Aronofsky, Zombik, Theron, Robin Hood, mi kell még?

Darren Aronofsky (Black Swan, Noah) legközelebb egy kisebb indie filmmel jön, legalábbis a Noah buktája után, és úgy tűnik, hogy Jennifer Lawrence lesz az egyik főszereplő benne. Jövő tavasszal forog majd.

A Lionsgate filmet csinál a Z-Men képregényből, ami a Night of the Living Dead-film univerzumában játszódik. A történet szerint ügynökök mennek kivizsgálni a pennsylvaniai lövöldözéseket, amikben a halottak életre keltek.

Steve Zahn is szerepelni fog a War for the Planet of the Apesben, ami a Majmok bolygója franchise folytatása. Woody Harrelson is fel fog tűnni ugyanitt.

taron-egerton-2015-s-rising-star-400169

Mivel Taron Egerton a Kingsman 2 forgatásával lesz elfoglalva, ezért a vele tervezett Robin Hood reboot (ebből jó pár van megint) csak nyár elején foroghat majd.

Charlize Theron bérgyilkost fog alakítani a The Gray Man című regény feldolgozásában. A megbízói úgy döntenek, hogy megszabadulnak a gyilkosuktól, mivel nem láttak még egy filmet sem, ami miatt eszükbe jutna, hogy ez rossz ötlet. Természetesen nem bírnak majd Theron karakterével túl könnyen.

9 hozzászólás a “Aronofsky, Zombik, Theron, Robin Hood, mi kell még?” bejegyzéshez

  1. Mióta bukott meg a Noé? Szerintem sem anyagilag, sem kritikailag nem bukta egy film, amire a Rottenen 77%-ot adtak, a világ mozipénztáriaban 362 millió jött be (125 befektetésre). Szerintem zseniális film volt pl…

  2. 362 az talán épphogy visszahozta a befektetést. De senki nem mondta, hogy neked mostantól ne tetsszen, viszont a film körüli problémák miatt most biztos nem is bíznának rá újabb 130 milliós filmet.

  3. Újabb Robin Hood reboot? Most már legyen univerzum, és legyenek spinoff-ok is. Pl. Tuck barát a papneveldében, ahonnan kicsapják, mert rájár a piára…Little John az autista…stb…

  4. Pont akartam kérdezni, hogy mikor lesz már újabb Aronofsky film vagy mi a helyzet. Erre itt ez a remek hír, rendezzen csak, keményen. Amúgy a Noét szerettem, csak sajna látszik rajta a stúdió nyomása. Nem lett olyan mestermű, mint az előző filmjei a rendezőnek, de van annyira szerzői cucc, hogy még bőven jobb film született így is, mint azon művek esetében, ahol nagyon látszik, hogy semmi esélye és joga nem volt a rendezőnek ahhoz, hogy benézzen a vágószobába.

  5. Noah filmmel szerintem nem volt gond.

    Viszont Robin Hood reboot mégis minek? Már a Russel Crowe-os is egy szarkupac volt (pedig a színészt szeretem).
    A régi Kevin Costner-es filmet felülmúlni soha nem fogják.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.