Jön az Ant-Man and the Wasp, 1 milliárdból készülhet az Infinity War

Megkaptuk a mai nagyobb Marvel híreinket is, miszerint az Ant-Man and the Wasp üti náluk a Black Panthert, avagy a Paul Ruddos film bemutatója 2018 július 6-án lesz, ahol eredetileg a Black Panther volt. Utóbbit a nyárról előre hozták 2018 februárjára.

+a Bleeding Cool szerint (avagy pletykaaa) az Infinity War Part One & Two-ra összesen 1 milliárdot költ a Marvel (plusz a reklám még pár száz millió). Ebből 400 millió csak az író, rendező és főszereplők között lesz elosztva. Nagy hullás lesz itt, hogy utána olcsóbb színészekkel dolgozhassanak.

ant-man-paul-rudd-wallpaper-304065051

Emellett megtudhattuk, hogy a Captain Marvel 2018 novemberéről el lett tolva 2019 márciusára.

Még bejelentettek 2020-ra 3 filmet, na de semmi cím vagy ilyesmi, csak “itt lesz valami tőlünk”, ami baromira nem meglepő…

36 hozzászólás a “Jön az Ant-Man and the Wasp, 1 milliárdból készülhet az Infinity War” bejegyzéshez

 1. Ha tippelni kellene akkor Hulk film az egyik, jogi problémákat megoldják itt is ahogy Pókembert behozták a csapatba.

 2. Nekem már a Hangya is elég unalmas volt :P Remélhetőleg nem lesz annyira kihasználva Wasp, mint abban volt, eleve a karakter, de Evageline Lilly is többet érdemelt volna annál. Max kalózkodva tekintenék rá, és ha jobban sikerült (számomra) csak aztán mennék el egy következőre.
  Captain Marvel miatt kár, majd addig késleltetik, hogy meg se csinálják… nem tudom, de ennyi Black Widow saját film rinya után az egyetlen női szuperhős szóló filmemet nem késleltetném még tovább

 3. Van újabb hír:
  1 milliárd dollárt költ a Disney a Bosszúállók Végtelen Háború 1-2-re :D
  Szerintem amúgy megegyeztek a Fox-szal, azért lett sok új dátum erre jó példa február amikor ugyanez volt a Pókemberrel. :D

 4. Batu: azt hittem a semmiből vetted, mert a mostani bejelentésekben nem volt, de lol és tényleg így van, ha nem is a legtisztább forrásokból nézve.

 5. Én szeretem a Marvel filmjeit. De! Ez a Hangya 2 hát nem hiányzott. Az első rész is csak az “elmegy” kategória, Evangeline Lilly karaktere meg egyenesen szörnyű volt.
  Igazából, nekem lohad a Marvel iránti érdeklődésem, mintha az új karakterek nagyon egydimenziósak volnának, összevetve a régebbiekkel mint Iron Man vagy Bruce Banner.
  Jó persze, bejöhet itt még pár izgalmas dolog, a Doctor Strange univerzuma lehet nagyon izgalmas, ahogyan a GotG 2 is várós.

 6. Ez az egész Marvel gépezet nagyon elcsépelt lett.. futószalagon jönnek a filmek. Remélem a Star Warsból nem lesz ez.
  A mennyiség nem csap át minőségbe!

 7. Mi azon a túltolas hogy folytatnak egy sikeres filmet? Mi okból ne keszulne folytatas egy dilmnek ami nagy bevételt termel?

 8. Ki nézne meg egy olyan Marvel Infinity Warst, amelynek a sztorija erősen keveredik a 2015-ös Secret Wars-éval, aztán a végeredményeként megújul egy csomó ismert hős az új Avengers-filmekhez? (Vagyis a méregdrága színészeket lecserélik “olcsóbb”, fiatalabb arcokra.)
  a) kidob a gép egy fiatal Tony Starkot, aki pofátlanabb, mint valaha
  b) egy külön Pókember-filmben megjelenik a Spider-Verse, esetjleg felvezetik Miles Moralest is egy spinoffhoz, kameózik a két korábbi mozis Pókember
  c) beleszövik a filmbe a netflixes sorozatok utcai karaktereit
  d) kapunk egy vadonatúj, vagány Nick Furyt
  e) Thorból lyány lesz

 9. A mostani marvel képregények olyan szinten nyomonkövethetetlenek, és jórészt eléggé baromságok is. Peter Parker vállalata, Mary Jane Tony-nak dolgozik, női wolvi stb stb

 10. De én akkor se gondolnám túlzásnak, mert az az évi 3 film is lehet merőben különböző. Egy Dr. Strange, egy Guardians, és például egy harmadik Ant Man film egy évben az 3 teljesen eltérő film lenne. Más világ mindegyik, még ha közös is az univerzum. Csak persze jól kell elkészíteni őket.

