A Civil Warral indul a Phase 3 és az évi 3 Marvel film

Kevin Feige, a Marvel filmes univerzumának feje, és Jeremy Latcham producer válaszolt pár kérdésre.

scaav1

 • A Civil War a Winter Soldier folytatása (milyen meglepő), és a Kapitány meg Tony közötti konfiktusra épül.
 • Stark felnőttebb, komolyabb, felelősségteljesebb karakter lesz. Amikor megtudjuk mi történt az Ultron után, de a Civil War előtt, akkor személyesebbé válik majd Tony története.
 • Hiába lesz sok hős a Civil Warban, ez nem gyengíti az Infinity War történetet. Vagyis inkább arra utalt, hogy különállóbb érzésű lesz a film, olyasmi, mint a Winter Soldier, ami magában is működik.
 • A Civil War (jövő május) és a 2016-os Doctor Strange után évente 3 film lesz, 2017-ben ugye: Guardians of the Galaxy, Vol. 2, Spider-Man, Thor: Ragnarok, amik kapcsán rengeteg nagyobb Marvel casting hír várható a következő hónapokban.
 • Feige nagyon örül, hogy visszakerült hozzájuk Pókember, szerinte remek dolgokat kezdenek majd vele, mert annyival másabb, mint a többi hősük.
 • Az Age of Ultron korai forgatókönyvében volt egy Captain Marvel jelenet, amiben jelmezben láttuk volna a hőst, de nem akarták így ellőni.
 • Az Infinity War filmeket már nagyjából kitalálták, de még képlékeny, tudnak változtatni, ha az addig szállított Marvel filmek kicsit más irányba viszik a történetet.
 • Az Infinity War mindenképp nagy változást hoz az eddig ismert Avengers teamben. Avagy a színészek nagyja tuti nem jön tovább.
 • A Phase 3-ben már a mozifilmek is fognak utalgatni a Marvel sorozatokra, nem csak a sorozatok a filmekre. Itt nem csak a SHIELDsre gondolt, hanem a majdnem zseniális Daredevil és a többi Netflix sorozatot is értette ezalatt.
 • És ha már TV, a Daredevilben látott Kingpin, avagy Vincent D’Onofrio nem fog feltűnni a Spider-Man filmben. Legalábbis a jelenlegi terveik szerint.

Remélem akadt új információ is.

36 hozzászólás a “A Civil Warral indul a Phase 3 és az évi 3 Marvel film” bejegyzéshez

 1. Jó kis összeállítás. Imádok minden Marvel-el kapcsolatos cikket, hírmorzsát! És azonnal nézném a Civil War-t!!

 2. Az tök jó lesz, hogy utalnak a filmekben a sorozatokra! Csak azért pl. mégis más lenne, ha mondjuk DD-t egy esetleges nagyvászoni feltűnést követően más színész lenne!
  Nem is értem, hogy mivel rosszabb az a színész, mint pl egy hollywoodi nagyágyú, mivel a sorozatot is rengetegen nézik! Pl. már Stan öreg Lee is célozgatott, hogy az AOS-ből Quake is benne lehetne a nagyvászoni filmekben!

 3. Ez a Kingpines hír szíven ütött. Olyan jó kis maffia-sztorikat lehetne pedig megcsinálni vele, pl.: A Rózsa neve füzet és az arra épülő többi füzetek… Vészmanóval, Megtorlóval stb…

 4. Na, egész érdekes hírek.

  Imtal: Charlie Cox azért nem olyan kis ágyú, és ha Daredevil valaha is feltűnik a vásznon akár egy pillanatra is, az biztos, hogy Ő fogja játszani. A Marvel 65 ilyen záradékot aláíratott vele, ez biztos, Ők nem castingolnak újra, mivel az is része az univerzumuknak. Szóval no para, nem lesz két külön Daredevil. Ha egyáltalán fel is fog tűnni.

 5. Nagyon várom a Civil Wart! Olyan színészek vannak benne, hogy mindjárt fangirl-üzemmódba váltok. Apropó, ki olvasta még a plakáton Ass of Ultronnak a címet?

