23 hozzászólás a “Pletyka a következő Batman v Superman előzetesről” bejegyzéshez

  1. Az előzetes előzetesének a teaserének a felvezetőjének az promóciós anyaga. Ezt is megértük :) Régen elég volt egy színes plakát a mozikban meg egy-két kapcsolt cikk magazinokban, újságokban. Nem semmi.

  2. Már az előző két trailer alapján eldöntöttem, hogy megnézem, szóval ezeket már tuti kihagyom, nincs kedvem a fél filmet előre megnézni.

  3. Akkor lesz kb 6 elözetesünk meg kitudja mennyi tv spot???? Ezt nem kéne:-D úgyse fogom kibirni,h ne nézzem meg. A man of steelnek is volt egy teaser e,3 rendes,1 Zod-os trailer meg 9 tv spot!!! Itt olyan brutális marketing lesz decembertől,hogy ihaj

  4. Nem igazán értem minek Batman-nek különleges ruha Superman ellen. Bármilyen ruhát is visel, az hatástalan. Fölösleges extra súlyokat cipelnie, extra páncélt, elég egyetlen egyszer elkapnia S-nek, és vége. Mondjuk az alapötlet hülyesége mellett ez már talán eltörpül.

  5. Istenem, nézzétek már utána Frank Miller The Dark Knight Returns című képregényének könyörgöm. Annyira de annyira unalmas már ez a “faszság a film, mert Supermannak nem ellenfél Batman a képességei miatt”.

  6. mrp
    pontosan, sokan nem gondolnak bele, hogy Superman egyátalán nem gyilkos, nem áll szándékában megölni Batmant, tehát nem adhat bele mindent, ezt Batman pedig ki is használja ellene.

  7. amit én már tuti nem fogok megnézni
    bár ha a történet annyi lesz, mint amennyi a manofsteel-ben volt, akkor már az első teaser-rel elspoilerezték az egészet
    de remélem, hogy nem, és a moziban fogok meglepődni

  8. Az első trailert megnéztem, lázba hozott, de kapja be a DC/Warner, hogy itt el kell húzni még az orrunk előtt a mézesmadzagot az X darab trailerrel.
    Köszönjük, nem kérünk többet, maradjon a mozira is!

  9. mrp: Könyörgöm használd már az agyadat mikor ilyen Frank Miller féle képregényeket olvasol. Ha rendesen belegondolsz, Superman kb. hamut csinálna Batmanből a másodperc tört része alatt.
    Az elhiszem, hogy ez a koncepció mesékben még jó, de egy ilyen komolyra vett filmben ez nekem nagyon zavaró.

    Itt nagy hátrányban van a DC, mivel a Marvel szuperhősök még úgy-ahogy, elférnek egy univerzumban, itt viszont nagyon meg kell erőszakolni a sztorit, hogy hihetőnek tűnjön az egész.
    Nem beszélve arról, hogy DC-nél van egy Batman és Supermen amik egy átlag nézőt is tudnak érdekelni, de a többi Aquaman, Wonder Woman, stb. szerintem csak a képregény rajongóknak lesz érdekes.

  10. egy nagy baromság a dark knight returns 1-2….komolyan agyfaszt kaptam attól…..és ugyanúgy nem kapunk választ arra, hogy hogyan tud superman ellen harcolni, semmi esélye nem lenne még abban se….imádom batmant, de az akkora csalódás volt, mindenki istenítette…..hát elég gyenge…. a BvS-t nagyon várom azért és én is megpróbálok nem nézni több előzetest, Civil War előzetest néznék inkább (nem marvel vs dc vitát akarok indítani)

  11. Amùgy megkérdezném a kedves fanyalgó kommentelöket,hogy szerintük Lex kicsoda? Nem egy doomsday az biztos ;-)

  12. Nagyon aluliskolázottak vagytok a DC-ből, uhh, most jókat nevetek rajtatok.

    El vagytok egy kicsit tévedve. Magyarországon jobbára a marveles képregények lettek ismertek, ezért van nagyobb hype-ja a figuráiknak, nyugatabbra a Flasheket, a Lámpásokat, WW-t stb. elég jól ismerik.

    Egyébként némi kriptonit tulajdonában Batman elég sok mindenben tud ártani Supermannek, ráadásul van egy olyan mondás, hogy többet ésszel, mint erővel.

    Az Avengersben sem egyenrangúak erő szintjén a tagok, van, akinek nuku szuperképessége sincs, mégis kedvelik egymást vagy megtalálják a másik gyenge pontját. Szőrszhasogatás az egész, lépjetek túl rajta.

  13. Speedster: supit legyengítette az atombomba, a napot eltakarta a radioaktiv felho, ráadásul nem akarta megütni halálosan Batmant, így van nem kaptunk választ arra, hogyan volt meccsben vele Batman. Valószínűleg a filmben is azért este lesz az összecsapás, hogy Superman-t gyengítsék ezzel.

  14. “Itt nagy hátrányban van a DC, mivel a Marvel szuperhősök még úgy-ahogy, elférnek egy univerzumban, itt viszont nagyon meg kell erőszakolni a sztorit, hogy hihetőnek tűnjön az egész.”

    de baz*** mondod ezt egy vasember után. meg minek batmannek páncél, superman ellen ugyse véd. mondjátok ezt pl egy avengers ironman vs thor akció után. hiteltelenek vagytok

  15. ja és komolyra vett film? ez? meg a manofsteel? wonderwomannel pl? ‘komolyra vett’? na ne már. Nolan már rég itthagyta Batmant, már rég nem kell a hihetőséggel meg a valósággal bajlódnia senkinek

  16. Nolan se törödött vele, a Batman:Begins is annyira hihető volt, ugye.
    Függetlenül attól, hogy zseniális volt.
    (A folytatások már kevésbé.)

  17. Lejti: tényleg, az atombomba, köszönöm, ezt el is felejtettem… de ettől függetlenül, nekem nem adta úgy, nem volt rossz a sztori, de valahogy nem fogott meg, de ez az én bajom…

  18. Amit én olvastam képregény jó régen,Superman a közelébe sem tudott menni az öreg bőregérnek úgy megszívatta.Amikor támadni akart Batman figyelmeztette hogy valamilyen erőtér vagy tököm tudja mi veszi őt körül használja a röntgenlátását.És ha beleér abba az erőtérbe,akkor meghal valahol 1 ártatlan ember.Ennyi…

  19. Akik azt mondják, hogy simán elbánna Supi Batmennel, arról lerí, hogy egyáltalán nem ismerik a DC világát. Nem értem az olyanok miért okoskodnak, akiknek még alap tudásuk sincs az egészről és még így akarják megmondani frankón, hogy mennyire fos az egész. Amilyen logikával kötnek bele a DC-be, ugyanazzal bele lehet kötni a Marvel-be is. Mindig elő kell jönni minden Marvel/DC posztnál a másik stúdió szidásának, kicsit uncsi. Eleve a stúdiók összedolgoztak rengetegszer és tisztelik is egymás munkáit, ha ők ezt kibírják, akkor más is. Fogadjuk el ,hogy van ez, van az, mindkettőnek meg van a maga előnye, hátránya, ilyen egyszerű.

  20. Ez nem Superman, ez Henry Cavill :D Ezt még a sörhasú, festett szemöldökű, retro Batman is elintézi a nyomi tenyérbeboxoló Robinnal együtt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.