Jöhet a The Expendables 4.

Na nem szerintünk, vagyis a ti véleményeteket még nem tudom, de a Nu Image és a Millennium már nagyjából árulja a filmet. Egyelőre még nem tudni ki tér vissza, meg mi a történahahahaha.

2u5xs1j

Stallone a 3. rész bukásáért a warezt,, na meg a PG-13 hibát okolta, szóval reméljük ez utóbbit el is felejtik. Sőt, elvileg esély van arra, hogy a fő csapatból haljon meg valaki, bár szerinte akkor rosszabb hangulattal jövünk ki a moziból, de a 4-nél ezt lehet bevállalják.

35 hozzászólás a “Jöhet a The Expendables 4.” bejegyzéshez

 1. Lehet a 3. részben benne voltak az említett dolgok, de kezd megfáradni az egész. Nem mondom, én kedvelem a részeket, elszórakozom rajtuk, de már nem vonz a moziba, nincs már meg az “újdonság” varázsa sem. Szóval dvd-n örömmel várom, de ennyi.

 2. A 3. részben egyértelműen Banderas volt a legjobb arc.
  Tőlem minden 2. évben jöhet egy újabb Expendables :).
  De osztom UEVCS véleményét. Nem mozis, inkább otthon, TV-s móka.

 3. Előtte vegyenek felkészítő kurzusokat George Millertől. 3 rész alatt nem tudtak akkora badass-belépőt csinálni visszatérés címszó alatt, mint ő a Mad Max-el.

 4. Azert ezek a bittal jaro tatak lehet, hogy kinyomnak teged fel kezzel Sokaris. Szeretnel te olyan kondiban lenni 70 eves korodra. A tortenet meg nem egyszerubb mint egy marvel filmben ott megsem hahahaztok. Nekem a gyermekkoromat es a VHS korszakot idezik ezek a tatak szoval meg elnezem oket par evig ha elnek.

 5. Én értem, hogy sokaknak a VHS-korszakot idézik ezek a filmek, de akkor miért nem VHS-en jelennek meg, ha oda valóak? Bocsánat, de én ezt a filmet, valamint a körülötte való rajongást már az elejétől nem tudom értelmezni.

 6. Ezek a filmek azoknak szólnak, akik ezeken az arcokon nőttek fel. Én megértem, ha mást ez nem mozget, de én várom. Viszont kicsit gondolják át a dolgot mielőtt hozzáfognak, kéne egy rendesebb forgatókönyv meg egy értelmesebb rendező.

 7. Hát én nem szeretnék “ilyen kondiban” lenni, alias a koksztól szétbaszva lenni. Egyszer jó poén volt, amúgy meg kalap szar.

 8. Jöhet, de csakis R-ben és csakis az öregekkel. A fiatal suhancokból nem kérünk többet. Egyébként a minap néztem meg a The Gunman-t. Sean Penn keményen odatette magát, egyből arra gondoltam simán jöhetne a Feláldozhatók következő részébe.

 9. Én mindegyik részt imádom, ha kétévente/háromévente csinálnak egy “badass régi arcok akciómozi”-t, már legalább egy embernek örömet okoznak.
  Akinek emg nem jön be, az ne nézze. Nem kell a rinya. Inkább ez, mint egy újabb YA adaptáció.

 10. Eggyetértek Wittgen – nel és ha már itt szerepel Arnold megjegyezném hogy a terminator nem folytatása még eggyátalán nem 100% -lék.

 11. Rinya mindig van, egyesek mást se tudnak. De mi nézzük a következő részeket is, még ha a 3. rész tényleg gyengébb is lett az előzőeknél, de ettől még simán jól lehetett rajta szórakozni.

 12. Ez az egész öregfiú találkozó szerintem egy egyfilmes poén volt, nem igazán látok ebben még egy felvonást, az előző kettő se hiányzott…

 13. Warez tényleg most betett neki. nem is akartunk moziba menni mert gyorsan … na szóval megtaláltuk.
  Egyébként jó volt:D
  Jó kis agyatlan szórakoztató lövölde.

 14. Mi lenne ha esetleg felfogadnának egy értelmes operatőrt és mondjuk költenek mű vérre és elfelejtik azt a cgi hányást. A harmadik részben vér sem volt. Totál ciki.