 6. Bár mondják, hogy a 3. Fázis a Polgárháború al kezdődik, de teljesen egyértelmű, hogy a Shield 3. évadával, aki látta tudja csak ők a sorozatokat nem számolják a fázisokba, mondván külön fázisok a fázisban.

 7. totálisan elvesztettem minden hitem a marvel filmekben, és a pg13as hír utána batman vs supermanben is, ti még tényleg képesek vagytok várni ezeket ? ezek tényleg annyira jó filmek lennének?

 8. Ahhoz képest, az Ultron PG-13 volt, belekerült a besoroláshoz képest pár durvább jelenet.

 9. dut: én inkább úgy mondanám, hogy a SHIELD sorozat (segít) előkészít(en)i a Phase 3-at.

  kakapitány: sosem értem ezeket az álértetlenkedéseket. Igen, várja sok ember, mi a francért kell ezen meglepődni?

 10. Az eddigi SHield es Marvel filmek kozotti kapcsolat eleg gyengen sikerult. Konkretan egy ket szoban utaltak az Ultronra.

 11. dut : minek nézzem?

  Lacrosse : nem álértetlenkedés, teljesen őszinte értetlenkedés, inkább ezt a hype folyamatot tartom művinek

 12. kakapitány: Gyerekkorom és gondolom még sokak gyerekkorának egyik kedvenc időtöltése volt a marvel (és dc) képregényeinek sokszori átlapozgatása. Az sem érdekelne, ha kevesebb pénzből csinálnának folyamatosan csak sorozatokat én zabálnám végig, ha egy közös univerzumban mesélnének el sok-sok kalandot. Az, hogy ez rengeteg pénzt hoz a konyhára csak rásegít, hogy folyamatosan el legyünk látva képregényfilmekkel. Én azt nem értem, hogy aki nincs oda a képregényfilmekért, az minek nézi egyáltalán a posztokat, a híreket, pláne a filmeket?! Ami nem érdekel, azon én egyszerűen továbbgörgetek, mint sem felháborodnék rajta, hogy valakinek tetszik!

 13. gibbon : nem háborodtam fel, csak az utóbbi marvel filmek nagyon igénytelenek voltak, én is szeretem a képregényeket, de hát ezek egyszerűen nézhetetlenek, na mindegy , ha az őszinteség már nem számít, akkor jó szórakozást

 14. Én csak azért várom mérsékelt lelkesedéssel ezeket a filmeket, mert eléggé hullámzó a minőségük és sokszor 2 jó filmre jut 2 elég közepes.

 15. Bírom ezt a hozzáállást:
  Az én véleményem az egyetlen kompetens vélemény, tehát csakis az én véleményem lehet hiteles. Vagyis minden, az enyémtől eltérő vélemény képmutató és megfelelni akarásból származhat csupán.

  Nos, igen kakapitány. Valóban. Mindenki, aki azt állítja, hogy ezeket a filmeket szereti, a következőket pedig még várja, kizárólag azért csinál hülyét magából ilyen egyértelműen képtelen kijelentésekkel, hogy megfeleljen valamiféle képzelt, kollektív elvárásnak. Ja és persze, hogy téged bosszantson.

  De vigasztaljon a tudat, hogy mennyit kell szenvednünk, amíg undorodva nézzük, netán újra nézzük ezeket a hitványságokat csak azért, hogy hazugságunk látszatát fenntartsuk.

 16. Marvel még nem szállított rossz filmet. Vasember óta, persze, az az előttieket felejtsük el. Jöttek kiemelkedően jók, kicsit gyengébbek, átlagosak, de rossz filmek nem. Mindegyik filmjük hozta a belé rakott dollármilliókat. Hatalmas világot építettek, és a sorozataik is jók. Legalábbis mostmár azok. Mindaddig el lehet adni a Marvel világot, amíg azok le tudják kötni az azt nézőket, legyenek azok a moziban, vagy a tévé előtt.
  Inkább legyen évente 8 marvel film, mint még egy Resident Evil, vagy Paranormal Activity, vagy tudomisén milyen ócska filmeket folytatnak még, amikből már az első résznek sem szabadott volna megjelennie. Engem nem zavar hogy az Ultron nem volt jobb az első Avengers-nél. Ha minden filmjük jobb, és jobb, és jobb lenne az előzőnél, eljutnánk oda, hogy semmi más nem kéne már a világon, csak a következő Marvel film.

