Alakul az Országúti diszkó

A Road Houseról van szó, aminek az eredetijében Patrick Swayze valami kisváros bár kidobóembereként váltotta meg a helyi lakosokat a gonosz gazdagok elnyomásától. Na jó, csak arra emlékszem, hogy tipikus 80-as évekbeli B-film hősnek beállított kidobó emberrel.

rhonda-roadhouse

A lényeg, hogy a remake készüléséről már tudtunk, imdb 6,4-ről van szó, tehát senki nem harapja le a stúdió fejét egyelőre, szemben a Pointless Breakkel.

Viszont pár hete kiderül a főszereplő is: Ronda Rousey. Kemény nőt választottak, az tuti. És ma végre a rendezőt is megtudtuk: Nick Cassavetes (The Notebook, Alpha Dog).

Jövőre forgatják.

human
írta
2015. 10. 14. 04:09
megjelenés
31
hozzászolás


31 hozzászólás a “Alakul az Országúti diszkó” bejegyzéshez

 1. Női Ghostbuters után női Road House? Valaki elmagyarázná ezt a tendenciát? Nincs bajom a női nemmel, de most miért látom ezt gyakrabban?

 2. Max addig lesz trend míg be nem jön 1-2 ordas bukta.
  Bár ezzel a remake-kel speciel nincs bajom annyira, tényleg kőkemény csajt választottak hozzá. És lehet pár embert akaratlanul megbántok, de számomra messze nem akkora klasszikus és így messze nem annyira bántó mint pl a Szellemírtók csajos változata-

 3. Nevetséges az egész, eleve egy viszonylag szűk réteg b-kat. “macsó”kultfilmecskéjét (sértés nélkül :)) amire nem lehet univerzumot építeni, nincs merchandising stb… minek rebootolni? Nem hiszem el,h ennyire nincs ötlet hahahálivúdban.
  Ghostbusters úgy kimaxolta nálam ezt a szerepcsere dolgot,h erre max rezignáltan legyintek, persze ha kiadnának egy mittomén Bradley Jone’s naplója rebootot, akkor az összes nagyvárosban zengene a hímsovinizmus. Remélem hamarosan jön egy Alexa DeLarge Clockwork Broken Heart romkom is.

 4. Én várom! Ronda tényleg kemény csaj, simán kinézem belőle, hogy szétszed bárkit. Főleg, mert tényleg szétszed bárkit. :)
  És még a rendező is korrekt!

 5. fardavid: Más csajok ellen kemény is lehet. De ha a filmben 100 kilós tagokat fog lenyomni, akkor onnantól kezdve ugyanúgy nevetséges lesz, mint a többi női akcióhős. De amúgy én sem értem ezt a remake-et. Mi szükség van erre?

 6. gondolom az ilyen filmek vonzzák a mozikba a mai független, erős nők tömegeit. vagy nem tudom lol.

 7. Mammut:

  Én egy női Darth Wadert várok már nagyon Miss Dart Wader névvel.
  De egy Punisher film se lenne utolsó női főszereplővel. Puni-sher címmel.

 8. Bandido: Annyira nem jársz messze. A képregényekben már van női THOR és szó volt róla, hogy talán a filmekben is felbukkan majd.

 9. zsozso: Szerinted Ronda Rousey nem tudna lenyomni egy 100 kilos ferfit? Elismerem, a Salt-ban pl amikor Angelina Jolie kuzdott a maga 45 kilojaval a kondimajmok ellen, az nevetseges volt. Ronda viszont nem 45 kilo, plusz siman megvan az izomzata es a technikaja ahhoz hogy lenyomjon barmilyen nagytestu ferfit is, nem csak hihetoen a vasznon, hanem a valosagban is…

 10. nem Rondával van a gond, hanem – ahogy fentebb már írták – az Országúti diszkó tényleg a 100%-ig tipikus akkori macsó action flick, ami egy női főszereplővel teljesen értelmetlen. Ez olyan, mintha a Pretty Womant forgatnák újra férfi escorttal.

  Adnák el más névvel ezt a sztorit és kész, nem ez lenne a plot copypaste-re az első precedens Hollywood történetében, és hagynák békén az eredeti címet – aki anno azt imádta, egy csajjal a főszerepben úgysem fog bemenni rá. Ez szimplán baromság.

  Cassavetes meg jó rendező? :D a pancser csajfilmek rezidens DJ-je. szegény apja zokogna, ha ezt látná.

 11. Megnéztem ennek a csajnak a videóit, jól nyomja, de ütni úgy üt mint egy kislány. Feszítésekkel operál, abban viszont kurva jó, de azt meg nem lehet filmen látványosan eladni.

