The Revenant-előzetes: OMFG

Befutott Leonardo DiCaprio karácsonyi szerelmesfilmjének az előzetes. Csak viccelek, egy nagyon kemény bosszúfilmről van szó, ami valami fantasztikusan néz ki. Ezúttal nem csak a hangulatra mennek rá, hanem a történetet is az előzetesbe tették. Nyilván van akit már most elrettent a hype, ő bajuk, ez a fényképezés, ez a tipikus trailerektől eltérő videó valamit jót ígér.

leo-revenanttrailer-two-screenshot

Leot egy grizzlytámadás után hátrahagyják társai, ő pedig pipán utánuk megy. De persze más fennakadások is lesznek.

Kötelező téli programnak lesz ez. Videó a tovább mögött.

human
írta
2015. 09. 29. 17:55
megjelenés
52
hozzászolás


52 hozzászólás a “The Revenant-előzetes: OMFG” bejegyzéshez

  1. Nem tudom hogy fogom kibírni, de ezt már nem akarom megnézni, bőven megvettek kilóra a tízer trélerrel. Jó lesz ez a december!!

  2. Huhúú de jó lesz ez. Di Caprio és Hardy is nagy kedvenc, zseni mind a kettő. Már nézném is, de most látom, hogy csak januárban lesz a bemutató. :(

  3. Lehet én parázok rá, de félek Dicaprio is a végén eljut már arra az őrült Heath Ledger szintre, ahonnan már nincs visszaút.

  4. Nem szeretnék itt ódákat zengeni, mivel csak egy trailerről van szó, de már erre sincsenek szavak… Erre már tényleg adják oda az Oscart Leonak (mondom ezt a trailer alapján :D ).

  5. Hkim: ami nem baj, hiszen egy valami tutira nem volt rossz a Tree of Lifeban, az pedig a fényképezése.

  6. @Alfie:

    Én kevésbé aggódom emiatt, ő már rálépett a Nicholson-i ösvényre, remélhetőleg, a sok yacht-os tanulmányi út a “szakmai” tanácsadóival rendben tartja a lelkét. :) No meg a humanitárius környezetvédő projektjei is bőven nyújtanak neki pozitív energiákat *giccs*

  7. mennyire szabad nézni az előzetest úgy, hogy nem akarok spoilerekbe vagy olyasmikbe futni, ami ellövi a filmet? ami ennyire nézős, mint ez, ott általában megállom, hogy csak a legelső teasert nézem meg (vagy azt se), de ez a fényképezés miatt most annyira izgat, hogy megnézném ezt, ha azt mondjátok, hogy bátran.

  8. Azt hiszem hogy ennel tobbet mar nem lehet megtenni egy oscarert. Remeljuk nem megint a transzi Radmayne kapja meg.

  9. Hát ha valami kibaszott zseniálisnak néz ki, akkor ez tutira.

    Decemberben beköltözünk a moziba asszem :D

  10. DiCaprio már több filmjénél is megérdemelte volna az oscart, akár csak Pitt. Hálivúd szégyene, hogy ők – de főleg Leo – még mindig nem kaptak.

  11. Túl van sztárolva leo ennyi nem értem mért van ekkor hypja ennek az embernek amikor mondjuk sztem egy Jake Gyllenhaal 100x jobb és rohadtul kevés figyelmet kap még leo Minden egyes filmjénél kikövetelik neki az oscart úgy h még csak nem is látták a filmet .

  12. Jake Gyllenhaal is iszonyú jó. De ekkora tehetségénél nem lehet “100x” jobb lenni, maximum ugyanolyan jó. Jake baromi tehetséges és szépen ível felfelé a karrierje. De DiCaprio már ezelőtt letett az asztalra 8-10 olyan minőségű alakítást, amiből egy is felér más színészek egész életművével.

  13. Lubezki mester idén is bezsebeli az Oscar-t a legjobb operatőrért szerintem. Bár nem tudom, hogy majd a Victoria-t fogják-e egyáltalán jelölni Oscar-ra technikai díjakért. Meglepődnék nagyon ha nem, mert szerintem az még versenyben lehet ezzel a filmmel, azért 2,5 órát vágatlanul előadni talán a legnagyobb filmes bravúr.

    De visszatérve a Revenant-ra, kegyetlenül várom, már csak a két ász színész, Innaritu és az érdekes és izgalmasnak tűnő sztori miatt is.

