A Die Hard 6 prequel és folytatás is lesz egyben

Ha jól veszem ki, akkor Bruce Willis visszatérne McClaneként, viszont rengeteg flashback lenne a karakterének az eredettörténetére, a fiatal new yorki zsarura. Ezek a visszaemlékezések 1979-ben játszódnának, gondolom egy új színésszel. Végre megtudhatjuk hogy lett badass McClane. Jaj mielőtt valaki félreérti, a végre az “végre”.

Die-Hard-1-bruce-willis-6583881-640-272

Nagyon úgy néz ki, hogy Len Wiseman fogja rendezni, aki a Die Hard 4-et szállította a szériából eddig nekünk.

human
írta
2015. 10. 15. 04:14
megjelenés
25
hozzászolás


25 hozzászólás a “A Die Hard 6 prequel és folytatás is lesz egyben” bejegyzéshez

 1. Maga az, hogy a múltban (egy része) játszódik jó hír. Én spec nem szeretem a modern kinézetű akciófilmeket. Játszódjanak még a nagy számítógépes-műholdas forradalom előtt. Ma már mindenki (a jó és a rossz szereplő) is tök könnyen elintézi a másik keresését egy ilyen “kapcsolódj rá erre-arra az eszközre” témával. Die Hard 4-ben ….ami az 5 után már jónak mondható is ez nem tetszett.

 2. Az ötödik része kevésbé tetszett, de az első négy szerintem rendben van teljesen, főleg a második. :-) Ha azoknak a hangulatát próbálják meg elkapni, akkor felőlem jöhet még 10 rész is. ^^

 3. Hát nemtudom jó ötlet-e prequelt csinálni a Die Hardnak. Az első rész attól volt jó, hogy McLane egy váratlan helyzetben találja magát és próbál improvizálni. Ha kiderül, hogy korábban már egy csomó terroristát kinyirt, akkor pont a lényegét veszti el az első film.

 4. A negyedik rész teljesen rendben volt! Simán hozta a többi hangulatát. Az ötödiket meg se merem nézni. Nem akarok rossz emléket a sorozatról.
  És szerintem azzal sincs gond, hogy néhány jelenet a múltban játszódik, ha azok tényleg hozzátesznek a történethez pozitív értelemben.

 5. Remélem, csak azért lesznek a flashbackek, hogy egy még régebbi ellenfelét bemeséljék, mert az eredetsztorikkal már a hócipőm tele van.

 6. A lényeg, hogy valaki verjen némi életkedvet Bruce-ba különben megint szar lesz az egész.

 7. Rape szagát érzem mint a T5 esetében is. Szomorú ez, hagyni kéne már ezeket a sorozoatokat és nem a földbe döngölni őket. A 4-5 is nézhetetlen hulladék, nem tudom elképzelni, hogy ez jobb lehet.

 8. Mate815 Ugye a Terminator 4-5 re gondolsz, hogy hulladék?
  Nem a Die Hard 4-re. Az 5 valóban nézhetetlen volt.

 9. Remélem, kitalálnak valamit, hogy legalább megközelítse az elsőt…A fehér trikóról nekem még mindig ő ugrik be:D

 10. A mai filmvilág kb. olyan mint egy simpson család poén, ahol előrevetítik az 5 millió folytatást

 11. Míg a 80-as években tonnaszámra írták a faék egyszerűségű “egyszemélyes hadsereg” filmek forgatókönyveit, addig ma egyetlen egyet nem bír kitermelni magából Hollywood. Annyira nehéz ütős egysorosokat írni, meg kitalálni, hogy a főhős éppen milyen válogatott módszerrel csinálja ki az életére törő 1000 terroristát? Szerintem ma már az is gondot jelentene, ha idióta kamerarángatás nélkül kellene a bunyókat felvenni.

 12. bobjay

  John Wick, Taken sorozat, Szállító sorozat, stb…?

  Én inkább a jó buddy cop filmeket hiányolom mostanság

 13. pár éve nem hittem volna, hogy ezt mondom, de ha mindenképp szét kell alázni a Die Hardot, akkor tennék Bruce nélkül. Ő McClane és pont, ezt adom, de ahhoz képest, hogy kb. végső szava van mindenben, és képes ilyen unott pofával tolni ezt a frachise-t is, hát kapja be. Legalább szerethetné és megbecsülhetné ő is annyira, mint a rajongói – főleg, hogy sok sót moziban ő már nem fog megenni.

  (p.s.: olyan antipatikussá vált a Die Hard 5 és a videótékás filmjei miatt, hogy a gyerekkori hőseim közül neki már nem is tudok őszintén szorítani. A Die Hard 1-2-3 megmarad az örökkévalóságnak, ennyi, azokat már nem tudják elrontani.)

 14. fardavid: Tudtommal se a Taken, se pedig a Szállító nem “törzsgyökeres” hálllivúdi film, úgyhogy marad a John Wick. De még ha mind a 3 az lenne, akkor is kész röhej, hogy az utóbbi 10-15 évben csak ennyi készült az ilyen tipusú akciófilmekből.

 15. abelh: Na igen, Willis hozhatná egyszer a formáját. Stallone is szépen odatette magát az utolsó Rambo-ban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.