2025-ig Transformerst nézünk!

A Hasbro elárulta, hogy a Paramount, aki a film jogokat bérli tőlük, legalább 2025-ig kitalálta az élőszereplős Transformers filmek sorát. Azt már tudtuk, hogy az 5. rész elkerülhetetlen, de most kiderült, hogy a nagy nevekkel teletömött írószoba 10 évnyi filmet izzadt ki magából 3 hónap alatt. Persze nem a forgatókönyv utolsó betűjéig vannak ezek kész, csak kitalálták melyik miről szóljon, aztán egyesével meg lesznek írva.

Konkrétabban ez 4 nagy filmet, a Transformers 5-8-at jelenti, és ezek spinoffjait.

shianononono

“Nonono no no no nono” vagy JUST DO IT?

35 hozzászólás a “2025-ig Transformerst nézünk!” bejegyzéshez

  1. Inkább harmadik lehetőség: Meh.
    Már a 3. részt sem láttam, így nagyon nem érdekel, hogy hány rész jön még.

  2. “Persze nem a forgatókönyv utolsó betűjéig vannak ezek kész, csak kitalálták melyik miről szóljon, aztán egyesével meg lesznek írva.”

    Szerintem inkább ezek a filmek egyesével meg lesznek kúrva.

  3. Lehet szidni a filmeket, mint a bokrot, de annyi zsetont hozott mindegyik resz, hogy hulyek lesznek abbahagyni a sorozatot, amig ki nem pukkan a lufi. Mi meg persze megnezzuk mindegyik uj reszt, es anyazunk :D

  4. fuck no, szégyen az összes transformers film kb, egyedül a 3 rész az, amit végig tudok nézni, az nagyjából rendben van és még normális akciójeleneteket is sikerült forgatni hozzá… kedvencem mikor kiugranak a gépből, a godzilla ugrása ahhoz képest sehol nincs, vagy mikor a nagy robotféreg szétrágja a felhőkarcolót !

  5. Zaki
    Akik leginkább anyáznak azok általában letöltik (néha a cam-ot) és úgy. Azt megértem ha valakinek az előző 4 tetszett és az ötödiket megnézve fel van háborodva. De akinek egy se tetszett az minek fog majd morogni?

  6. blade78 : hát azért ,mert akik anyáznak azok szeretnék, ha pl michael bay kiszállna végre és nem csinálna egyre rosszabb transformers moviekat… vagy pl mi lenne ha a stúdió odafigyelne a nézők véleményeire is ? egyik se túl nagy kérés…. Michaelt bay filmjeit én imádom, ha nem robotokkal dolgozik, ez valahogy nem megy neki, ráadásul a 4. részben már totál elmentek a ma divatos érzelem nélküli proli stílus felé, remélem nem ezt akarják folytatni

  7. zaki, blade : ráadásul ne az legyen már a szempont, hogy sok pénzt hoz, és a minőség nem számít,… hát mi vagyunk a nézők könyörgöm….. ha valami igénytelen és direkt pénzért készül, akkor nem kell megnézni moziban, pl terminator genesys, pont azért, hogy ne készüljenek hasonló fosok, ha csak mindenki szalad a hypera ( hú új marvel film ) akkor ez az adott filmek minőségének romlásával fog járni, mivel valóban csak egy pénztermelő gépezet lesz, mint a transformers is

  8. Akkora ellentmondásokat írtok. Ne csináljanak szart, inkább nézzék a nézők igényét, ne legyenek ilyen egykaptafa cuccok. De nem a nézők talicskázzák össze a filmenkénti milliárd dollárt???????

  9. Minek öltek bele ennyi pénzt, hogy megírjanak 1-2 történetet? Ha az előző filmek alapszoriját nézem, egy este alatt megírtam volna nekik a következő 5 filmet!
    Aztán Bay beletesz pár robbanást, csillogó- villogó robotokat, egy csajt aki csak nagyon meglepődve tud nézni és végűl Mark Wahlberget, aki szintén úgy meglepődil, hogy színészkedni is elfelejt és kész a film!

