Durva pletyka frissítve: mennek is vissza a Fantastic Four jogai a Marvelhez

Úgy tűnik a FOX az X-men sorozatok jogokért cserébe visszaadja a Fantastic Fourt, és a hozzájuk köthető gonoszokat (Silver Surfer, Doctor Doom és Galactus biztos) a Marvelnek. Ez nem lenne meglepő a borzasztó Fantastic Four reboot után.

Az io9 szerint ez erősen csak pletyka, meg igazából hogy tudná a Marvel helyrehozni ezeket a karaktereket? Csodákra ők sem képesek, mondjuk 2020 előtt nem is állnának neki persze, az meg még 5 hosszú évnyire van.

update: a FOX kifejezetten cáfolta az egészet.

90290

12 hozzászólás a “Durva pletyka frissítve: mennek is vissza a Fantastic Four jogai a Marvelhez” bejegyzéshez

  1. Most komolyan, erdekel valakit meg ez a f4? Hagyjak a p!csaba az egeszet, az lenne a legegyszerubb. Ami nem megy, azt nem kell eroltetni.

  2. Nem feltetlenul csinalnak f4 filmet, de azert egy Avengerst, ahol Galactus vagy Dr. Doom a fogonosz, megneznek. Szerintem nem csak en. Es ugyis olyan semmilyenek voltak es olyan relative kevesen lattak oket, hogy 1-1 karaktert siman eloranthat a Marvel barmikor.

    Chris Evans-szel meg nyomhatnanak egy faklya vs kapitany one man showt :D

  3. A Marvelnek így lesz egy féltucat ismert, de náluk még el nem mesélt karaktere, akiket nem a nulláról kell felépíteni, és az új színészek miatt azok szerződése is nagyon alacsony lesz az elején…ez baromi nagy win.

    5-7 év meg a mostanit bőven elég lesz elfelejteni, plusz alig nézte meg valaki, ezért max a wom miatt lesz rossz szájíze (nem mintha az önmagában nem lenne elég.)

  4. De ugye az utolsó két X filmet nem piszkálják? Szóval lesz folytatás, és ugyanezzel a csapattal?

  5. Hát, kiderült, hogy a jogok bizony maradnak a Foxnál. És a szemetek csak azért tartják maguknál őket, hogy beintsenek a Marvelnek. Hogy megmutassák milyen tökös gyerekek.

  6. Egy Spidy F4 crossover film 5 év múlva helyre tudná hozni a fostengert amit az elmúlt évtizedben gyártottak. Simán lehetne jó filmet csinálni egy okos castinggal tini balfaszok nélkül.

  7. Ezt az F4-et már csak azért engedték ki a moziba, hogy enyhítsék vele a bukta költségeit, jah meg persze hogy meghoszabbítsák a jogaikat.
    Kevesebb a minusz mintha le se vetítik.

  8. Pedig egy igazán gigászi lezárása a Marvel univerzumnak az lenne, ha madam pókháló tesztelné pókembert, és az összes gonoszt, amolyan suicide squad módjára összeszedve, inkább rájuk fókuszálva csinálnának 1 filmet. Majd a végén a jók összefognak, és tütürütű csapatmunkával a világ megmenekült, hála a pókembernek. :D Nem kéne eredet történet, már úgyis mindenkinek a könyökén jön ki. 2 részbe talán bele is férne. :D

  9. “Az io9 szerint ez erősen csak pletyka, meg igazából hogy tudná a Marvel helyrehozni ezeket a karaktereket?”

    Hát úgy, hogy csinálnak velük egy jó filmet.

  10. lehet hogy még csak pletyka, de szerintem is esélyes, és attól függetlenül, hogy eddig nem sikerült eltalálni őket egy filmben sem, elég sok potenciál van a f4-ben szerintem. főleg ha összehozzák őket spider-mannel és she-hulkkal… vagy akár a dr. strange után jöhetne egy illuminati mozi is… nem feltétlenül eredettörténetre kell gondolni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.