 17. zmax, : bocs, de pont te vagy ilyen ember, én a saját véleményemről beszéltem, megkérdeztem te mit szeretsz bennük, azt nem írtad le, szóval kb meg se értettél, na mindegy, ezért mondom, hogy jó szórakozást nektek, ha ez tényleg azt jelenti

 18. kakapitány: Igazából azt nem értem, hogy miért kell ezt még tovább firtatni? Valakinek tetszenek a képregény filmek valakiknek pedig nem. Minden ilyesfajta posztnál fölteszed ugyanazokat a kérdéseket, kapsz egy választ, aztán kezdődik előröl az értetlenkedésed. Nem azt mondom, hogy nem lehet véleményed, csak újra és újra ugyan azt nyomod csak a neved változik.

 19. kakapitány: már pedig árértetlenkedés, amit csinálsz. Vagy csak szimplán hülye vagy.

 20. A daredevil dolgot nem értem,én hatalmas szenvedés árán jutottam kb a 6. részig,akkor adtam fel végleg,iszonyat unalmas és súlytalan.

 21. A filmek még csak-csak, de pl. az Agents of Shield szerintem iszonyat gagyi, Elveszett Ereklyék Fosztogatói színvonal. Nem akarom nézni hogy értsem a filmeket, remélem tényleg csak utalgatás szintjén maradnak. Remélem hamarosan elegük lesz az embereknek ezekből a képregény adaptációkból.

 22. Rövid leszek: az egész marvel univerzum nem ér fel Batman univerzumához se Superman univerzumához!! Ennyi.

 23. persze, hisz ő maga Superman… szitja itt a tüzet a Marvel post alatt :D
  De majd, ha bemegy Tony Stark anyázni a Suicide Squad fóruba, akkor meg csak kamillázik :D

 24. guruman : miért nem válaszolsz inkább a kérdésre ? nem változtatom a nevem nyugi, nincs szükségem ilyen módszerekre, igazából eszembe se jutna, neked miért ?

 25. kakapitány!
  Csak mert tombol bennem az empátia és nem szívesen nézem, ahogy ezen emészted magad már tegnap óta, válaszolok a kérdéseidre:
  “…ti még tényleg képesek vagytok várni ezeket ?”
  – Igen.
  “ezek tényleg annyira jó filmek lennének?”
  – Igen.

  Hidd el, itt a legtöbb ember számára mérsékelten releváns, hogy te nem szereted a Marvel filmjeit. Az sem különösebben zavar minket, hogy nem érted mások miért szeretik őket. Ezért személy szerint nem igazán érzek kényszert arra, hogy spontán magyarázkodni kezdjek.
  Az értelmes vita az rendben van, bár azt is szívesebben folytatja az ember az itt elérhető információk – nick, stílus, a magyar helyesírás alapvető szabályainak figyelembevétele – alapján szimpatikus emberekkel.
  Vagyis, ha szándékod nem a kicsinyes provokáció, hanem valóban meg akarod érteni miért szeretik a Marvelt olyan sokan, akkor javaslom, legközelebb ne arra csodálkozz rá, ami eleve egyértelmű, hanem állíts valamit, majd tegyél mögé érveket, melyeket lehet cáfolni, elfogadni, esetleg belátni.

 26. Az számomra most új hír volt, hogy Pókember külön filmet kap. Ez azt látszik igazolni, hogy Marvelék is az alapoktól építik fel a saját verziójukat. Ennek örülök, akkor is, ha rém unalmas lesz még egy Ben bácsi halálát végignézni, illetve annak ellenére is, hogy nekem nem volt akkora bajom a Sony korábbi próbálkozásaival.

  Az Infinity War utánra rebesgetett változásokat viszont egyelőre nehezen emésztem. Most nem tudom elképzelni a Bosszúállókat Chris Evans, vagy RDJ nélkül. Aztán persze tényleg lehet, hogy addigra besokallunk és már mindegy lesz.

  Ja és a sorozatokra való kacsintgatások terve is tetszik. Igaz, csak a SHIELD-et néztem eddig, de az apró utalgatások számomra mindig jócskán növelték a fun faktort.