  10. Leo stoch : pontosan, csináljanak hangulatos, igényes filmeket, amiről a néző elégedetten jöhet ki és úgy érzi megérdemelten fizette ki rá a pénzt

  11. movieblondie, : szóval minden mindegy, és semmi se számít…. mindegy, hogy van-e nézhető film a moziban, mert nem kötelező megnézni

  12. Én elvagyok ezekkel.Kétévente szívesen megnézek egyet belőle,mert annyira nekem nem vérlázító amit csinálnak.Úgyis ősszel jönnek az értékesebb filmek,ez meg elfér a blockbuster szezonban.

  13. A legnagyobb “bay” az hogy ezekben a filmekben bazinagy robotok harcolnak egymással … ide minek sztori? most komolyan? :D
    Értem hogy kifogásolható a sztori szinvonala, de baszki ha a sztorira mennek rá és nem a látványra akkor kiveszik a filmből az ami (látvány) miatt befolyik az 1 milliárt dodó …

    Ezek akció látványfilmek, ne várjatok nagy sztorit, mert az nem feltétele a nagy bevételnek… hollywoodot meg csak ez érdekli.
    Ha nekem kéne csinálnom, én is ezt csinálnám, megnézném mi az ami bevonza az embereket a terembe és azt tolnám a képükbe, és a transformers esetében ez csak és kizárólag a látvány. Az emberek nagybüdös robotokat akarnak látni ahogy zúznak.

    Akár tetszik akár nem, “mindenki” megnézi az újabb és újabb és újabb részt. És igen lehet h újjat mondok, de erre is van igény.
    Amikor már a 4. rész csinál milliárdos bevételt az nem véletlen nem az emberek jóhiszeműsége hogy hátha jobb lesz mint az eddigiek, hanem kőkemény igény.

    Kicsit uncsi minden tranformers pletykánál ugyan azokat a károgásokat olvasni. Mintha csak cut and copy-t nyomnátok.
    Persze nyugodtan mondja el az ember a véleményét, mert azért van a blog, csak mikor 10en 100adjára írja ugyan az az ember ugyan azt a hozzászólást az kicsit uncsi kezd lenni (mint a transformers filmek sztorija) :D hahaha :D

    Én se írom minden hunger games hírmorzsa alá h annyira kiábrándított a 3. rész első fele h már csak elvből se nézem meg az utolsót, csak majd otthon letöltve XD Pedig minden új hír vagy előzetes után változatlanul ez a véleményem. (igaz volt rá példa hogy talán nem egyszer hanem 2szer leírta + ez a harmadik, de ez nem számít) :)

    Szóval szívesebben olvasnék inkább kreatív hsz-ket hogy ki mit tippel mik lesznek a folytatás sztorijai, vagy hasonlóak.
    Nem csak a “divatfikázást” :D

  14. Ha folytatják ezt a mindent romboló sztorivonalat egyszer csak ráun a jónép. A legutóbbi részt is csak az HBO-n láttam és untatott. Kéne már egy pofon a Trans franchisenak hogy végre kreatívabb sztorit is kitaláljanak. Hozzáteszem a robotok túlspilázott kinézete se tetszik, de rebootra aztán végképp hiába várok.

  15. Mindig leugattok, hogy ne foglalkozzak Hollywood meg a filmek bevételével… Tessék!
    Ez az eredménye ha a szart is megnézzük.

  16. “A legnagyobb “bay” az hogy ezekben a filmekben bazinagy robotok harcolnak egymással … ide minek sztori? most komolyan? :D”
    Azért ne felejtsük el hogy a transformersből van képregény is és egész jó sztorik vannak belőle. Nem azt mondom hogy oscar díjas történet kell de simán átemelhetnének belőlük egy keveset. Nekem az a legnagyobb bajom az egész filmes transformersel hogy nagyon buta az egész. Buta párbeszédek, Gagyi személyiségű robotok stb. Ha egy olyan szintet hoznának mint a War of Cybertron játékban rohannék a moziba minden résznél….

