Zack Snyder beismerte, hogy a Batman v Superman végül is Man of Steel 2

No shit Sherlock? Köszönjük Nyilvánvaló Kapitány? Ezt nyilatkozta a rendezés zsenije:

Zack Snyder speaks at "Man of Steel" panel 2012 Comic Con on Saturday, July 14, 2012 in San Diego, Calif. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Zack Snyder speaks at “Man of Steel” panel 2012 Comic Con on Saturday, July 14, 2012 in San Diego, Calif. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

I think in a way ‘Batman v Superman’ is ‘Man of Steel 2’, ‘Justice League’ is kind of the transcendent, knights-of-the-round-table of the story. It’d be interesting to think about what a standalone Superman movie might be.

Szóval a film ami centire folytatja a Man of Steel történéseit, Superman istenségként tiszteléséről és a városrombolás negatív hatásairól szól, az a Man of Steel folytatása valamilyen módon? Beszarás. A Justice League szerinte olyan kerekasztal lovagjai lesz (más néven Avengers? vagy hogy van a történet, rég jártam suliba), és szerinte egyelőre érdekes arra gondolni, hogy miről szólhat majd egy különálló Superman film.

Amúgy azért vicces a fenti interjú részlet, mert amikor bejelentették, hogy Batman v Superman, akkor az “első” amit hozzáfűztek, hogy “this is not man of steel 2”. Hahahalivúd.

21 hozzászólás a “Zack Snyder beismerte, hogy a Batman v Superman végül is Man of Steel 2” bejegyzéshez

 1. Szólni kéne neki hogy vegyen vissza az idióta kijelentéseiből. Ennek ellenére Én szeretettel várom a BvS-t.

 2. Nekem ez a rendező nagyon sokáig közömbös volt, a nevét se nagyon tartottam számon, de lassan egy filmnél többet fog a latba nyomni a rendező személye, mint maga a sztori vagy a szinészi játék….

  Lassan egy film sikere attól lesz függő hogy a rendező mit bohóckodik addig össze amíg moziba nem kerül a film.

  Csak nekem tűnik úgy hogy ez a faszi egy az egyben M. Bay-t próbálja másolni??? Totál őt majmolja sztem.

  Én nem válogatok DC és marvel filmek között, mindkettőt egyaránt szeretem ha jók.
  De pl. sztoriban nekem a superman returns sokkal jobban tetszett mint a man of steel.

  Az meg szerintem még a hülyének is nyilvánvaló volt hogy a BvS a man of steel 2 … lol ez olyan mintha Belengették vna h Vasember 4 vetítés előtt meg nyilatkoznak hogy haha am meg amerika kapitány 3 … na jó befejezem… ragadós ez a snyder hülyeség :D

 3. Tudom hiabavalo a sok marvel fanatikus cikkironak felhivni a figyelmet, hogy a marvel univerzum az a DC koppintasa. Hogyan lehetne a Justice League egyfajta avengers? Forditva esetleg. Talan a 13. fazisban a marvel is osszehoz egy vallalhato fogonoszt a sok Downey poen meg Evans bambulas melle.

 4. EvJ: Majd részletezd kérlek, hogy ez miért releváns. Nem attól lesz valami jó, hogy hamarabb jön ki. Ez olyan mint az elsőzős kommentek a cikkek és videók alatt.
  A Keresztapát sokan minden idők legjobb filmjének tartják, pedig nem az az első gengszterfilm. Ezen logika szerint nem is lehet jobb?

 5. Egyébként félig meddig MoS 2 valóban mert Superman univerzumában játszodik a film Lois-al,Perry-vel,Lex-el.csak ne mondjuk már,hogy ez egy batman eposz…

 6. EvJ: az lehet, de itt most filmekről van szó. És akarhonnan nézed, először a Marvel játszott univerzumosdit a filmes világban, és őket próbálja utánozni MINDENKI.

 7. Abu: kérek az anyagból én is, mert ezt nem tudom hogy vezetted le. 1-2 rendezőnél talán számít a személy, de a színészek még mindig a húzóerő, meg ha olyan a rendező, hogy dobott valami hatalmasat, akkor az jelent egy kicsit.

 8. EvJ: most filmekről van szó, és filmes univerzumban a Marvel vezet. Talán a Suicide és a BvS után változik a helyzet, de az tuti, hogy az Avengers sikerét akarják lemásolni a DC filmmel, akármi is volt a képregényben.

 9. “Tudom hiabavalo a sok marvel fanatikus cikkironak felhivni a figyelmet, hogy a marvel univerzum az a DC koppintasa.”
  Ennel viccesebb nincs, eskuszom. Imadom Batmant, regi reszeket rendelek ebayrol, de meg nem mondom, melyik kiado gyermeke, csak ha elgondolkodok rajta, akkro is csak ugy, hogy “Ja, Batman nyomoz.”

