Spectre még mindig csak tévében

Fenntartani a hypeot itt a legújabb tv-spot. Várom várom, szóval ezek a reklámok nem nekem szólnak. A tovább mögött nézhető azoknak, akik még nem biztosak magukban.

human
írta
2015. 10. 19. 20:09
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Spectre még mindig csak tévében” bejegyzéshez

  1. Hali,

    Remélem nem leszek leszólva de a régebbi(Pierce Brosnan előtti) Bond filmekben nem vagyok otthon. Érdemes a Spectre előtt megnézni az Octopussy-t vagy nem lesz a kettő között kapcsolat?

  2. Na hát ha 2 perccel előbb nem vagyok lusta rátalálok a válaszra magam is. Ahogy olvasom 6 James Bond film is foglalkozik a Spectre-el, de egyiksem az octopussy :D A kérdésem viszont még mindig áll: van összefüggés a régiek között vagy ezzel lesz bármilyen összefüggésben? Köszi :)

  3. szerintem nem érdemes, ha vesznek is, az eddigiek alapján simán érthető lesz, meg nem ugyanaz, csak inspiráció inkább

  4. Tailor, általában az adott “színész cikluson” belül van csak némi összefüggés a filmek között, de még úgyis simán élvezhetők önmagukban.

  5. Tailor, Craiggel gyakorlatilag rebootolták a Bond szériát, a Craig előtti filmek ismerete nem szükséges. Persze azért érdemes őket megnézni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.