9 hozzászólás a “A Junkie XL szerzi a Deadpool zenéjét” bejegyzéshez

  1. Hogy hogy dolgoztak? Tudtommal Junkie XL egy ember Tom Holkenborg, akinek a teljes neve Antonius Bernardus Johannes Holkenborg.

  2. Remélem, teljesen originál lesz, mert a Fury Road néhol eléggé hasonlított a 300: Rise of an Empire zenéjére (igen, tudom hogy azt is ő csinálta, ezért remélem). : (

  3. Felemás a hír: valószínűleg a film alatt nem lesz panasz az aláfestő zenére, de kérdéses külön megállja-e a helyét, mert pl a Mad Max a film nélkül elég lapos. De lehet csak én vagyok a hülye, hogy minek hallgatok filmzenét magában… :)

  4. human: igen, persze azok a 2-3 perces etapok rendben vannak, de amikor nekiestem a 25 dalos, közel két órás lemeznek, szinte alvás lett belőle: a jó nagy hányada, csak üres, instrumentális hömpölygés (és nem a jó értelemben), ami valóban felpörög a pattogós akciójelenetek alatt – igen a Brothers in Arms tényleg jó, de az átlagnéző nem is ismer mást rajta kívül.

  5. Ebben van igazsag, a lemez nagy reszet en sem hallgatom mert eleg unalmas, de a Brothers in Arms annyira jo, hogy gyakorlatilag heteken keresztul hallgattam loopon es nem birtam megunni, uh ha mar egy ilyen szamot odatesz a Deadpool ala en boldog leszek :)

  6. Csigusz

    A zenenek a film alatt kell mukodnie, ez az elsodleges. A kulon hallgathatosag csak bonusz, de kurvara nem elvaras.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.