19 hozzászólás a “OMG még több Batman v Superman forgatási kép” bejegyzéshez

  1. Hát tény hogy a készítők azt mondták hogy a nagy hármasnak egy még nagyobb gonosszal kell szembeszállnia és kétlem hogy az Lex lenne. :D
    Más meg nem igen van. Vagy Doomsday vagy Darkseid. De utóbbihoz elég lenne Supi is. Viszont Zodnak csak az előbbihez van köze szóval esélyes.

  2. Én szerintem benne lesz! A trailer végén mikor Batman kap egy lézersugarat nincs rajta a páncél. nem hinnèm,h Supi megakarná ölni..

  3. Már így is túlzsúfolt (rengeteg példát láttunk már arra, hogy három pólust se bír el egy feature film, pl AvP 1-2, Spiderman 3) WW-vel meg Luthorral a vs csata mellé, ne legyen már még egy…teljesen szét fog esni a film, vagy minden konfliktus el fog sikkadni.

  4. Én Bizarrot se zárom ki. Lex csak itt esetleg nem supiból klónozza Lex, hanem Zod-ból. Kb össze is állna a kép sztem.

  5. Valami matekozás biztos lesz még, sokan emlegetik Doomsday-t de vele szerintem is túl sok lenne már, viszont ugye Zod testével lesz valami. Ő képes szintén ilyen “sugár” kilövésére, amiről fentebb is szó volt. A kérdés, hogy ki vagy mi fogja irányítani a testet. És az is nyilvánvaló, hogy kell egy ellenség, ami miatt majd összeáll a Batman, Superman, Wonder woman trio.

  6. Én szerintem hülyék lennének már most belerakni Doomsdayt. Meg az már nagyon Pókember 3 szindróma lenne. Szerintem Lex lesz a fő ellenség egy kryptoni technológiájú páncélban. A Lex corp begyűjt egy csomó kryptoni cuccot ami a Man Of Steel után megmarad + Zod teste is nála lesz az tuti. Sőt Batman tőle jut a kryptonithoz is az 100%

  7. Doomsday a filmben van biztosra, vagy legalabbis valamifile formaban ha nem is a mindeki alltal ismert Doomsday.

  8. SPOILLLER

    a legutóbbi pletyka szerint OMAC-vírus lesz a fő probléma. ezt főleg a luthor virus marketingből és zod holttestéből következtették.

    a lexcorp által talált brainiac nanotechnológiából kifejlesztve és általános oltásként elterjesztve arra használták a vírust, hogy a batman által készített műhold (Brother I) segítségével megfigyelhessenek minden szuperképességgel rendelkező élőlényt(metahuman).

    később az omac-ek átveszik az élőlények(bárki felett) felett az irányítást abból a célból, hogy kiírtsanak minden élőlényt, aminek emberfeletti képességei vannak…tömören ennyi.

  9. Teszek én erre az egész szuperhősös/képregényes dologra, csak Amy Adamset oda-vissza!

  10. Bizarro-ra senki sem gondolt! Mondjuk nem emlékszem, hogy Ő tud ilyen sugárnyalábat virítani?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.