 11. Kíváncsi leszek, hogy a Marvel főbb szereplők cseréje jelenti e majd ennek a Marvel láznak a végét.

 12. X-Men-Avengers cros-overt akarnék látni, mert az Infinity War után szerintem az lehetne a phase 4-5 következő nagy dobása. :)

 13. hát ha bedobjak a parhuzamos univerzumok otletet az X Men -Avengers fuzio siman mehetne a mostani filmes alapokkal is

 14. Anno egy podcastben volt egy kurva jó poén.
  Sony és Marvel ha közös filmet csinál, a profit az eladott játékok alapján dől el.
  Ha több pókember játékot adnak el, mint avengers, akkor összes pénz megy Sony-nak, ha több avengers játékot adnak el, akkor összes pénz megy Robert Downey-nak :D

 15. Az új színészgárda megjelenésével szerintem erősen meg fog csappanni a nézőszám. Hiába a Marvel rajongás, az embereknek kell RDJ, Scarlett, Evans és a többiek.

 16. Nem tudom azért szerintem a RDJ dolog nagyon lecsengőben van, szerintem túltolta már ezt. Csak egyedül interjúvolják amikor mindenki más párban van, nehogy valaki elvegye a reflektorfényt előle. Botrányos összeget kér az Iron Man 4ért aztán mikor nem adják meg kb túszul ejti a bosszúállók szériát. Szerintem pl nála nagyon jó és szükséges lesz a kiírás.

 17. Baromság a pletyka!! nem fog ennyibe kerülni. Pontosan ezert vannak szerződés alatt a színészek. A rendezők irok meg messze nem keresnek ilyen pénzeket. A forgatás is azert van egyben a két filmnek hogy csökkenjenek a költségek. Max max max 400-450 millióba kerülhet majd a két film + marketing.

  A dátumok kapcsán meg azt fontos szem előtt tartani hogy 2017-ben ha bejön az uj Pokember akkor megint változni fog az eloszlás mert a Sony nem fog 2020-ig várni egy folytatásra, akkor 2019-re be lesz szúrva egy Spidy 2.

 18. Gambit: Nem biztos az. Én például marhára unom már RDJ-t. Telitalálat volt a casting, de abszolút nem bánnám, ha kihagynák végre. Johansson sem jó Black Widow. Gondolj bele mennyivel jobban illett volna a szerep pl. Emily Blunt-ra ( neki szánták eredetileg ). Evans is olyan semmilyen. Bármelyik szőke szinész játszhatta volna. Warmachine és Hawkeye is totál jellegtelen karakterek. Bárki játszhatná őket is.

 19. Én pl. RDJ/Vasember miatt keztem nézni az ismerőseim 90%-ának is Vasember jön be a legjobban az egyik legjobb karakter. Az újak eléggé egysíkuak + nagyon erőltetik ezt a váltás dolgot is. RDJ-Evans-Hemswoth-Scarlett szerintem jól működik együtt az első filmet is kajálták a népek a második sem miattuk lett olyan amilyen. Kár lenne értük.

 20. lászló: majdnem 300-ba került az Ultron, ne viccelj h kettő nagyobb szabású alig lesz drágább :)

 21. ilyen cím nélküli bejelentéseknek nem sok értelme van, kb olyan mintha bejelentenék, hogy két év múlva lekapcsolják az áramot az egyik városban, de azt még nem mondják el hol és meddig, addig meg senkit nem érdekel.

  olyan mintha inkább a kreatív csapatnak szánnák a bejelentést, hogy jó lenne 2020ra bármit összedobni, aztán ami tetszik, az lesz, csak azt meg felesleges nyilvánosságra hozni.

 22. Marvel filmre sok mindent lehet mondani, de hogy unalmas azt nem. Mindegyik szórakoztató.

 23. human: 250 az a majdnem 300, ha azt mondjuk h nem spórolnak semmit az egybe forgatással es szorozzuk kettővel az is csak 500, nem 1 milliárd :) ennyire nem ökrök, profit maximalizálás a cél náluk is :)
  en tartom a max 450-et (marketing nélkül persze)

 24. László: de az Infinityben biztos drágább lesz az akció, plusz még több színészről van szó addigra a két filmre

 25. human: azt h drágább legyen az akció azt azert nem gondolom mert eddig se spóroltak a drága diszleteken, CGI-ben meg mindegy h mit rajzolsz arra a zöld a vászonra, a Guardiansban is volt tobb száz űrhajó es kijött 170-ből. Az Ultronban a legdrágább színészeik plusz megépítették az egesz Avengers Tower szintet, plusz sok száz mozgó rohangáló robot es megállt 250-ben.
  amit nem tudunk amiben lehet valami az az hogy ha minden karaktert össze hoznak a két filmre az mennyivel jelent többet. Nem tudjuk h vannak megfogalmazva a szerződések.
  De az en tippem az h fugg a gázsi a forgatási napoktól. Es igy hiába vannak sokan ugy aranyosan kevesebbet is szerepelnek. Es szerintem a gázsi is kevesebb per fő.
  Plusz a nagyoknak mint RDJ a pénze javarészt a bevételből jon vissza százalékban, az meg nincs benne a budgetben.
  Szóval nem tudom, en tartom a 450-et :D aztan meglatjuk, ha tévedek, akkor butaságot csinálnak olyan sok befektetéssel szerintem :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.