  14. Bander: pacsi :)

    chev: milyen CGI?? Tudtommal nulla CGI van a filmben! Az egyetlen kérdéses pont a medvetámadás lehet. Eddig csak meg nem erősített pletykákat hallani róla.

  15. Igen csak mondjuk nem mindenki teheti azt meg mint a jo “öreg” leo h a világ legjobb rendezőivel dolgozzon így elég könnyű jó teljesítmény nyújtani h kb meg se kell erőltetni magát mert csak a világ krémje van a háta mögött . Gilbert Grape (Hallström 3 oscar jelölés) Titanic (Cameron 3x oscar díjas ) A part ( Danny Boyle 1x oscar díjas ) New York bandái ( Martin Scorsese 1x oscar díjas) Kapj el, ha tudsz ( Steven Spielberg 3x oscar díjas ) Aviator ,Tégla ( M.S) Véres gyémánt ( Edward Zwick (1x oscar díjas) Hazugságok hálója ( Ridley Scott 3 x jelölték)
    A szabadság útjai ( Sam Mendes 1x oscar díjas) Viharsziget ( M.S)
    Eredet ( Christopher Nolan 3x jelölték) Django elszabadul ( Quentin Tarantino 2x oscar díjas) A Wall Street farkasa ( M.S) Visszatérő ( Alejandro González Iñárritu Oscar díjas)

    Míg ez a szerencsétlen Jake Gyllenhaal

    Donnie Darko ( Richard Kelly ) Holdfényév ( Brad Silberling)
    Holnapután (Roland Emmerich) Túl a barátságon ( Ang lee 2 oscar )
    Bőrnyakúak ( Sam Mendes 1 oscar ) Zodiákus ( David Fincher 2 jelölés)
    Kiadatás ( Gavin Hood ) Testvérek (Jim Sheridan 6 jelölés) Perzsia hercege: Az idő homokja ( Mike Newell )
    Szerelem és más drogok ( Edward Zwick 1 oscar ) Forráskód ( Duncan Jones) Utolsó műszak ( David Ayer ) Fogságban,Embermás (
    Denis Villeneuve) Éjjeli Féreg ( Dan Gilroy 1 jelölés ) Mélyütés ( Antoine Fuqua )

    Döntse el mindenki kinek volt nehezebb dolga illetve könnyebb dolga ilyen háttérel dolgozni és még a fizetéseket le se írtam de az már egy másik történet.

  16. Azért nem a színészek szokták kiválasztani a rendezőiket, hanem pont fordítva. Ezt ne feledd… Valamiért ezek a nagyformátumú rendezők szeretnek Leoval dolgozni, valószínűleg nem a két szép szeme miatt…

  17. A pali olyan alakításokat hoz szinte minden filmjében, hogy tényleg Oscart érdemelne. Ramos megemlített fent párat és stílustól függetlenül mindegyikben kiemelkedőt alkotott.

    Ez a film az én szememben már bezsákolt legalább 5 Oscar díjat (legjobb film, legjobb rendezés, legjobb kép, legjobb operatőr, legjobb fényképezés) és reméhetőleg a legjobb férfi fő- és mellékszereplő is megkapják pár technikai díj mellett. Messze kimagaslik ez a film a mezőnyből.

  18. Húú, na ez durva volt… Az ilyen filmmakingre mondják azt, hogy visceral. Egyébként rengeteg sztori jön a forgatásról, hogy mennyire brutális volt, safety az nulla, na meg hogy katasztrófába fulladt az egész. És mindezt pozitívan emlegetik, és még így is rajonganak a filmért a készítői… Baromi kíváncsi vagyok rá, reméljük, ott lesz az év legjobbjai között.

    Amúgy nem mindegy, hogy most ki nyeri az Oscart? Igen, a filmes világ legnagyobb elismerése, de azért higgyétek el, megvannak ők nélküle, akár Gyllenhaal-ról van szó, akár DiCaprio-ról. Utóbbi egyébként cseppet sincs túlsztárolva, az internet felkapta, mivel megnézték a Wolf of Wall Streetet, meg a Shutter Island-et, és most húúú OscarOscarOscar…. De ezek ugyanazok az emberek, akik azt is megkérdezik, hogy Will Smith-nek még miért nincs Oscarja, meg állítják, hogy a Now You See Me betegesen alulértékelt film…

    A filmes világban elismert, éppen annyira, mint kortárs, vele egyenrangú társai, pl. Gyllenhaal, vagy épp Fassbender. Mellesleg Leonak is volt pár filmje, ahol nem legendákkal dolgozott, és ott is teljesített, Gyllenhaal bevallottan csak mostanában kezdett jobban odafigyelni a karrierjére, kb. Ledger halála után, a kommentvitához kapcsolódóan.

