Teaser a holnapi Star Wars trailernek

Az esti foci alatt lesznek majd új jelenetek, amikből egyet már most megmutatnak.

update 1.: 4-et, mivel kijött a második teaser is.

update 2.: most már jó minőségben vannak a videók. A tovább mögött zajlik a buli, na meg a kommentekben.

update 3.: kijött egy harmadik teaser!

human
írta
2015. 10. 18. 19:53
megjelenés
43
hozzászolás


43 hozzászólás a “Teaser a holnapi Star Wars trailernek” bejegyzéshez

  1. Sry ha esetleg spoileres voltam itt és előző posztban. Legközelebb jobban figyelek..csak a hype miatt voltam “figyelmetlen”. Amúgy kb lövésem sincs a story-ról. Max annyi ami a hivatalos oldalon fent van és ennyi. De még egyszer elnézést kérek.

  2. Fuuu sracok. Kegyetlenet fog robbantani karácsonykor!!! Itthon egy 250 ezres nyitóhétvégére tippelek!!

  3. Az biztos hogy ha holnap nem rohanunk el jegyet venni akkor lehet csak egy két hetes csuszással nézzük meg.

  4. Megértek minden jegyelővételest. Nekem viszont szerencsém van, mert mindegy hány héttellátom a premier után.
    2D IMAX verzió várható?

  5. Cinemacityn nem látom kiírva, lesz feliratos/eredeti nyelves verzió? Vagy mehetek Bécsbe? Ha nem lesz akkor nem kelek fel feleslegesen jegyet foglalni.

  6. tippre imaxben csak szinkronos 3d lesz, az hozza a legtöbb pénzt és teltházban megy majd ezerrel. feliratos vagy er csak lesz valahol.

  7. Kívàncsi leszek, hogy vajon eléri-e a 2 vagy akár a 3 milliárdos bevètelt és letaszìtja-e az Avatárt a bevételi trónról.

  8. Azért remélem, az eredeti nyelves/feliratos verzióra (ha lesz) nem fognak hetekre előre elfogyni a jegyek…

  9. a netes jegyvásárlás valahogy nem akar működni, pedig tegnap este tesztből már kitették az egyik mozit. az oldal nagyon lassú és nem is frissül, gondolom a nagy terhelés miatt. de arról nem volt szó, hogy csak személyesen lehet jegyet venni.

  10. A corvin moziban tuti lesz feliratos nem is kevésszer. Az éjféli premier szinkronos de 0:20kor már adják eredeti nyelven feliratosan

  11. Megmondom őszintén én egyre jobban félek, hogy az óriási lelkesedés követően belefullad a film abba, hogy le akarja körözni egyben az előző 6 részt, de túl sokat markol és kb kicsit olyan kiüresedés íze lesz, mint pl.: az Avangers Ultron délutánjának. Mindenki örülni fog, hogy folytatódik a történet, de az új trilógia felvezetőjeként nem lőhet el mindent egyszerre. Persze könnyen lehet, hogy csak azért gondolom így, mert nem akarom túlságosan is beleélni magamat az új SW-filmekbe, mert félek, hogy az egész csak egy üres vizuál-orgazmus irányába tolódik…

  12. bánatom: úgy tűnik MOM-ban sem lesz eredeti nyelvű vetítés csak 2D feliratos, bár lehet, hogy még nem töltötték fel. a másik, hogy lassan egy órája próbálkozom, de továbbra sincs jegyem.

  13. oké, mostanra le is zárták az online vásárlási lehetőséget. személyesen pedig a FB oldaluk alapján 10-esével veszik a jegyeket az üzérek. akkor majd délután megpróbálom személyesen. sejteni lehetett, hogy ez lesz – bár ha én sejtettem, a Cinema City nem értem miért nem – de mégis bosszantó. mással is eltöltettem volna ezt a ~másfél órát.

  14. Nem lenne itt semmi gond ha nem csak 1 db kib.szott rohadt tetves imax mozi lenne egész Pesten….

  15. Hát feláldoztam az imax élményt és vettem jegyet az alleeba vagy ötöt, 2D feliratosra :)

  16. Nekem másfél óra próba után sikerült 10 jegyet vennem vasárnapra online. De azóta megint beszart a rendszer, pedig kéne még! :D

  17. Amit ma a cinemacity előadott, az a botrány a köbön, és elfogadhatatlan. A sokat szidott neptun is hatványozottabban stabilabban üzemel mint ez, nem is értem mit gondoltak.
    (igen, elment a tranzakcióm, kifizettem a pénzt, jegyet nem kaptam…de leszarom a pénzt, a jegyemet akarom!!!)

  18. Kal-El says:
    2015. October 19 at 15:10
    Imax miért nem lehet akár szegeden pl???? Miert csak pesten van???

    Azért amiért pesten is csak egy van borzalmas drága a vászon a vetítő magyarul az összköltség és a jegy is! Békéscsabán is egy rendes moziért sírok mert itt csak digital 3d-van! Viszont belegondolva hogy ma kettőkor kinyitott a pénztár és elmentem megvettem elővételbe 1300 ért a jegyet 18.-a éjfélire középre úgy hogy sor sem volt annyira nem bánom!

  19. Nekem is csak a pénzt vonták le az IMAX jegyekre, azt a jegyek meg sehol. Az ügyfélszolgálatot most sikerült elérnem, pedig délelőtt fél12 óta többször is próbáltam.
    A foglalásom a rendszer elszállása miatt nem él, a pénzt meg 8 napon belül utalják vissza…

  20. Szerintem hagyjátok a 3D-t.. Egyáltalán nem ad hozzá a filmélményhez. Ahhoz még el kell telnie pár évnek.

  21. Ventillátor

    Szerintem azért hagyd meg az embereknek, hogy ezt eldöntsék maguk. Ha nem lehúzásból csinálják 3D-re, akkor hozzá tud adni az élményhez szerintem (Kötéltánc, Avatar, Hugo stb)…

  22. 10 perce sikerült a netes vásárlás, péntek reggel első feliratos előadásra, egészen meglepő módon egy gyakorlatilag üres terembe. PayPales fizetés, azonnal jött a mail, megvan a jegy, holnap ki is nyomtatom. aztán, ha tetszett, később még beiktatok egy IMAX-et, szinkron ide-vagy oda.

  23. egy jó tipp pestieknek: a sugárban még van hely a feliratos és szinkronos éjféli vetítésre is, de csak személyesen lehet megvenni jegyeket :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.