Az Universal nyilatkozott a Pacific Rim 2 ügyében

Vicces ez a sok hír a film kapcsán. Engem mindig meglep, amikor kinti fórumokat olvasok, vagy podcastot hallgatok, hogy mennyire éltetik az amerikai geekek ezt a filmet. Gondolom ezért is jön róla ennyi hír. Persze a koncepció jó, és az esetleges folytatás javíthatna pár hibát, pl nagytotálban nappal is lehetne szörnyek ellen küzdeni.

PACIFIC RIM

Az Universal nyilatkozata röviden: az eredetileg kitűzött 2017 augusztus ugrott (oda a Pitch Perfect 3 megy tőlük:), de lesz (haha), csak több időt akarnak adni a kreatív csapatnak, hogy dolgozzanak rajta. Avagy ne olyan drága és/vagy jobb legyen.

A bullshit PR szöveg:

The filmmakers, Legendary and Universal Pictures are committed to having ‘Pacific Rim 2,’ the sequel to 2013’s ‘Pacific Rim,’ which generated more $411 million at the global box office, be the vanguard, fully-immersive experience that the franchise deserves. To this end, the decision was made to delay the production and release of ‘Pacific Rim’ so that the creative team can continue in its efforts to exceed the amazing experience of the first film.

8 hozzászólás a “Az Universal nyilatkozott a Pacific Rim 2 ügyében” bejegyzéshez

  1. Mekkora bullshit :) Én várom a folytatást, jó popcorn szörnyfilm volt. A bunyókért érdemes átszenvedni a párbeszédeket.

  2. Az a szép, hogy màr “franchise”-ként emlegetik, csak mert màr gondoltak rà, hogy egyszer legyen folytatàs…nem tudom amugy mit gondoljak, alapbol idegesit màr ez a mindenböl univerzumot épitünk hozzààllàs (ezt pl. ugye Godzillàval akarjàk összehozni), de ennek lehet hogy jot tenne egy folytatàs, mert az elsöt tényleg csak az alapkoncepcio mentette meg (meg hàt Idris ugye…)

  3. Az ázsiai vonal ellenére egyszer szrintem is fogyasztható volt. Sot, a sotet helyszínek sem zavartak a neon csuvak miatt, jol nézett ki.

  4. Én még mindig azt mondom, hogy ha valaki franchise-t akar, akkor üljön neki a 60-as években elindított Toho által készített Godzilla filmeknek, nagyon jó kis maratonokat lehet belőle csinálni.

  5. A koncepció jó volt az akció és a látvány is ott volt. Már csak tényleg a karakterek és a párbeszédekre kellene rámenniük ,hogy ne olyan legyen mintha ovodások beszélgetnének a nagycsoportba :)
    Amúgy én várom annyira jó az alap ötlet ,hogy simán bekajálnám még egyszer.

  6. Kovezzetek meg de inkabb ez mint meg egy Ultron vagy Jurrasic world. A pacific rim legalabb nem akarja komolyan venni magat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.