    Egyébként bennem is van egy olyan gondolat, hogy Redmayne esélyes lesz az Oscarra. Egyelőre ő számít frontrunnernek, hiába volt közepes a film, mindenki őt tippelgeti, persze még korán van. A Danish Girl szerintem közepes kategória, olyan szinten, mint a Király Beszéde mondjuk. Az alakítások viszont kiemelkedők, és a Királynál is mérvadó volt ez. De sok film van még hátra.

  19. hát, nemtom: emlékszünk ugye a Birdman trailerre? köbö ugyanaz a fíling, csak közben már tudjuk, illetve annak alapján, hogy nem nagyon emlegetjük, sejthető, hogy a Birdman is csupán egy baromi korrekt, de csak hivalkodóan korrekt mozi volt.

  20. @Ramos14: ne haragudj, hogy személyeskedéssel kezdek (nem sértő szándékkal), de szerintem Te nagyon fiatal lehetsz. Nem látod, vagy figyelmen kívül hagyod az ívet, amit Dicaprio befutott. Annak idején Leo abszolut hátránynal indult a Titanic miatt. A legtöbben egy nyálas ficsúrnak tartottuk, aki csak a helyes pofija miatt lett sztárolt. A nők nevében nem beszélhetek (nekik nyilván nedves lett a bugyi Leo miatt), de férfitársaim jelentős része legyintve fogadta Dicaprio érkezését. Ezt az érzést megalapozta már a Romeo és Júlia is. Persze mondhatod, hogy volt már előtte egy Gilpert Grape, meg az Egy kosaras naplója, de nem voltak ezek a kilencvenes években annyira ismert filmek, hogy kapásból ezzel példálózzunk.

    Sokan nem vettük komolyan őt, csak egy újabb hálivúdi nyálgép volt.

    Aztán elkezdtek érkezni a filmjei… én személy szerint a Kapj el ha tudsz megnézése után bizonytalanodtam el, mert úgy éreztem nagyon odatette magát. Rengeteg jó filmje volt menetközben, de engem speciel A Tégla győzött meg végérvényesen, hogy hoppácska ez a fickó nagyon jó.

    Filmről filmre bizonyít, mindig odateszi magát, nagyon jó alakításai vannak. Különböző figurákat hoz látszólag játszi könnyedséggel, hol van már a szépfiú Dicaprio? :) A Viharsziget megnézése után kattantam rá a filmjeire, megnézegettem őket, le ne maradjak a játékáról. Utólag azt mondom, hogy a Titanicban is jó volt, semmi gond nem volt vele.

    Generációjának egyik legjobbja. Kár összehasonlítani Gyllenhaal-val, mert ő is nagyon-nagyon ott van a toppon. Behúzott pár vacak filmet (kár volt), de iszonyat erős játéka van neki is. Nem ellenfelek ők, nem kell őket hasonlítgatni, örüljünk, hogy két ilyen kaliberű fickó szállítja nekünk a jobbnál jobb filmeket. Az meg, hogy Dicaprio csak azért ilyen jó, mert jó rendezőkkel dolgozik szerintem baromság. Lehetne átlagos, vagy semmilyen, esetleg vacak. Gondolod ha én odamennék MS egyik filmjébe és ő instruálna, máris egy színésztálentummá válnék? :) Nem hiszem. Valószínűleg megbízható, ezért szeretnek vele dolgozni. Gondolom MS-el nagyon jó barátok is egyben. Láttunk már ilyet, Tim Burton pl. Deppel szeret együtt dolgozni. Nincs ezzel semmi baj.

    Szeretem a filmjeit, ha emiatt rajongónak tartasz, legyen így, nem vitatkozom. Meggyőződésem, hogy remek színész. Hardy, Gyllenhaal, Fassbender, Dicaprio jöhetnek minden mennyiségben. :D

  21. Na már itt is ez a nincs cgi a filmben szöveg megy? Már a trailer is tele van cgi-vel. Hidd el egyik színész se szeretné, ha valódi nyilvesszőzáporban kellene menekülnie, a nyílvesszők pl. 100% hogy cgi-k, de a medve pofáját is megtrükközték kicsit, és a szakadékba ugrató lovas is cgi.

