Aronofsky, Zombik, Bridget, Theron, Robin Hood, mi kell még?

Darren Aronofsky (Black Swan, Noah) legközelebb egy kisebb indie filmmel jön, legalábbis a Noah buktája után, és úgy tűnik, hogy Jennifer Lawrence lesz az egyik főszereplő benne. Jövő tavasszal forog majd.

1444752640095

A Lionsgate filmet csinál a Z-Men képregényből, ami a Night of the Living Dead-film univerzumában játszódik. A történet szerint ügynökök mennek kivizsgálni a pennsylvaniai lövöldözéseket, amikben a halottak életre keltek.

További képek a Bridget Jones’s Baby forgatásáról.

Renee Zellweger on the set of 'Bridget Jones's Baby'Stars On The Set Of Bridget Jones's BabyStars On The Set Of Bridget Jones's BabyRenee Zellweger on the set of 'Bridget Jones's Baby'

Steve Zahn is szerepelni fog a War for the Planet of the Apesben, ami a Majmok bolygója franchise folytatása. Woody Harrelson is fel fog tűnni ugyanitt.

taron-egerton-2015-s-rising-star-400169

Mivel Taron Egerton a Kingsman 2 forgatásával lesz elfoglalva, ezért a vele tervezett Robin Hood reboot (ebből jó pár van megint) csak nyár elején foroghat majd.

Charlize Theron bérgyilkost fog alakítani a The Gray Man című regény feldolgozásában. A megbízói úgy döntenek, hogy megszabadulnak a gyilkosuktól, mivel nem láttak még egy filmet sem, ami miatt eszükbe jutna, hogy ez rossz ötlet. Természetesen nem bírnak majd Theron karakterével túl könnyen.

9 hozzászólás a “Aronofsky, Zombik, Bridget, Theron, Robin Hood, mi kell még?” bejegyzéshez

  1. Mióta bukott meg a Noé? Szerintem sem anyagilag, sem kritikailag nem bukta egy film, amire a Rottenen 77%-ot adtak, a világ mozipénztáriaban 362 millió jött be (125 befektetésre). Szerintem zseniális film volt pl…

  2. 362 az talán épphogy visszahozta a befektetést. De senki nem mondta, hogy neked mostantól ne tetsszen, viszont a film körüli problémák miatt most biztos nem is bíznának rá újabb 130 milliós filmet.

  3. Újabb Robin Hood reboot? Most már legyen univerzum, és legyenek spinoff-ok is. Pl. Tuck barát a papneveldében, ahonnan kicsapják, mert rájár a piára…Little John az autista…stb…

  4. Pont akartam kérdezni, hogy mikor lesz már újabb Aronofsky film vagy mi a helyzet. Erre itt ez a remek hír, rendezzen csak, keményen. Amúgy a Noét szerettem, csak sajna látszik rajta a stúdió nyomása. Nem lett olyan mestermű, mint az előző filmjei a rendezőnek, de van annyira szerzői cucc, hogy még bőven jobb film született így is, mint azon művek esetében, ahol nagyon látszik, hogy semmi esélye és joga nem volt a rendezőnek ahhoz, hogy benézzen a vágószobába.

  5. Noah filmmel szerintem nem volt gond.

    Viszont Robin Hood reboot mégis minek? Már a Russel Crowe-os is egy szarkupac volt (pedig a színészt szeretem).
    A régi Kevin Costner-es filmet felülmúlni soha nem fogják.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.