 15. Egyszer jó poén volt.
  Másodjára már nemannyira.
  A harmadik pedig már nézhetetlen, a felénél abbahagytam.
  Érdekes módon a Red 2 tudta hozni az előző színvonalát, abból mégegyet megnéznék.
  Feláldozhatókból nem kell több nekem.

 16. A Mad Max jó példa volt a kommentekben, ha kicsit is tökösek lennének és leraknának az asztalra 1,5 óra kökemény badass darálást, akkor még lehet ebből valami. De ugyanezt mégegyszer, hát max egy másnapos szombat délutánra…

 17. köököjszi: Pont a Red-et hozod fel példának? Idétlen ripacskodás mindkét rész. Ráadásul az akciók is rém gagyik. Helen Mirren egy ütéssel intézi el a 100 kilós kommandósokat. Nevetséges. A Red-ekhez képest klasszisokkal jobb az összes Expendables.

 18. Stallone, Schwarzi és Statham. A többieket meg felejtsük el. Úgy lehet közepes film, amúgy nem.

  1,5 óra kőkemény darálás? Az első óra végére megcsömörlenél és belehalnál az unalom okozta belső vérzésbe….

 19. sztm végre el kellene jutniuk odáig, hogy egy ennyire masszív szereplőgárda egy atomkirály sztorival durván kasszát robbantana. és nem csak a nosztalgiára vágyók között.

  valami ocean’s eleven féle heist movie, vagy valami jó sci-fi, vagy horror….
  egy öreg csapat utolsó nagy balhéra készül, és belegabalyodik valami durvába. ne én találjam ki, van elég forgatókönyv író.

  vagy mondjuk egy ikonikus rendezőt kéne belehúzni, mondjuk edgar wright-ot, tarantinot stb…

  ennek a 80as évek megidézésnek már semmi értelme, pedig én is nagy rajongója vagyok a korszaknak.

 20. tomek: Szerintem ha lesz negyedik rész, akkor valami hasonló úton kell elindulniuk, mint ahogy te is irod. Muszáj valamin változtatniuk. Komolyabb történet, nagyobb dráma stb. A nosztalgia már nem vinné a filmet negyedszer is.

 21. olvastam itt pro és kontra… szóval én is ezeken az arcokon nőttem fel, néztük a rábeszélős VHS-en a Kommandót, meg a Rambót, meg a Chuck Norris filmeket, szóval pont a hőskorszakban volt szerencsém hozzájuk. az Expendables meg már az első rész óta egy vállalhatatlan szar, lélek és minden nélkül, ami miatt szívesen emlékszik az ember a régi filmekre, sőt, pont az elmúlt hetekben volt a Rambo 1-2-3 valamelyik adón és meg is néztem mindet, de a többi elé is mindig leülök szívesen, ha úgy alakul. én nem tudom kinek készül ez az Expendables, de azt tudom, hogy miért és így nem is ragozom tovább.

 22. Az első résznél a béna párbeszédeket, tucatszar forgatókönyvet, “b-kategóriás” jelleget még elnézhettük a nosztalgiaérzés miatt, de a további részekben semmilyen előrelépés nem történt semmilyen téren, így ne okoljuk már a warezt baszki.

  Erősen Paranormal Activity érzésem van, ott is az első pár rész konkrétan ugyanaz volt és ugyanazt dugták le az emberek torkán – más kérdés, hogy a sok hülye zabálta is – így már most kijelenthetjük, hogy ez a 4. Feláldozhatók rész is ugyanolyan semmitmondó lesz mint az előzőek. Mivel nem is akar több lenni mint ami, de akkor meg minek?

 23. zsocso: a Red az első percről nem hagy kétséget, hogy egy pillanatig nem szabad komolyan venni, plusz, szerintem vicces is.
  A Feláldozhatóak 2-3-ról meg nem lehet eldönteni, hogy ez vicc vagy komoly.

 24. Human nem tudom mire vered magad mintha a szutyok ultronban olyan nagy történet lett volna. Chhh…

 25. Kal-El: teljesen igazad van, az ultron történetének éltetését sem látod tőlem sehol, bár gondolom addig már nem jutottál a trollkodás közben, hogy megnézd a kritikát róla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.