  22. Eddig nagyon tetszik, de attól tartok, hogy a trailerekben láthattuk az összes érdekes jelenetet és a film nagyrésze csak lelkizős dráma lesz. De ne legyen igazam.

  23. Nem értem, miért lenne olyan nagyon fontos az az Oscar. Az Oscar sokszor éppen a fos fokmérője is tud lenni. Hitchcock soha nem kapott, Sandra Bullock meg igen, erről ennyit.

  24. @human: nem azt mondtam, hogy rossz volt, de azt a megváltásszerű izét, ami a trailerből sütött, azért nem adta. Baromira élveztem, de nem vágyom az újramegtekintésre, és igazából szót se nagyon ejtünk róla azóta. Hm?

  25. kopernicus: az tény h a közönség nem kapta fel, de nekem sokszor eszembe jut. de ezt inkább a gravityhez mérném amúgy, mivel itt van egy elemi ösztön (ott túlélés, itt bosszú) ami hajtja a karaktert, nem egzisztenciális krízis a téma.

  26. A Birdman egy mestermű, nagyon kiállja az idő próbáját. Mióta láttam, azóta kb. naponta eszembe jut. Nehéz eldöntenem, hogy volt-e jobb film idén. Talán csak a Whiplash.

  27. Birdmanen 40 perc után elaludtam, aztán másnap újra kezdtem és szinte pontosan ugyanott megint. Egyszer előveszem, de nagy késztetést nem érzek. A Whiplash nem volt rossz, de azért annyira jó sem, mint amennyire sokan tartjátok.

  28. off
    A Birdman zseniális és nagyon egyéni film,és nagyon tetszett annak ellenére,hogy nem az én stílusom. Az utóbbi 10 év filmjei között top10,simán.

  29. DiCaprio megint zseniális lesz és a film is kötelező , bár az utobbi időben minden DiCaprio film kötelező ! Az Oscar meg nyilván egy elismerés amit ilyen pálya munka mellett megérdemelne Leo de valamiért szopatják !( Meg aztán a legtöbb Oscar film az utóbbi időben nagyon nagyon messze van az én ízlésemtől de ez úgy egyéni szoc. Probléma ) lényeg a lényeg a film zseniális lesz és Leó megint annyira eggyé válik a szereppel, hogy az félelmetes !( pl. J. Edgar)
    Arra a felvetésre , hogy csak azért ilyen jo mert jók a rendezők mögötte : hát nyilván mivel általában rendező ker fel színészt és nem fordítva ezért nyilván nem véletlen. Egyrészt bizonyára megbizható és lehet rá számítani , másrészt pedig zseniális a játéka és már bocsánat de egyértelműen nagyobb név mint Gylenhall ! Nem Jake G. is nagyon jo csak egyszerűen valószínű Leó sokkal több embert tud a mozikba is bevonzani. Scorsese meg egyszerűen szinte mar csak vele akar dolgozni kis túlzással ( láttunk már ilyet pl. Burton Deep) Nyilván ennek is van oka és jól is van ez így !

  30. Leo on his quest for the Oscar.

    Jo, meg minden, de engem valahogy megsem tud belelkesiteni.
    Utalom a depresszios törteneteket es akarhanyszor mutattak Leot, masra sem tudtam gondolni, csak arra, hogy most is az jar az eszeben, hogy “na erre az erzelmekkel teli nezesemre mosmá’ oda kell adniuk”.

  31. Valahogy az az érzésem, hogy ez annyira jó, hogy senki se fogja látni.

    Nyers. Az amerikai közönségnek nem hiszem, hogy tetszeni fog. A Django Unchained is nehezen hozta a számokat (260 milliós nemzetközi bevételnél, még mindig 8,7%-os veszteségnél tartottak, hiába “csak” 100 milliós volt a produkciós költség), manapság a minőségi munkákat a nemzetközi forgalmazások (és a másodlagos bevétel – rent, VOD) mentik meg – szerintem.

    Akadémiai szinten lehet, hogy díjazni fogják, de nem biztos, hogy a színészi munkát. Azért, mert az internet népe, ami nagyrészt nem amerikai, szereti Leo-t, és értékeli a munkásságát, az USA nem feltétlen szereti ennyire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.