 27. zmax : de le se írtad miért szereted ezeket a filmeket, ez így nem beszélgetés, annyit írtál, hogy igen

 28. kakapitány: Miért kéne megindokolni? Mármint ez teljesen fölösleges, mert ha neked nem jönnek be akkor nem nézed, de megérteni azt, hogy más emberek miért szeretnek dolgokat az pedig fölösleges. Sok ember imádja a Twilight-ot vagy az új Sandlar filmeket és nem is értem őket, de pont leszarom miért szeretik. Ha nagyon kell egy indok hát tessék: kis koromban szerettem volna repülni(nem géppel), meg láthatatlanná válni és fantasztikus látni, ahogy ezek a karakterek a képregényekből a filmvászonra költöztek, tán emiatt kedvelem ezeket filmeket. Ha neked ettől jobb lesz hát tessék.

 29. kakapitány:
  No comment.

  human:
  Elnézésedet kérem tájékozatlanságomért. Április 12.-én valóban említetted, hogy semmi Ben-bácsi, bár ott is inkább úgy jött le, mint saját megérzés, semmint valamilyen nyilatkozat tényszerű fordítása. Erre mellesleg első blikkre csak annyit mondanék: majd meglátjuk. Viszont te nálam sokkal tájékozottabb vagy, úgyhogy simán elhiszem neked.
  Amúgy mindegy. Nem prüszköltem miatta. Mint írtam, örülök az újrának, még akkor is ha esetleg uncsi is lesz ez a része, sőt még akkor is, ha Parker tini lesz, mert üde színfolt lehet az “öregek” között.

  Guruman:
  Azzal semmi baj, ha valaki meg akar érteni valamit, amit nem ért. Főleg, ha az mások eltérő véleménye, akár ilyen globális szempontból jelentéktelen kérdésben is, mint a Marvel-univerzum. Ez az egyéni fejlődés fontos eszköze lehet. Viszont ezt is csak megfelelő alázattal érdemes csinálni. A magas lóról lefelé nézve garantált a kudarc.
  Egyébként szerintem akik szeretjük, nagyrészt szintén ezért szeretjük a Marvel-mozit. Mert a gyerekkorba röpít vissza. Személy szerint pedig egyenesen sajnálom azokat a nagyon komoly, nagyon érett, nagyon felnőtteket, akik erre nem képesek.

 30. zmax: többször említették már, h pókember nem kap még egy eredettörténetet, legalábbis Ben bácsisat

 31. kakapitány: van aki azért szereti őket, mert ez az első olyan eset, hogy a filmek egy közös univerzumban vannak és hatással vannak egymásra. ez már önmagában érdekes. aztán van, akinek a gyerekkora a szuperhős világ, és hát ezen nincs mit magyarázni, ez részét képezi a kulturális érdeklődésének. harmadszor, valaki alapból szereti a sci-fi/fantasy sztorikat és szuperhős témát, negyedszer, egy csomóan vannak, akiket érdekel, hogy sikerül a képregényt átdolgozni. rám mind igaz például, de nem szeretem korlátlanul ezeket a filmeket. Kb a felük tetszik, a másik felére azt mondom hogy közepes vagy rosszabb, inkább el se készültek volna.
  Ez, idézlek:
  “totálisan elvesztettem minden hitem a marvel filmekben, és a pg13as hír utána batman vs supermanben is, ti még tényleg képesek vagytok várni ezeket ?”
  mi köze a korhatárnak ahhoz, hogy szeressük? ha nincs szex és vér, már gyerekes az egész? tudtommal a Star Wars vagy a LotR előtt sincs egy nagy 18-as karika, mégis sokan imádják. úgy csinálsz, mintha a korhatár meg kéne határozza a népszerűséget.
  Amikor fentebb ajánlották neked a Daredevilt és nem válaszoltak rá, miért, egyértelmű: az nem pg-13, hanem egy komolyabb hangvételű MCU-ban játszódó sorozat, pont olyan elemekkel tarkítva, amiket hiányolsz a filmekből. sötét, erőszakos és véres.
  Szerintem a válaszok minden kérdést lefednek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.