“Pisztácia az nincs”

Az a helyzet, hogy ezen a hülye szkeccsen a végére már röhögtem. Hiába, ami klasszikus, az modern környezetben is az. Egy Bud Spencer-Terence Hill jelenetet vettek elő a Nuheadz tévések, amiben a fagyiválasztékról van szó.

26 hozzászólás a ““Pisztácia az nincs”” bejegyzéshez

  1. vagy csak simán tetszett? elvileg utólag mindenki beleegyezését adta a videóhoz. de ha reklám lenne (x)elném az tuti.

  2. Izlésről, nyilván, felesleges vitatkozni.
    Pusztán csak felfoghatatlan, hogy ez bárkinek tetszik.

  3. Fateromat idegesítettem mindig ezzel, hogy ha fagyizni akartam, akkor mindig azt kérdeztem tőle, hogy “Pisztácia?” :D
    Egyik nap is épp melóba mentünk, amikor egész úton ezzel nyaggattam, mire fordulunk befele a kedvenc fagyizónk utcájába, erre megáll és elkezdi: A francba! :D Mondom: Mi van? Erre ő: Nézd meg mi van kiírva nagybetűkkel… Hát nem pisztácia volt? XD Nem hagyhatta ki kénytelen volt venni :D

    Egyébként a videó és a poén nem lett volna rossz, de bunkó stílusban adta elő és az eleje, hogy “Adjál már egy tölcsért”, ez olyan egy suttyó fogalmazás, hogy egy szájonvágást lazán megérdemelne. A filmben is csak azért jött ki ez jól, mert személyesen ismerte a fagyiárúst (a testvérét), meg ott úgy mondta, hogy “Adj már nekem is egy tölcsért”, az az egy “is” is sokat változtat az egészen.

  4. Legalább egy Terence Hill kaliberü ember lenne, de nagyon nem az!
    És nagyon béna az egész. Nem is értem mit keres ez itt?

  5. Viszont ha látták volna a filmet, aminek ez egy eléggé elhíresült jelenete akkor nem lett volna ciki, meg bunkónak se érezte volna senki az “adjál már egy tölcsért”. Én inkább az eladó szüleit vágtam volna szájba (de inkább senkit), amiért nem néztek a gyerekükkel ilyen kiváló filmeket. Az egyetlen pozitívum, hogy volt eladó, aki türelmes maradt és végigmondta a választékot.

  6. Nagyon szar. Ez a dolog csak akkor működik, ha az eladó veszi a lapot. Anno egy helyi büfében mindig úgy fejeztem be a vásárlást egy kedves csajnál, hogy: TARTSD MEG AZ APRÓT erre ő rávágta, hogy: TE MOCSKOS ÁLLAT. A sorban állók nem értették a dolgot! : )

  7. hehe, sokkal bénábbat vártam, jó volt. és a kommenteket elnézve, már értem miért nincsenek nálunk olyan pranksterek, mint vitaly vagy andrew hales.

  8. Akárhogy nézem is ez egy rakás szar. A filmben működött… Mivel fel volt “építve” a kettejük kapcsolata. A valóságba átültetve kibaszott erőltetett. “Adj már egy tölcsért!”??? ( Mi a fasz?) A filmben ismerték egymást de egy idegen árust így megszólítani? Próbált szegény egy Terence Hill-es lazaságot felvenni de csak egy suttyó paraszt lett belőle. Majd a tízből egy már csak kínjába mosolygó pultos csajt bevágtak??? Majd kapott egy fagyit csak menjen inkább arrébb. Taps…

  9. Az úgynevezett pranksterek-et, akik nem csak valami aranyos dolgokat csinálnak, hanem rohadtul bunkó(pl lehúzza nadrágod, elszalad), vagy akár rosszabbat, akikkel tele van youtube, valószínűleg párszor pofán is verték már, csak sokszor az kimarad belőle, és részemről meg is érdemlik, világ életemben utáltam az ilyen f.szfejeket