 12. Rákerestem, 61 kiló körül mozog Ronda, hiába bírom a csajt nagyon is, ha megnézed, a bíró néha fél karral arrébb dobja a csajt, hogy leszedje a másikról. Nyílván ott hagyja magát mert mégiscsak a bíró stb. de nagy valószínűséggel, ha összetalálkozna egy rendes 100+ kilós izomállattal, nem biztos hogy egyben megúszná. Ennek ellenére, a filmekben ugye bármi lehetséges…

 13. Végülis az a legegyszerűbb módja a remake forgatókönyv megírásának, ha a férfi főszereplőből nő, a női főszereplőből férfit faragnak. Aztán a film bemutatásáig a rendező pampoghat, hogy ez merőben eltér a régi változattól és mikor megnézzük, akkor beigazolódik, hogy mégsem. A legszomorúbb az, mikor a kiváló egysorosoktól hemzsegő R besorolású filmből PG-13-mas limonádét csinálnak. Persze lehet jó PG-13-mas filmet csinálni, de nem az Országúti diszkóból, Terminatorból, Emlékmásból…stb.
  Szegény Patrick Swayze forog a sírjában.

 14. A mai fiatalokat elnézve a fiúk nőiesednek a lányok férfiasodnak.
  Már csak a Commando hiányzik női főszereplővel.
  Ti tudjátok…

 15. Nyáháháháháháááá!!! :D :D :D

  Ja, ez nem vicc?! Au… Az eredeti nekem speciel nem tetszett. De ez a női remake akkor is fölöslegesnek tűnik. Tudjátok mik vagyunk? Hím-soviniszta, szexista, meg mit tudom én, még micsoda.

 16. Némelyik színész/rendező/író már úgy forog a sírjában, hogy ha rákötnék egy transzformátorra, városokat lehetne árammal ellátni

 17. Anno az 5. Elemben blődnek és képtelenségnek tartottuk hogy az usa elnöke néger! Ma már nem!?
  Ne legyetek maradiak!
  És azt a trollt aki szerint a csaj nem kemény, azt össze raknám vele!

 18. futobolond79: Te pedig ne keverd a szezont a fazonnal. Nem ez a baj, hogy egy csajjal forgatnak filmet. Hanem, hogy egy 80-as évekbeli kult macho akciófilmet forgatnak újra női főszereplővel. Az eredeti filmnek voltak olyan erős részei, mint Swayze és Sam Elliot barátsága vagy a kapcsolata Kelly Lynch-el. Ezt nővel hogyan oldják meg? Rondának lesz egy másik kemény barátnője és valaki jól megdugja őt? Érzed a különbséget a kettő között. Ha viszont teljesen más lesz a történet, akkor ne legyen Road House a cime.

 19. Amugy is legyen bármilyen kemény ki az ördög fogad fel nőt placcmesternek?

  futobolond79:Az,hogy 1 hétköznapi-normál testalkatú férfit elver az rendben(ugy 80kg-ig),de állítom 1 vele 1 súlycsoportban lévő-ugyanezt a sportot űző férfit márcsak nagyon nagy mázlival tudna elrakni…Ha egyáltalán elrakná.

 20. ammok: Ki fogad fel nőt placcmesternek? Simán megoldják! Pl Ronda bemegy a csehóba, ahol épp garázdálkodik pár rosszfiú és ő helyreteszi őket, mire a tulaj felajánl neki egy állást. Ennyi! Szerintem a forgatókönyvíró nem fogja megerőltetni magát.

  futobolond79: Nem a nőkkel van a baj! Én anno már attól is fogtam a fejem, amikor bejelentették, hogy lesz Kommando remake Matt Damon-nal.

 21. bobjay: az a commando valami kamunak tűnik.. ja látom, 5 éves hír, hát nem lett azóta belőle semmi. Azért sok remake ötlet elhal, viszont itt már rendező van meg főszereplő meg mittomén, szerintem ezt végigviszik.

 22. Probléma, hogy nem színész a csaj, nem hiszem hogy jól fog elsülni. A Gina Carano se vált be amikor kapott egy filmet, pedig ránézésre szebb, értelmesebb, kifejezőbb az arca, jobb színész alapanyag.

 23. Human: Az a baj, hogy a stúdiók nem bírnak leszállni ezekről a filmekről, csak tartanak egy kis szünetet, mert közben vagy a színészek, vagy pedig a rendező lép le a sok huzavona miatt. A Commando-t is elő fogják majd venni, mint ahogy a a Hollóról sem tudnak leszállni. A Renőrakadémiát is tolják, de előbb-utóbb megcsinálják.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.