Jövőre foroghat a Kingsman folytatása

A filmet imádtam, még páran így voltak vele, a FOX megpedig a befolyó pénzért rajonghatott. A lényeg: Matthew Vaughn már tényleg dolgozik a forgatókönyvön, és a forgatás jövő áprilisban kezdődne. A történet az amerikai Kingsmanek körül bonyolódna.

Egy dolgot kérnék: Vaughn térjen vissza rendezőnek is, elvileg még nem döntött, mert a Kick-Ass 2-nél nagyon rosszul sült el, hogy nem tette.

kingsman-05

human
írta
2015. 10. 01. 20:26
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Jövőre foroghat a Kingsman folytatása” bejegyzéshez

 1. elsőre totál odavoltam, meg vissza. aztán ahogy érett, meg újranéztem, rájöttem, hogy Colin Firth vitte el a hátán, meg az ejtőernyős jelenet (nyilván a templomos kapcsolódik az előzőhöz) – Darcy kiválása után hiába le grande finale meg minden, valahogy ellaposodott. ezért félek a folytatástól is, ha nem hoz egy Firth-szintű karaktert, akkor önmagában nem sokkal több egy jól koreografált kémfilmnél.

 2. nem értem miért rajongtok Vaugh stílusáért és a filmekért amiket készített.
  számomra ez felfoghatatlan.

  letöltöd és otthon laptopon megnézed, kb ennyit ér, egyszerűen annyira gyerekesek. nekem egyszerűen nem működnek. kick ass… jó ég, unalom.

  magyarázzátok meg miért olyan profi. vagy győzzetek meg valahogy.

 3. anélkül, hogy hosszan elemezgetnénk, meg belemennénk a miértekbe, csak röviden komment szinten: szerintem Vaughn eddig 5 film alapján hibátlan, mindegyik kiváló a maga nemében, pedig eltérő zsánerekben mozog mindig (még a Kick Ass és X-men is maximum a képregényfilm voltában egyezik).

 4. egyetértek humannal. ha folytatják akkor vaugh rendezze. egyik kedvenc rendezőm. tehetségesnek tartom mert újít, van stílusa, mer kockáztatni, és teljesen váratlan dolgokkal tud meglepni. a kick-ass és a kingsman filmeket néha tátott szájjal, de mosolyogva igen jól szórakoztam. és a többi filmjét is szeretem. eddig nem okozott csalódást nekem.

 5. Pusztán csak azért imádják, mert elképesztő stílusérzéke van, a filmjei szórakoztatóak és pörgősek és egyáltalán nem a tucat kategóriába tartoznak. Nálam ez az ember eddig hibátlan, Nolan-nél és Tarantino-nál is nagyobbra tartom a mostani nagyágyúk közül. A Kingsman pedig az egyik kedvenc filmem lett, ha ő rendezi már meg is vettem a jegyet.

 6. abelh: Teljesen egyetértek. Firth nélkül engem nem is érdekel a második rész. Firtn, Strong és Caine miatt volt jó az első rész. A főhős csávó abszolút felejtős.

 7. +1 versenyzo a Firth nelkul nem lesz ez jo csapatban. “Addig” volt tokeletes a film, onnantol vitte a lendulet. A sved hercegnos poen mondjuk uj lenduletet adott. :)

 8. Vicces, hogy milőtt kijött volna az első rész, a banda nagyrésze azon kesergett, hogy Firth mennyire nem egy akcióhős és hogy mennyire el fogja kúrni a filmet a hiteltelenségével.
  Ha a coolság-mániás Mark Millar is besegít a forgatókönyvbe és Vaughn marad rendezőként, akkor én nem aggódok a folytatás miatt.

 9. Colin Firth nélkül engem se érdekel különösebben. Jó volt az alakítása…ez a kölyök meg nem tudja pótolni. Ugrálhat meg verekedhet, de hol a sárm, a stílus, az elegancia?

 10. Rorki: légyszi keresd ki ezeket a kommenteket, az tuti, hogy a posztjaimban 1 ilyen említés nem volt

 11. Rorki: Szerintem itt senki sem fanyalgott Firth miatt. Már a trailerben is látszott, hogy telitalálat. Erre a szerepere pont ilyen szinész kellett.

 12. Hát nekem a sráccal sem volt semmi bajom.Sztem teljesen jól hozta amit kellett,laza volt,néhány vagány beszólással,Jöhet a következő rész.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.