Még egy ismerős visszatér az Alien 5-ben

Blomkamp az instára tolta fel az alábbi képet, amin egy régi ismerőst köszönthetünk. Ez még közelebb hozza az “igazából ez a 3. rész” hangulatot, hiszen az Aliens legendás fegyveréről van szó.

12135336_512027265626488_1666684697_n

human
írta
2015. 10. 17. 04:38
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Még egy ismerős visszatér az Alien 5-ben” bejegyzéshez

  1. A második részben meg semmilyen optika nem volta rajta. Nyilván egy land warrior féle megoldás lenne az optimális, de ebbe kár belekötni.

  2. Lehetett volna ehhez hasonló, de scifisebb kinézetű fegyvert létrehozni. Annakidején az M41A -t (fenti kép) egy Thompson géppisztolyból meg egy a csöve alá rögzített SPAS shotgunból rakták össze, vásznon nem is tűnt fel nagyon, illeszkedett a mozi hangulatához és stílusához, de ez most mi? Lézer irányzék meg red dot, why?

  3. Ez az végre jó lesz viszont látni néhány Aliens-es cuccot. Ez a legendás fegyver is sokat dob majd a feelingen. Amúgy az egy holo sight( nem reddot) és egy anpaq rajta csak ,hogy helyesek legyünk. Amúgy ez Blomkamp stílusa ,hogy keveri a mai kor technikáját és a futurisztikus cuccokat ahogyan Cameron is tette annó.

  4. Én nagyon reménykedek, hogy végre jön egy igazi Alien film, ami hangulatában is idézi a régieket! Az bíztató, hogy Blomkamp is rajongó és régóta tervezi a filmet, de a Chappi után egyre több kétségem van, hogy alkalmas-e ő egy ilyen kaliberű film rendezésére.

    Nekem monjuk, a hibái ellenére tetszett a Prometeus is, csak azt tudni kell külön kezelni. Az nem Alien film volt, még ha ugyanaz az univerzum is.

  5. Egyesek miken fenn nem akadnak! Örüljetek hogy végre lesznek benne régebbi dolgok is, és remélem a fegyver hangját is meghagyja, mert az nagyon állat!

  6. Ha a jelen korban létezik lézer irányzék és red dot, akkor a jövőben nem lehet vagy mi? Nehogy már ilyen hülyeségeken akadjatok fenn.

  7. Szvsz azzal van a bajuk, hogy az Aliensben nem használtak ilyen dolgokat a fegyvereken. :)
    Persze, lehet, hogy még létező tartozékok, csak Hickséknek nem kellettek.

    A következetesség sztem is sokat számít egy univerzumban, bár jóval nagyobb hibának tartom azt pl., hogy R2-D2 elfelejtett repülni a középső trilógiára.

  8. Hogy a pék valagába ne lehetne, de 2122-ig semmit sem változott kinézetre? :D Az a bajom, hogy már nem költenek pénzt ún. prop fegyverekre. Amilyen az M41A is volt az Aliens-ben ugye. Létező, működőképes fegyverekből legózzák össze, de így tudnak praktikus effekteket tolni vele (vaktöltény), ugyanakkor eléggé elmaszkírozzák hogy jövőbelinek tűnjön. Attól hogy raknak rá egy-két 21. századi kiegészítőt, még nem lesz futurisztikus, ahogyan attól sem, hogy már most futurisztikusnak kinéző, de egyébként szolgálatban lévő fegyvereket használnak (pl F2000, H&K G36K, stb)
    És pont Blomkamp, aki – mint ahogy említette vki – figyelni szokott a részletekre.. csalódott vagyok, na.
    De ez még csak egy kis képecske, messze van még a film.

  9. MStipee: Szerintem nem baj, hogy nem változik annyire a kinézet. A Vietnamban használt M16-os is nagyon hasonlit a mai M4-esre. Pedig eltelt néhány év.

  10. A colonial marines című döbbenetben voltak ilyen bizbaszok a fegyvereken. Amúgy meg miért kellett volna változnia a fegyvereknek lehet, hogy Ripleyék nem jutottak vissza a Földre az új filmben akkor logikus, hogy bolygó neve kori fegyverük van amit még logikusabb, hogy gányolni kellett így vagy úgy egy idő után.

  11. Jujj, imádtam et a fegyvert :) 300 dolcsiért tudok belőle szerezni fémből készült replikát :)
    Szeretnék látni egy Space Jockey -t is, legalább egy pillanatra (amikor kikel belüle egy xeno)………. de egy olyan Space Jockey-t, amilyennek lennie kellene, azaz amilyennek képzeltem és meg is mutatták az első Alien filmben. Konkrétan egy 3-3,5 méter magas elefántszerű lényt (mert az nem sisak bazmeg Scott, hanem a lény így néz ki)!!! És semi esetre sem azt a kopasz kigyúrt kidobót, amilyennek a Prometheus bemutatta……az évszázad filmes bakija volt esküszöm.
    Visszatérve – van már M41A, van Ripley és van Hicks tizedes – abből már valami jó kell, hogy szülessen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.