  17. @ Abu, teljesen egyetértek!

    Agy kikapcsol, és mehet a szórakozás! ;) Akinek ez nem megy, annak nem megy, ez van.
    Nálam látványban ott van a toppon a 3-4. Amit azok adtak moziban látványilag, azt nem sok blockbuster közelíti meg.

  18. Abu: abból a szempontból nincs igazad, hogy pont Bayék erőltetik a sztorit, csak épp szart csinálnak. A vágyukat a történetre onnan lehet tudni, hogy 165 perces a film, nem 90 perc robotos harc.

  19. Nekem az eddigiek jó kikapcsolódást nyújtottak. Egyiktől sem vártam sokat, de azt mind megkaptam. Nekem jöhetnek.

  20. A kedvenc állatom a pulyka, az egyik kegyenc színészem M.W.
    Szóval jöhet. Ez legalább nem megint egy remake…

  21. ezek tinifilmek, mint az Alkonyat, meg a poszátás csaj. a tinik kitermelik a bevételt, és MINDENT megnéznek. szerintem ez lehet a megfejtés.

  22. Abu : ezt most úgy mondtad, mintha olyan veszett komoly látvány lenne ezekben a filmekben, pedig nincs

  23. ZTR: Én inkább a rajzfilmes transformers-t követtem, gondolom az inkább a képregényekre épül. Emelhetnének át abból is.

    Human: Valóban lehetne jobb sztorit is keríteni. (Nem is értem hogy ekkora frenchise 4. részénél még hogy nem találtak jó történetírókat :D )
    De azért az alapötlet amit a 4. részben felvezettek egy titokzatos idegen faj behozatalával ezért elég jó alap.

    kakapitány: hááát a 4. rész hagyott némi kivetni valót a robotok kialakításában :D de el tudok menni mellette.

    Roberto: Hát szerintem a fantastic four az alulmúlhatatlan :D egy transformers frenchise még szándékosan se tudna szarabb filmet csinálni :D

    Viszont, minden transformers blognál újra és újra ugyan az a lemez jellemző a fujjolás ami viszont már nagyon uncsi. Mert még ha valami “új” dolog, hiba miatt fújjolnák a filmet, de nem. Mindíg csak bay meg a sztori….

    Figyeljétem meg hozni fogja a milliárdot a következő rész is :D Elég egy jó alapötlet meg egy jó trailer :D (a sztorival meg majd csak kezdenek vmit, 3 órában lesz hely annak is) :D

  24. Az rendben van hogy látványos, meg agykikapcsolós blockbuster. De a gagyi story, a dedós poénok és a buta párbeszédek hazavágták az összes filmet. A látvány és a jó történet abszolút nem zárják ki egymást.

  25. Én csak azt sajnálom, hogy Michael Bay erre a sorozatra pocsékolja a karrierjét ahelyett, hogy egyéb témákkal foglalkozna.

  26. emberek! nemtom ti hol éltek! azért jo a transformers mindd a 4 része mert a jövòre épit rá mint a marvel filmek is Age of ultron is kiraly volt . szerizem a Star wars 7 is kiraly lesz. lehet sztori uncsi de manapsàg mindenki az ilyen filmeket azok a az emberek fujoljàk akik visszafelé akarnak menni az őskorba kell a változás rendje ettől 21-ik század hogy uj dolgokat találjunk ki es jo legyen mindennkinek de ez a vilag vagyis az emberek olyanok hogy nem akarnak ujat de nagyon nem vagTok felébredve mert amugyis felkellene ébrednetek mert csak akkor jön el a jövő akkor lesz mienk az univerzum is ha okosodtok cselekedtek meg mindent megtdsztek azért hogy jobb legyen egy csomo dolgot tudok még titkosat is de mindegy azt mondom nőjjetek fel ! ágyő :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.