Triple 9-előzetes: FUCK YEAH

John Hillcoat (Lawless, The Road) egy durva korrupt zsarus, rablós thrilerrel érkezik, amiben a mocsok nyakig ér és az emberek hullanak mint a legyek. Az orosz maffia egy lehetetlen rablásra vesz rá pár mocskos zsarut, akik ennek elvégzéséhez csalinak le kell lőjenek egy kezdő rendőrt. Azzal nem számolnak, hogy az újonc visszalő, teljesen felborítva a tervüket.

A szereplőgárda se semmi: Casey Affleck, Woody Harrelson, Kate Winslet, Aaron Paul, Norman Reedus, Chiwetel Ejiofor, Anthony Mackie, Gal Gadot, Teresa Palmer and Clifton Collins, Jr.

triple-nine-trailer-screenshot

Nagyon kemény a trailer, a tovább mögött lehet nézni.

Inda backup:

30 hozzászólás a “Triple 9-előzetes: FUCK YEAH” bejegyzéshez

  1. Hú, ez odabasz! A zene és a kislány hangja is telitalalat volt, borsódzott a bőröm… Remélem a film is hozza a trailer hangulatát!

  2. szükség lenne már kemény, véres akciófilmekre, egyszerűen azért mert a világ is ilyen és ezt nem lehet elmismásolni :) az akciófilmek nagyon visszafejlődtek,, egyrészt nem használnak már annyi trükköt, nincs vér, vagy ha van az is számítógépes gagyi, vissza az erőszakooot ! :))) ( persze csak a filmekbe )

  3. DM: én kb minden trailert látok egy évben, és nagyon nem tudnak, ritka az olyan amikor tényleg szar filmet sikerül jól eladniuk, ha azt mondom 5 ilyen van akkor már lehet túloztam is.

  4. Hát nekem anno a Sabotage-t is eladták az előzetessel meg a beteg szereplőgárdával és rendezővel, aztán a film meg elég meh lett. Remélem ezzel nem járunk így. Már csak Woody Harrelson miatt is szorítok hogy jó legyen, a Zombieland óta nem láttam semmi értelmes filmben.

  5. @human: én hiszek neked, de mondjuk könnyen lehet, hogy engem kevesebbel is meg lehet venni (pl. a szokásos hajókürtös trailerek még mindig néha meg tudnak fogni, ha vmit elkapnak, míg neked már lehet a hócipőd tele van velük). Szóval kinek mi a jó trailer, of course….

  6. Nagyon kemény trailer, de a sztori honnan jött? Nekem ebből nem jött le az újonc zsarus rablás…

  7. Menőnek tűnik! Több trailert nem is kell már nézni ebből. Remélem valahol a Heat közelében lesz a végtermék (persze legtöbbször ebben reménykedek ha akció filmről van szó, hiába)

  8. DM: igen, de mondjuk van két hajókürtös trailer két filmhez, az egyik film szar a másik jó, akkor akármennyire kürtölnek, látszani fog a különbség.

  9. Kobun: a leírásból jött a sztori, a trailer főleg a hangulatra ment rá. A 999 (triple 9) az officer down rádiókód, ami kell ahhoz, hogy megcsinálhassák a rablást.

  10. Kate Winslet iszonyatosan kilóg ebből a közegből, rossz értelemben. Gondolom ő lesz az orosz gonosz kegyetlen főmufti aki néha csúnyán néz meg tőle kell összefosni magát mindenkinek.

    Egyébként jónak tűnik, remélem Kate karaktere is rám cáfol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.