális rendezőnél nem hiszem, hogy szarul alakítana. Nem lesz nagy szerepe (ha lesz egyáltalán), és fogja hozni a többi színész szintjét. Szerintem

 3. Nem a színészek tethetnek arról, hogy az előzmény trilógia egy sz.r lett, hanem Lucas f.szfej bácsi.

 4. Na, nem az o hibaja volt, hogy szar volt az Ep2-3. Ha azt mondtak neki, hogy lebegtessen egy kortet es szerelmesen pillantson Padmera, akkor lebegtette, pillantott. Nem azert, emrt szar szinesz, hanem azert, mert ez a munkaja: https://www.youtube.com/watch?v=vjrdjn7KayU
  1:04-nel elmondja szepen, mi a dolga egy szinesznek.

 5. Emlékeztek rá hogy Palpatine azt mondta hogy a mestere visszatért a halálból? Lehet h ő is képes lesz rá? De ha visszatér melyik oldalra áll? Mert a végén mikor Luke-al van őt visszatért. De remélem lesz valami másik gonosz, már itt az új széria elején elfogyott volna az ötlet ? Ezért kellett volna a könyvek alapján menni.

 6. Én is beállok abba a sorba akik bírták, semmi gond nem volt vele. Néha kicsit túltolta a durcás arcot, de ennyi. A 3-ban kifejezetten tök jó volt. És igen, a Jumperben is jó volt.

 7. Atesz : A Rogue One film az EP III és IV között játszódik, amikor Vader még élet és virult. Valószínűleg lekaszabol pár katonát drámai körülmények között vagy ő maga jelenti a tervek eltűnését Palpinak.

 8. Oké, én is össze vagyok már zavarodva ettől a sok SW filmtől. Ep VIII. Biztos szellem lesz akkor. :)

 9. Ha tényleg Vadert kell játszani, akkor miért nem valami random arcot raknak a sisak alá? Csak h elmondhassák, h az ott Hayden, és drága volt?

 10. Palpatine mestere nem vissza tért a halálból hanem legyőzte a halált és életet alkotott a midikloriánok segítségével (illetve rávette őket). Valószínűleg ez az élet = Anakin Skywalkerrel.

  De lehet h én emlékszem rosszul.

  Yoda is mondta hogy Qui Gon vissza talált az erő fonalán az élőkhöz, mi ugye hallhattuk a hangját mikor Anakin-nak kiállt.
  Úgy h a Jedik is képesek lélek formájában vissza térni, de ez nem egyenlő a feltámadással.

  Feltámadni szerintem a Sith-ek se képesek. Bár feltámasztani lehet hogy tudnak ha elég erősek. Nem ismerem a könyveket, de a filmekben erre nem volt példa.

 11. Legalább konzekvensek maradnak. Ha Hayden kell, akkor a flashback jelenet nem a már átalakult Vaderről fog szólni, hanem a még emberi Vader v esetleg a klónháború alatti Anakin lehet….

 12. Ne a kis “Ánit” készítgessék, ha nem azt a k.rva trailert végre! A végén még kiderül,hogy dec 18-án nem is a filmet adják le a moziban csak egy beharangozót, a tényleges film pedig csak rá fél évre kerül majd nagyvászonra… röhej már ez a titkolózás. Jó, nem kell nekem ellőni az egész filmet, ahogy mostanában divat de azért na…

 13. Igen, persze, mert a trailer függvényében lehet, hogy nem moziban nézed meg… :)

  Nyilván nem tudok teljesen objektív lenni, mert én direkt nem nézek trailereket, de szerintem ha néznék, akkor is tuti messzire elkerülném ennek trailerét. Minek rombolnám a film élményt, ha nem is kérdés, hogy megnézem-e moziban?

 14. “Igen, persze, mert a trailer függvényében lehet, hogy nem moziban nézed meg… :)”

  Írtam én ilyet?

 15. Nem a sráccal van itt a baj, hanem azzal, hogy az ep II-III jut róla eszembe.. Ez a két utolsó film ami az ep VII közben szeretném, hogy az eszembe jusson… Rossz emlékek.

 16. Jáj! Egy okkal több, hogy ne menjek a moziba. El kene jo melyre asni azt az EP I-III-at es sosem felemlegetni, nemhogy meg szerepeltetni egy uj Star Wars filmben azokat, akik bünreszesei voltak annak a kulturalis terrorcselekmenynek.

  @Abu: ez a csavo sosem volt egy szinten Mark Hamillal. Ezt nem a szerepe miatt nem foglalkoztatjak többet, merthogy a millios rajongotabora nem tudja mas szerepben elfogadni, hanem a tehetsegtelensege miatt. Na meg a “mindjart behugyozok”-pofaja es ugrabugra arrogans picsogasa miatt.

 17. Hayden nem rossz színész. Lucas egyszerűen nem tud mit kezdeni a karaktereivel. Már az eredeti trilógiánál is sokat segítettek neki ebben. Nem tud normális dialógokat írni. (Vagy ha valamikor tudott is mostanra elfelejtett.) Szegény srác szinte esélyt sem kapott ,hogy elmélyítse a karaktert. Gyakorlatilag két teljes részt elkúrtak a semmire. A harmadikban már rajta volt a reflektorfény de egy rész kevés arra,hogy mindent jól bemutassanak.

 18. Nincs ezzel gond. Nem miatta lett rossz az előzmény trilógia…Nem hiszem hogy bármelyikünk vissza mert volna szólni Lucasnak a szar szöveg miatt.
  Amúgy nem tudjátok mikor lesz új előzetes?

 19. “Amúgy nem tudjátok mikor lesz új előzetes?”

  Hát ha ilyen tempóban haladunk akkor szerintem közvetlen a film előtt adják le majd a moziban december 18-án. :)

 20. Rouge One-é valahol olvastam hogy a új film előtt mutatják be, de ennek az ideinek is jöhetne valami hosszabb előzetes és úgy volt, hogy ősszel még lesz egy. Vagy rosszul tudom?

 21. Én kifejezetten szeretem, a kettőben még idegesítő volt, de a háromban nagyon menő. Jó lenne újra Anakin-ként látni…

 22. Hát… mivel mást úgyse nagyon tehetünk, kulcsoljuk össze a kezünket és imádkozzunk, hogy ez csak valami fars pletyka..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.