 10. Azert ne hagyjuk figyelmen kivul azt a tenyt, hogy a marvel egyszereplos filmjei kozott tobb a silany mint az ertekelheto. HULKot nem is mernek tobbet kesziteni. A Thor filmek is csak az avengers farvizen usznak.

 11. Hollywood lassan kimerít egy egész Btk-t. Egy rendező beismeri, hogy a film valójában miről is fog szólni. James Cameronnak tetszett az az 5. Terminátor, amire mindenki fogta a fejét. Michael Bay azt hazudja, hogy a TF4 valójában tök új lesz, igazi vérfrissítés. Lassan elérik a George R.R. Martin szintet átb*szás terén

 12. This just in: Egy Hollywoodi film marketingjében elhangzott nem teljesen igaz, vagy ködös dolgok. A sokkoló részletek csak nálunk!

  Csak tudnám, mit fogja mindenki a fejét, hát rengeteg marketing-kampány volt már amiben hazudnak meg ködösítenek meg “neeem ez valójában nem az amire mindenki gondol”.

  A DC vs. Marvel vita elég unalmas ezen a ponton. Mindenki nézze, amit szeret, aztán hagyjon békén a másiknak. Valaki konkrétan élvezi, ha kötözködhet a másikkal, mert más filmeket szeret? Szerintem a Man of Steel egy trágyadomb, mégsem kötnék bele senkibe, aki szereti. Szeresse csak, jó neki.

  Am vicces hogy nem egy embert láttam már emlegetni, hogy a DC Filmes Univerzum mennyivel jobb, mint a Marvel Filmes Univerzum, de hát milyen DC Filmes Univerzumról beszélnek, könyörgöm? Volt eddig a Man of Steel, és ennyi. Egy film != univerzum. (A többi DC film nem számít bele. Azok külön vannak.)

 13. Komolyan ezek összevissza dumálnak segget csinálnak a szájukból. Legutóbb még az volt hogy több Batman lesz benne meg inkább rá lesz kihegyezve hogy betudják jobban az Affleck verziót mutatni most meg Man Of Steel 2…. Azért mert benne lesz Lois meg Clark anyja, Lex meg a Daily Planet attól még nem Man Of Steel 2 Batman részéről meg ott lesz Alfred meg kitudja még milyen hozzá köthető karakterek. Melyik karakter fog inkább dominálni ott dől majd el…

 14. Az Empire-magazinban részletesen le van vezetve, hogy az alkotók szerint most mi is ez… Man of Steel 2 is, meg nem is, de az tény, hogy úgy jött az egész ötlet, hogy azt fontolgatták, hogy Batman legyen a gonosz a következő MoS filmben. Folyamatosan “expansion”-nek nevezik, amely kiterjeszti az univerzumot. Tulajdonképpen ez lenne a koncepció.

  A rendesen megszerkesztett, megbízható sajtóanyagban minden rendesen össze van szedve, és ez most nem human és a filmbuzi felé irányuló célzás, hanem a sok “clickbait” website-ról való véleményem, akik folyamatosan pletykákat gerjesztenek, meg félinformációkat szednek össze, és ezeket dobálják internetszerte, fölösleges feszültséget keltve. Mondom ezt úgy, hogy nem túlzottan bírom Snyder-t, nagy a szája kicsit, és azzal próbálja eladni a filmjét, hogy az ellenfelét lehúzza.

  OFF: Erre amúgy érdekes ellenpélda J. J. Abrams szintén Empire-beli megnyilvánulása, amikor arról kérdezték, hogy hogyan érez azon rajongók iránt, akik azt várják el tőle, hogy majd elfeledteti velük a prequel-trilógiát. Abrams erre azt válaszolta, hogy neki nem okoz az örömet, ha az ő filmjét egy másik minőségén keresztül értékelik. Intelligencia vs. nagyképűség. Ez még nem jelenti azt, hogy a BvS nem lesz jó, sőt…

 15. Szerintem ennek a Snyder kijelentésnek nincs semmi hirértéke. Főleg igy kiragadva egy hosszabb interjúból. Gondolom valaki feltette neki a kérdést, hogy ez a film folytatása-e a Man of Steel-nek. Ő meg csak válaszolt. Nem volt itt szó semmi ködösitésről vagy beismerésről.

 16. De vagy 3 hete nyilatkozták, hogy ez a film jobban koncentrál majd Batmanre, mert neki ugye nem volt különfilmje Affleckkel, így most jön a következő hülyeség, hogy ez mégis inkább az Acélember 1-re hajaz? De akkor most mi a franc van?

  Nagyon az érződik, hogy megy már a hülyítés előre, hogyha elcseszik a filmet, legyen mire hivatkozni.

  Batmanre szerettünk volna koncentrálni. Nem, nem. Inkább Supermanre, nem a sztorijára. Ezt kivágjuk, azt bennehagyjuk, hogy is legyen? Tessék itt egy újabb DC kagyvasz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.