Gonoszok gyerekei, Furious 8, Robin Hood csaja és megerősített Hulk

Megerősítették a Hulk a Thor: Ragnarökben pletykát. Avagy a zöld óriás, na meg Mark Rufallo is fel fog tűnni a Thor trilógia záró darabjában.

la-et-st-eve-hewson-live-chat-20150319

Eve Hewson alakítja majd Mariont a Robin Hood: Originsben. Ez az amiben Taron Egerton (Kingsman) lesz Robin, és elvileg darkosabb, realistább lesz, a Batman Begins lebeg a szemük előtt. Pár napja volt róla szó, hogy a Kingsman 2 után forog a jövő nyár elején.

Az első Fast and Furious filmet egy Vibe cikk ihlette, ami a new yorki utcai versenyekről szólt. A forgaótkönyv végül Los Angelesbe helyezte a cselekményt, de most végre New Yorkban róják majd az utcákat Vinék. Legalábbis Diesel megerősítette Fallonnál, hogy a Furious 8 ott játszódik majd. A rendező ugye F. Gary Gray (Straight Outta Compton, The Italian Job) lesz.

A Disney chanel nem tökölt be is rendelte a Descendants 2-t. Látta valaki az egyet (nem a Clooney film:)? A Disney gonoszok gyerekeiről szólt, akik egy iskolába járnak.

7 hozzászólás a “Gonoszok gyerekei, Furious 8, Robin Hood csaja és megerősített Hulk” bejegyzéshez

  1. Descendants:
    Teljesen véletlenülmegnéztem… olyan mintha a Once Upon A Time-ot egy estés moziba tennék :D

    De nekem nagyon uncsi volt :D

  2. Descendants bemutatóját láttam még a nyáron a csatornán, annyi bőven elég volt belőle. :)

  3. “Robin Hood: Origins” Ezen olyan kislányosan vinnyogós hangon felsírtam… Következő mi lesz, “238-as számú átvonuló statiszta: Begins”?

  4. A Robin Hood Origins a Szentföldön játszódik majd, Robin titkos ninjatechnikákat les el a muszlimok Nanda Parbatjában?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.