Egy törölt Age of Ultron jelenet

Talán felfed pár dolgot az univerzumból. Basszus, én szeretem a képregényfilmeket, de nagyjából ezt a 2 percet is sajnáltam a videóra. A moziból kijövetelkor még elment érzésem volt, de már egyre rosszabb kedvvel gondolok vissza az ultronra. Remélem a Civil War elűzi majd ezt.

Mondjuk a kivágott jelenetben Thor van, és inkább az Infinity Warhoz kötődhet a dolog. A tovább mögött nézhető.

12 hozzászólás a “Egy törölt Age of Ultron jelenet” bejegyzéshez

  1. Nálam fordítva van. A moziból jöttem ki csalódottan, és ahogy telik az idő kedvelem megegyre jobban a filmet :D

  2. Én már megnéztem azóta vagy négyszer (nagyrészt a kis, rejtett csemegék keresése okán) – szerintem egy jó Marvel film, de nem kiemelkedő. És végig az az érzésem volt, hogy agyon lett vágva. Megnéznék belőle egy rendezői változatot is. Az első részt és a Winter Soldier-t még így sem tudná überelni valószínűleg.

    Szerintem az a gond, hogy mindig nagyobb durranást várunk az előző Marvel filmnél, és ha neadjisten egy kicsivel kevesebbet teljesít (de még így is jó film) akkor csalódunk benne.

  3. Elég béna jelenetsor, nem nagy kár érte… De ha így kiadnák az összes kimaradt jelenetet akkor az nem lenne rossz.

  4. Moziban szinkronnal néztem, és voltak egyes jelentek monológok amik nem igazán voltak világosak h ki mit miért mond, vagy annak a mondatnak épp egy félórával későbbi történéshez van köze.

    Lényeg a lényeg h újranéztem feliratosan, és sokkal több minden nyert értelmet számomra így :)

    Szerintem Ultron magyar szinkronja jó lett, de ég és föld különbség van a kettő közti érzelmek átvitele terén :D

  5. Nekem az volt a bajom az Ultron Korával, hogy túl sok mindent akartak belesüriteni. Kellett nekik egy ellenfél, egy újabb kő, csomó karakter felbukkan szinte értelmetlenül. A motivációk is elég gyengék voltak. A végén megint belebegtetik Thanost is. Már kezdem unni ezt a fene nagy univerzum épitést. Az első rész sokkal jobb volt.

  6. Nekem meg a súlytalan béna főgonosz volt a bajom. Meg az egész végső ütközet úgy ahogy van gagyi lett az első részhez képest.
    Az egyetlen ami nagyon bejött Hulk és IM ütközete és a közben beadott gagek.
    Nekem nagy csalódás, remélem a CW jobb lesz.

  7. az volt korábban a hír, hogy 1 órát vágtak ki belőle a mozis verzióhoz, azért is lett az annyira sűrű. most akkor tényleg nem lesz rendezői változat?? ajj :(

  8. Abu: nekem is így a moziból kijövet csalódott voltam de itthon újranéztem és jobban tetszett még a vágások sem zavartak annyira. Amúgy maga Ultron tényleg nem volt akkora durranás mint amit a trailer sejtetett róla dew még így is kiemelkedik a Marvel gonoszok közül.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.