Mindjárt forog a John Wick 2, Több Prometheus folytatás lesz, Wesley Snipes Blade akar lenni megint, Conjuring 2

Lássunk pár apróbb hírt.

Conjuring

 • Már tervezik a Sicario folytatását. Benicio Del Toro köré fog épülni.
 • A Peanuts-movie új trailert kapott (youtube link).
 • A John Wick 2 most ősszel forog. A sztoriról semmit nem tudni. Producerek meg mittoménmi még van a hírekben, de ez nem számít, a lényeg: Keanu, a rendezők és az író visszatér. Jól is elsülhet? Már persze ha nem váltanak megalomán módba és csinálnak klasszikusan elbaszott folytatást több robbanással és vérrel.
 • A Prometheus 2 pedig jövő tavasszal forog akkor. A Martian kapcsán adott Ridley Scott interjúkat, természetesen az Alien-Prometheus kapcsolódásról is kérdezték:

  Yes, but it won’t be in the next one. It will be in the one after this one or maybe even a fourth film before we get back into the ‘Alien’ franchise… The whole point of it is to explain the Alien franchise and to explain the how and why of the creation of the Alien itself. I always thought of the Alien as kind of a piece of bacterial warfare. I always thought that that original ship, which I call the Croissant, was a battleship, holding these biomechanoid creatures that were all about destruction.

  Röviden: a harmadik, de az is lehet, hogy a 4. filmben jutunk el az Alien megalkotásáig, amire ő mindig biológiai fegyverként gondolt.

 • Snipes is nyilatkozott az általa emlegetett Blade filmről, amiről még mindig csak beszélgetnek a Marvellel, semmi konkrétum:

  There’s always a possibility, you know. It’s in Marvel’s hands. They’re controlling the pace and the flow with that. Conversations have been good. They see the value in it. We see the value in it. I’m still in shape enough and fit enough to handle the role. We’ll see how it goes. I don’t really know what’s going to happen to it yet.

 • Tracy Morgan egy Ice Cube komédiában tér vissza a filmezéshez az autóbalesete és hosszú lábadozása után.
 • Elkezdték a Conjuring 2 forgatását, James Wan a fenti képpel jelentette be.

10 hozzászólás a “Mindjárt forog a John Wick 2, Több Prometheus folytatás lesz, Wesley Snipes Blade akar lenni megint, Conjuring 2” bejegyzéshez

 1. FilmbuziHAHAHALiVÚD? :D
  Amúgy JW-2 jöhet. Prometheus folytatások is.
  Snipes meg persze, hogy vissza akar térni Blade-hez, ka börtön miatt/után eléggé eltűnt. Egy jó 18+os filmet meg is néznék vele, csak legyen egy tisztes sztori is mögötte.

 2. “Már tervezik a Sicario folytatását. Benicio Del Toro köré fog épülni.”
  Nem spoileres ez egy kicsit a Sicario-ra nézve?

 3. A John Wick pont az a film, ami elbír egy folytatást, mert szerintem állati érdekes világot lengettek be mindenféle erőlködés nélkül.

  A Conjuringot szerettem, James Wan meg változatlanul a modern horror egyik alapvetése nálam, úgyhogy várom sok szeretettel, főleg ha visszatér a Warren házaspár (Patrick Wilson és Vera Farmiga).

 4. John Wick…az első rész sok ideje az egyik legjobb akció film amit láttam lehet, hogy jobb lenne folytatás nélkül hagyni, hogy ne veszítsen az értékéből. Sajnos már a Taken 2-nél láttuk, hogy a szupergyilkológépes folytatások nem működnek a 3ról ne is beszéljünk…De reménykedem, hogy a John Wick nem erre a sorsra jut!

 5. “A John Wick 2 most ősszel forog. A sztoriról semmit nem tudni.”

  Az első rész sztorijáról sem. LOL

  “Vigyázzatok, jön John Wick! Ki az a John Wick? Valaha közénk tartozott. Húbazmeg végünk van, jön John Wick.”

  Akciófilmnek jó volt, de a története kb. a nullához közelített.

 6. A John Wick egy érdektelen, unalmas, humortalan akciófilm volt, nulla nosztalgiafaktorral.

  Még a lesajnált 47 ronin is messze jobb/szórakoztatóbb.

 7. nem értek egyet, szerintem nagyon jó akció film volt egy jó kikapcsolódás. pörgös és jól meg van csinálva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.