Spielberg elkotyogta, hogy Forddal lesz az Indy 5?

Bár már a rebootot csicseregték a pletyka madarak (♪Chris Pratt♫), viszont Spielberg a Bridge of Spies kapcsán adott interjújában ilyet szólt:

We’ve gotta figure this out because now, Tom is tied with Harrison Ford: Harrison and I did four movies, Tom and I have done four movies. Now I’ll probably do an Indy 5 with Harrison, [so] it’ll be five for Harrison, four for Tom.

Mindezt annak kapcsán, hogy 4 filmet csinált Tom Hanks-szel, 4-et Harrison Forddal, de ezek szerint Ford nyeri a vetélkedést, hiszen vele készít még egyet, 4-5 lesz az állás.

Indianajones4

Ha így lesz, akkor reméljük tanultak a Kristálykoponyából.

human
írta
2015. 10. 13. 04:25
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Spielberg elkotyogta, hogy Forddal lesz az Indy 5?” bejegyzéshez

 1. Az lenne az igazi, ha mind a ketten benne lennének. Ford tanítgatja egy kicsit az ifjú padavan Prattet, esetleg rivalizálnak egy kicsit, aztán következőleg már jöhet Pratt szólóban, hagyja a dinókat a francba.

 2. zsedan: Hahaha, latom eljutottal az utolso fazishoz. Imadom az immaron tobb poszton ativelo rant-jeidet hollywooddal kapcsolatban. 30 folottikent eloszor megijedtem, kesobb nem ertettem, majd felhaborodtam, vegul de nem utolso sorban pedig tomboltam azon, ami odaat megy. Hogy mostanra mi maradt? Egyfajta apatia es a sztoikus nyugalom.

 3. Én 26 vagyok de kurvára kezdek kiégni ezek miatt a szarságok miatt, és ugyanez game fronton (olyan geci üzleti húzások, hogy hányni tudnék).
  Csak szeretném, hogy élvezhető termékek jöjjenek ki.

 4. Mi baja van mindenkinek a kristálykoponyával? :D Tök jó volt!
  Épp olyan kellemes, de agyatlan szórakozás mint a többi három.

  Igazságot a kristálykoponyának!!!!

 5. Istenem, hagyják már ezt a franchise-t békében nyugodni. Meghalt, eltemettük, jó hosszan megsirattuk, legyen elég ennyi.

 6. Hja, reméljük – ha már mindenképp MUSZÁJ tovább fejni ezt a franchise-t (is) –, megtanulták a Kristálykoponyából, hogy Lucast nem szabad a projekt közelébe engedni.

 7. Nekem sem volt egy nagy kedvencem az Indiana Jones 4, hiszen a hárommal olyan magasra tették a szintet, hogy azt szinte lehetetlen elérni. Ám ettől még fogyasztható kis darab volt. Ami nem tetszett benne, hogy eltitkolták Indy fiát majdnem 20 éven át, mert ez nem volt fair Mariontól. :S

  Jöhet az Indy 5, aztán utána James Bond módjára a hatodikba már Pratt, amivel megint visszatérhetnek a két világháború közötti korszakba.

  Vicces, amikor damoqles azt írja, hogy nem kell Lucas ide… Mintha kirúgnánk a szellemi szerzőt, mert pár rajongónak nem tetszenek a döntései. :S

 8. Szerintem nem Lucas erőltette bele az ufózást… Az tipikus Spilberges téma. Aztán javítsatok ha,…

 9. Mi a baj az UFO témával? Ha egyszer korábban volt pusztító Frigyláda, gyógyító Szent Grál, szívkitépés és világító kövek? Mese az egész… Az UFO téma még akár hihető is lenne, ha olvastatok némi Erich von Daniken “szakirodalmat”. ;)

 10. Ajánlom a Red Letter Media review-ját a 4. részről, ott nagyon szépen el van magyarázva, hogy lucas döntése volt minden baromság benne

 11. Ford meg simán jöhet Indyként még egyszer, a Pratteset nem igazán várom, pont nemrég néztem Jurassic Worldben, közel sincs olyan karizmája, mint Fordnak volt.

 12. Szerintem semmi gond nem volt az UFO-zással teljessen paszolt az 50-es évek hangulatához már a film elött mikor megtudtam ,hogy mikor fog játszódni a film gondoltam rá milyen jó lenne ha belecsempésznék az akkori UFO lázat és tessék:) nekem nagyon bejött.

 13. @Mammut: attól még hogy senki sem ér Ford nyomába, sajnos (vagy nem) lesz Indy-film. szerintem a sok rossz körül még Pratt a legkarizmatikusabb, és ha jók a filmek ő is alkalmas lehet hogy a későbbiekben hozzánőjön a karakter, még ha most ijesztően is hangzik.

  de Anthony Ingruber-nek örülnék a legjobban, Ford-klón a csávó, minden stimmel vele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.