Na még egy Spectre-előzetes: Bond ölni vagy meghalni érkezett

Az idei James Bond filmhez érkezett még egy trailer, rengeteg eddig nem villantott akciójelenetet felfedve. Úgy tűnik Sam Mendes tényleg komolyan vette, hogy több akciót akar a filmjébe a Skyfall után.

spectre-final-trailer-screenshot

A friss videó a tovább mögött.

human
írta
2015. 10. 02. 22:04
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Na még egy Spectre-előzetes: Bond ölni vagy meghalni érkezett” bejegyzéshez

 1. A J.B. filmek akkor voltak igaziak amikor még James Bond attól volt James Bond,hogy tele volt kütyükkel,bomba nők hevertek a lábai elött és ha felrobbant körülötte minden akkor is csak a nyakkendőjét kellett megigazítania…ez a fene nagy realizált James Bond már nem több,mint egy sima akciófilm!

 2. Ma nézzük meg a martiant ,de természetesen a bond filmet sokkal jobban várom!Kemèny az év vège kb még 8 filmet moziba akarok nézni kettőnknek az kb 50 ropi :)

 3. még ezt, a star warst , meg a revenantot akarom moziban nézni idén, többiből kiégtem, marsi után már nem tudok bízni hollywoodban

 4. Hat a legutolso James Bond az konkretan “James Allein zu Haus” volt. Nem is ertettem, hogyan lehet ilyesmit James Bondnak eladni.

  A James Bond zene a vegen abszolut nem illik ehhez sem.
  +1 @Zombeeka

  Ezek a filmek mar nem James Bond filmek, csak azt a cimet aggatjak ra. Siman lehetne hivni öket Actionmovie #102-nek is.

 5. nekem tetszett a skyfall, csak mondjuk volt benne egy akkora ökörség, hogy hihetetlen… amikor ugye M-nek megy a kihallgatása, hogy mennyire is alkalmas ő a szervezet vezetésére, melynek célja a politikai vezetők és az állam védelme… hírt kap arról, hogy megszökött a terrorista a börtönből, és erre mit reagál? nem szólna ugye mindenkinek, hogy vészhelyzet van és lehet el kéne tűzni ááá semmi beszélgessünk tovább, na pontosan ezzel igazolta, hogy totálisan alkalmatlan vezetőnek

 6. Nekem Pierce Brosnan és Daniel Craig a 007-es ügynök :) Többé kevésbé tetszenek,előző kettőt moziban láttam erre is megyek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.