Ridley Scott tovább csöpögteti az infókat

Ismét a Prometheus 2-ről beszélt, többek között felfedte, hogy nem egy ember és egy android mozog majd az építészek bolygóján.

AlienParadiseLost1

It’s going to be it’s own separate thing because they are going to the planet of the Engineers and they are going to see what happened there. It was a disaster, and they will be in that alien craft that takes them there, but with a new group that’s incoming, a new group of travelers in the beginning of the first act.

Már a film első harmadában feltűnik egy új csapat utazó, miközben Shaw az idegen bolygóra tart, ahol majd pusztítás nyomaira bukkannak.

15 hozzászólás a “Ridley Scott tovább csöpögteti az infókat” bejegyzéshez

 1. Az új csapat utazó csak azért kell, hogy legyen aki elhulljon, és majd megint csak a csaj marad a végére :))
  De nem baj, nekem ez még mindig nézős kategória.

 2. elég dúrva nagy koincidencia hogy pont ugyanakkor érkeznek ők meg egy másik csapat ember erre a tű a szénakazalban bolygóra.

 3. De miért nincs egy tanácsadó emellett a fickó mellett, aki kiveri a kezéből az arany parkertollat, amikor ilyen hülyeségeket akar leírni? A Prometheust elfelejteni kéne, nem folytatni…

 4. Valószínűleg David küldhetett üzenetet vagy akár még Vickers is, de ezek majd kiderülnek. Kellenek emberek is a filmbe, akik miatt szoríthat az ember csak idegenekkel nehéz lett volna eladni.

 5. Ez előző csapat kb flúgosabb volt, mint Immortan Joe serege. Képzelem ezeknek mennyi eszet osztanak majd a forgatókönyv írók. H.R. Giger helyett viszont kíváncsi leszek hogyan viszik tovább a lényeket, bár én simán felfogadnám Rocco Siffredit, mert ennyi szájbakúrásra vágyó idegen ábrázolására csak az a szörnyeteg képes

 6. Gondoltam ,hogy valahogy megoldja muszáj beletenni néhány embert mert így kevés lett volna. Én azt hittem majd útközben belefutnak egy emberi hajóba de mégsem pedig lehet jobb magyarázat lett volna. Még csak az sem kellett volna ,hogy azok tudósok legyenek csak pl valami teherhajó vagy akármi akik a profit reményében segítenének Shaw-nak meg David-nek.

 7. Nem rétem mi a bánatér van szinte MINDENKI ellene ennek a trilogiának SEMMIVEL se rosszabb mint az alien Sigornival ugyanis az az emberek baja h gondolom h nincsenek benne Alienek . Ez azért lehetséges mert ez egy Előzmény film és sokkalta mélyebb dolgokat boncolgat mint h bár hülye telepest megtámadott egy Isten tudja milyen lény és h hű mennyünk gyorsan mentsük meg őket.Habár nekem semmi bajom az Alien filmekkel ez mégis csak komolyabb témáról szol .

  Kik vagyunk? Honnan jöttünk ? (és a végén ez a kulcs mondat ha valaki figyelt volna ) Ha ezek a tervezők teremtettek minket akkor mégis miért akartak elpusztítani minket?

 8. Igen-igen, én is tisztában vagyok azzal, hogy rengetegen utálják a filmet, de nem tehetek róla: nekem nagyon tetszett. A kritikák egy részével még egyet is értek egyébként, mégis 2x láttam moziban és legalább ennyiszer blurayen. :) valószínűleg az android adja el nekem a filmet + a tervezők és belengetett mitológiájuk. Várom a folytatást.

  Szerintem az lehet a titok, hogy nem tekintek rá Alien filmként. Nekem ez egy ilyen sci-fi teremtéstörténet. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.