17 hozzászólás a “Előbújhatnak Batmanék?” bejegyzéshez

  1. Batman olyan durcásan néz ki mint egy elsős pufi kisgyerek akinek nem jutott fánk az ebédnél…

  2. Kb a kèpregènyrajongok millióit!Csak itthon kb nulla képregény kultùrànk van :-)Ez nem humor herold Avengers lesz!

  3. Engem pl ez érdekel a legjobban és konkrétan miniorgazmusom volt ettől a képtől, az előzetestől meg felrobbantam akkora. Engem pl a Star Wars hagy olyan hidegen, mintha Captain Cold eltalált volna a kis fegyójával :D de ennek az előzetesén sírtam úgy, mint az SW fanok az Ébredő erő trailerén… Mindenkinek más. De azért ilyen hülye kérdést feltenni, hogy érdekel e ez vkit, mikor a két leghíresebb szuperhős, sőt a TRINITY végre együtt lesz a vásznon az kemény

  4. Kicsit félek, hogy sok lesz benne a felvezetés (nem tudom, WW-t miért kell beleerőltetni, még Luthor is sok lesz Batman és Superman mellé), de a Suicide Squad mellett a legjobban várt film.

  5. @speedster: nyár elején volta forgatási videók Suicide Squadról, ahol minden probléma nélkül forgatta a fejét. Plusz Snyderék is megerősítették, hogy tudja majd mozgatni a fejét….

  6. LasDen: nem láttam azt a videót, de köszi a választ :D csak Bale ezzel a problémával küzdött a beginsben….

  7. Semmi gond nincs azzal ha valakit érdekel ez, egészen addig amíg nem kezd el minden mást szarozni. Láthatóan aki szereti ezen az oldalon a DC filmeket, az alapból leszólja a Marvelt, meg minden mást is, pedig ez a stúdió sem hibátlan ám (sőt!)

  8. Hát, Géza úgy fest, mint egy kihízott kisiskolás…
    Én még mindig nem tudom, hogy fog beleilleni a Batman világba egy pár szuperképeséges alak (mitológiát nagyon nem vágom). Nekem az eddig élvezett Batman filmek mind végül is arról szóltak, hogy van egy kütyüs faszi, aki kb. real-life pszichopaták ellen tolja a noir-os köntösben.
    De mondjuk annó a rakétavetős mosómedvére is azt mondtam, wtf, a moziban mégis ütött…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.