A Thor: Ragnarok rendezője?

A Marvel elvileg ajánlatot tett Taika Waititi-nek a Thor 3 rendezése kapcsán. Ahogy elnézem a csávó filmjeit (directort nyissátok ki), úgy tűnik ismét érdekes figurára tesznek, hiszen a The Inbetweeners amerikai rebootját és a What We Do in the Shadows-t rendezte pár kisebb dráma mellett.

2017-ben nézzük, szóval nem kell sietniük.

thorragna

19 hozzászólás a “A Thor: Ragnarok rendezője?” bejegyzéshez

  1. Én speciel hányni tudtam volna a What We Do int the Shadowstól, de ettől még tudom értékelni, hogy a Marvel továbbra is lehetőséget ad a kisebb rendezőknek.

  2. rohadt jó vígjáték volt, nyilván kell hozzá humorérzék, hogy valaki megértse, örülök, hogy végre újra normális rendezőt kap a sorozat, a 2. rész az ipari Londonnal meg az emos elfekkel elég ratyi volt

  3. :o a What We Do a legviccesebb vígjáték az utóbbi X évben.

    direkt megnéztem miatta egy korábbi filmjét is neki, a Boy-t, az is nagyon tetszett.
    az biztos hogy ez alapján sose gondoltam volna, hogy ilyesmi hollywoodi szuperprodukciót fog majd valaha rendezni. hát ebből még akármi is kisülhet! mondjuk nem tudom mennyire hagyják ilyenek során érvényesülni a rendező egyedi stílusát.

  4. Ami nagyon durva szerintem, hogy Thor 2-t olyan szinten elfelejtettem, hogy öröm nézni, miközben ha belegondoltok, annak a filmnek volt a legnagyobb tétje, és mégcsak meg se említették utána.

    Iron Man: egy fasz akarta a technológiáját
    Iron Man 2: egy fasz akarta a technológiáját + ruszki bosszú
    Hulk: hulkolt egy másik elbaszott hulkkal
    Thor: Loki akarta a trónt egy királyságban
    Capt Am: ex-náci csoport akart világuralmat
    Avengers: idegen lények el akarták foglalni bolygót
    Iron Man 3: ……édes istenem..fasz bosszút akart állni + persze hatalmat a techmológiával
    Thor 2: AZ EGÉSZ UNIVERZUMOT EL AKARTÁK PUSZTÍTANI, HOGY TOTÁL SEMMI SE MARADJON
    Cap 2: világ uralom
    Guardians: bolygó elpusztítás, hatalom
    Avengers 2:emberiség elpusztítás
    Cap 3: civil war, egymás közt fight

  5. szerintem jó volt a THor 2, persze -Portman. Az egyik legötletesebb harc abban volt, simán érdekesebb, mint az Ultron-Iron Man 3 sokezer robotos szara

  6. Mint a Spongyabobban a Plankton. Fasz akarja a technológiát (herkentyűburger) + világuralom.

  7. Második részt sokkal szívesebben nézem végig mint az elsőt. Möjmöjjel :D való szórakozás külön tetszett a harcnál :D

  8. Inkább a Thor 2-re hasonlítson mint az 1-re, mert az 1. konkrétan a nézhetőség határát (alulról) súroló filmipari hulladék.
    A 2. már nézhető/szórakoztató volt.

    Remélem, Loki több/nagyobb szerephez jut – végre.

  9. Ezek a Thor filmek, olyan… szval Thort elnézegeted 10 percig, aztán az ember várna valami spirituszt is. Az meg csak olyankor van, ha felbukkan Loki.

  10. zsedan bakker! :D

    A What We Do in the Shadows-t bírtam, Waitit maga is érdekes figurának tűnik, plusz a Russo-tesók általi meglepi után kifejezetten jól is sülhet el, ha ilyesmi “kis” rendezők kapnak egy-egy filmet!

  11. A Boy egy fantasztikus film, nekem az egyik örök kedvenc. A WhatWeDo meg a tavalyi év legjobb vígjátéka volt.

  12. a Marvel választásai általában bejönnek, szóval valamit biztos látnak benne, de nem a What we do in the shadow-hoz kéne méregetni, inkább ahhoz, hogy a faszi eddigi pályafutásának összköltségvetése kb. a Thor 3-ban használt parókák árát nem fogja lefedni…ha nem bírja el a 200-300 milliós projekt stresszt és hajol be a stúdiónak, akkor tök mindegy mit tud.

    (a What we do in the shadow meg pár kiváló ötlettől és jól imprózott jelenettől eltekintve eléggé darabos és vontatott, de ez a műfajából is fakad. szerintem nem egy világmegváltó, és biztos nem azért böktek Taikára.)

  13. Thor 2-ben mikor megtámadják Asgard-ot az nagyon faszán meg volt csinálva. Meg a végén lévő csata is adta. Én 2szer is megnéztem, nincs gond vele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.