  10. evil9

    Kultikus filmeket gyártottak, amikből rengetegen idéznek. Kiváló a műfajában és ez pont elég. Több a szív és mondandó benne, mint a legtöbb mai agyatlan filmben. Úgyhogy nem erős kiválónak nevezni, annak ellenére hogy nincsenek benne mondjuk drámai alakítások, mivel nem dráma a műfaj. Szinte mindegyik filmből tudok egy vicces jelenetet idézni, amit mindenki ismer. Egyik kedvencem, mikor Terrence Hill fogad a pultossal 50 centbe, hogy meg tud inni 50 limonádét és persze nem tudott meginni de ivott 4 limonádét 50 centért. Gondolom ezt se ismerné egyik pultos lányka se, mert inkább a való világot nézték a szüleikkel, mert azt kiválóbbnak találták a Bud Terrence párosnál.

  11. ferkov

    Azért ne állítsuk már filmtörténeti remekműként a B.S. / T.H. filmeket. Azért mert mi ezeken nőttünk fel és ez volt anno a jó film, az nem jelenti azt, hogy mindenkinek ismernie, szeretnie kellene. Sokan imádják őket – köztük én is – de az, hogy egy 20onéves eladó nem ismeri, hát istenem… ebből azt a következtetést levonni, egyáltalán ilyen összefüggést találni, hogy való világ…

    A jelent amúgy szerintem sem vicces így.

  12. Harmincakárhány nézettségnél tartott amikor kitetted, ezért kérdeztem… Azért ennyire csak nem vagy rácuppanva a youtube-ra, hogy minden új videót meglesel. Mindegy, nem kötözködöm. Again, it is your site, not mine.

    Bár a kommentelők többsége éppenséggel utálta ezt a videót.

  13. exCat

    Igazad van abban, amit írtál, de sarkosítottam, hogy érezhető legyen a különbség, hogy mi a megfelelő neveltetés és mi nem. Nem tartom filmtörténeti remekműnek ezt nem írtam sehol, de ezek közt több olyan van, ami minden korosztálynak élvezhető, vicces és tanulságos is, emiatt kiválónak tartom. Egy gyerek nem is tud végignézni egy komoly filmet, mert az valószínűleg követhetetlen és unalmas számára.

    Amúgy azért furcsa, ha valaki nem látta ezeket, mert minden karácsonykor ezt adják. Engem az se zavar, ha valaki nem ismeri fel, csak azért érdekes, mert itt szinte egyiknek se esik le. Plusz “mém”eket is csináltak már belőle, úgyhogy a facebook-ozók körében is ismertnek kéne lennie.

  14. Engem nem zavar, hogy próbálkoznak ilyesmikkel a magyar emberek is. Külföldi anyagok jelenleg értékesebbek, de lehet a random emberek hibája is, hogy ők sem úgy állnak hozzá, hogy ez jópofa, mert sokan mondják, hogy Magyarországon mindenki komor az utcán, mert nehéz az életünk és valami igazság biztos van ebben is.

    Nem mindenkinek tetszik a műfaj, mert a többségük azt csinálja, hogy valami nagyon kellemetlen helyzetbe hozza az embertársát, ami nem is vicces, de az már egy másik véglet.

    Szerintem az ötlet, amit kitaláltak az elég jó, de a kivitelezés meg a végeredmény is kicsit izzadtságszagú, úgyhogy még van min javítani, de ha egyből földbe tiporjuk őket és elküldjük az anyjukba meg leoltjuk őket akkor lehet nem lesz soha semmi belőle. Van különbség a kritika meg aközött, amikor csak fikázunk.

  15. A múlthéten a Balatonon a fagyisnál ez mind volt: vanilia tutti frutti karamell rumos dió kávé és még pisztáciája is volt. Úgyhogy kénytelen voltam ezt kérni. Fene a belemet! :D Nem láttam olyan helyet még ahol ez mind lett volna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.