Battle Angel, Kong, The Snowman, Múmia és Emilia Clarke

Hivatalosan is bejelentették, hogy 2020-ban érkezik a King Kong vs. Godzilla. Előtte 2017 Kong: Skull Island és 2018 Godzilla 2.

Bár úgy volt, hogy Cameron rendezi majd, de az Avatar tervezett 23 része miatt nem ér rá az öreg, így végül Robert Rodriguez lesz a Battle Angel Alita direktora. Ez nem tudom mennyire jó hír… Főleg ha Cameron, aki a Genisyst is éltette, nyilatkozatát nézzük:

This project is near and dear to me, and there’s nobody I trust more than Robert, with his technical virtuosity and rebel style, to take over the directing reins. We’re looking forward to learning a lot from each other while we make a kick-ass epic.

Battle-Angel-Alita-Movie-Robert-Rodriguez-James-Cameron

Egyre jobbnak néz ki a The Snowman regény (Nesbo krimi) feldolgozása. A rendezői székben Tomas Alfredson (Let the Right One In, Tinker Tailor Soldier Spy), a főszerepben Michael Fassbender, aki mellé tegnap jelentették be Rebecca Fergusont (Mission Impossible: Rogue Nation). Végre kapunk minőségi krimit?

Elkezdték a Gifted forgatását, amivel Marc Webb, a 500 Days of Summer rendezője visszatér a kisebb indie filmek világába az Amazing Spidermanek buktája után. Főszerepben Chris Evans, aki egy gyerekzsenit nevel, de el akarják választani tőle.

A The Mummy rebootban női lehet (50-50% esély jelenleg) a gonosz múmia. A filmet ugye Alex Kurtzman rendezi Jon Spaihts (Prometheus) forgatókönyvéből.

Emilia Clarke, a Terminator Genisys jó nője az Esquire magazinban az év legszexibbje lett. Katt a képre a teljes galériáért.

tumblr_nw7jjkwnm41qz5k33o3_1280

Aki fel akar iratkozni csak a filmbuzi posztokat tartalmazó twitter feedre, az itt teheti meg. Ezen nem fosom az értelmetlen hülyeségeket, mint a “priváton“.

5 hozzászólás a “Battle Angel, Kong, The Snowman, Múmia és Emilia Clarke” bejegyzéshez

  1. battle angel:
    uh, hát ez nagyon szomorú hír.

    emilia meg:
    komolyan nem értem h minek kell egy ilyen bomba nőt szétfotosoppolni??
    úgy ahogy van gyönyörű a csaj, erre a képeken olyan mintha gumiból lenne a bőre pff

  2. azt hittem Rodriguez soha többé nem fog 10 milliónál többet kapni egy projektre, erre bekínálják a Battle Angellel…kemény. ezért fejek fognak hullani, de ne legyen igazam :)

    A Skull Islandnek meg nagyon jól kéne hoznia, hogy merjenek építeni egy Godzilla világot. Az első film egyelőre ehhez sovány volt bevételileg, furcsa is ezért, hogy ennyire előre bejelentenek több filmet.

  3. Flanker: köszi, nem azért írtam, csak a @filmbuzi jobban a filmek témájánál marad, nem mindenki kíváncsi a többi hóbortomra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.