Az Assassin’s Creed sikerét szeretnék

Úgy tűnik jó pár videófilmes hiáéb igyekeznek elkerülni, legalábbis az Ubisoft Motion Pictures CEO-ja szerint. Az indokai:

2913475-acs_sc_25_gangstronghold_watermarked_1436544636

 • 150-200 millióból csinálják. Ezzel már ütik a gagyi adaptációk mindegyikét.
 • A rendező is független filmes: Justin Kurzel (Machbeth).
 • A színészek is részt vesznek a szerepük kialakításában.
 • A Batman Begins vagy a Blade Runner minősége a cél. (Nolan utálók fogják vissza magukat.)
 • Az Ubisoft jó pár fontos dologban dönthet, szemben az eddig elrontott filmekkel, ahol a játékkészítőknek közük nem volt a filmhez. Mondjuk pont az Ubisoft szólja le kicsit a hollwoodi nagy stúdiókat, ennél már csak az EA lenne viccesebb.
 • Drámaibb film a cél, de azért lesz benne fun.
 • A jelen és a múlt nagyjából egyforma játékidőt kap majd.

Jövő télen minden kiderül, az biztos, hogy erősen céloznak azokra is, akik még sosem játszottak ezekkel a játékokkal.

24 hozzászólás a “Az Assassin’s Creed sikerét szeretnék” bejegyzéshez

 1. “A jelen és a múlt nagyjából egyforma játékidőt kap majd.”
  Nekem egyedül ez nem tetszik. Nem mondom, kell bele a jelen, de pl engem kifejezetten tud zavarni a sok rész a jelenből… mert mindegyik amolyan reklámszünet érzését tudja adni.

 2. Teljesen egyetértek Matthew-val, a játékban is mindig alig vártam, hogy túlessünk a jelenbeli formaságokon, és mehessek vissza a múltba, mindig úgy éreztem, csak feltartanak.

 3. Bíztatónak hangzik így elsőre. Ha sikeresek lesznek a most elindult játékadaptációs filmek, lehet hogy elindul egy ilyen korszak a képregények mellett? :)

 4. Nagy költségvetés = PG-13. De jó lesz nézni egy filmet egy profi bérgyilkosról, aki egy csep vér nélkül öl meg embereket ráadásul különféle pengékkel.

 5. Mar azon megbukott hogy az Ubisoft beleszolhat a fontos dolgokba. Az ACnak az elso resze volt jo a tobbi csak egy klon mas tortenelmi kornyezetben. A jatekmenet semmilyen valtozason nem ment at az elso megjelenes ota.

 6. Szerintem az átlagnál korrektebb lesz, ha nem is remek.
  Fassbender plusz ennyi zsé, még ha nem is érdekelt az első rész után a játék, rengeteg playthrought csekkoltam, story érdekes koncepció, de egyetértek azzal, hogy a jelenben játszódó cselekménynek mindenképp kevesebb játékidőt kell szánni.

 7. A filmet valszeg megnézem, de a játék baromira nem érdekel. Első résszel egy órát toltam és meguntam. A többit még csak le sem töltöttem.

 8. Én pl mindig jobban szerettem Dedmondal a jelenbeli részeket. Ott még volt azért súlya a történetnek. Azóta mondjuk kb tényleg semmi értelme a jelennek, bár már kb az egésznek sincs :D

 9. Ez elég bíztató azért. Szerintem meg pont az első rész volt szar, amolyan próbálkozás, és az Ezzios részek meg kibaszottúl jók

 10. Hát ahogy így olvasom a terveket én már annyira nem is félek a PG 13-tól. Akció meg ugra bugra gondolom csak nyomokban lesz benne. (Max Kukibander hátulról leszúr 2-3 embert.) Ez inkább ilyen trónok harcás/intrikás filmnek néz ki. Aztán ki tudja.

 11. Azért tegyük hozzá, hogy a játékban sem volt nagy vérfürdő… a főhős belemélyeszti a “rejtett” pengét az áldozatba, aki összeesik és ennyi.
  Ezt pedig pg13-ban is vissza lehet adni. Én egy Prince of Persia(film) szintű könnyed szórakozásra számítok.

  “A színészek is részt vesznek a szerepük alakításában.”
  Ez pedig nem feltétlenül pozitív dolog, bár nem nagyon ismerem Fassbendert, csak az X-menben láttam eddig.

 12. Magyarul mondjuk mókás ez a megfogalmazás, mert mi mást csinálna egy színész, mint alakítana egy szerepet :D

 13. “Azért tegyük hozzá, hogy a játékban sem volt nagy vérfürdő”

  á, dehogy, csak a karddal majd leszakítja a fél fejét az ellenségnek, a másiknak meg lentről szúrja át a fejét, a harmadiknak meg két rejtett pengével vágja el a torkát, hogy csak úgy fröcsköl, stb. :)

 14. mSO: lehet rosszul írtam le, de a színész többnyire megkapja a forgatókönyvet, itt meg beleszól h szerinte miképp alakítsák ki a karaktert.

 15. Erdekes, hogy meg jatekadaptaciokbol nem sikerult egy igazi top kategorias filmes univerzumot felepiteni senkinek..Ennek sem fog sikerulni szerintem.Mass Effect filmet a népnek.

 16. En szerintem most ez a legjobb jatekadaptacio alapanyag. Baromi jol meglehet csinalni. Mondjuk a besorolas engem is zavar de ha jol emlekszem a POTC filmek is PG-13-mal mentek a mozikban. Es ott se nagyon fogtak vissza magukat. Nyilvan az poenra volt veve de azert gyilkolasztak ezerrel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.