39 hozzászólás a “Joker az Empire magazinban” bejegyzéshez

  1. akadjatok már le a Manson témáról már aznap unalmas volt ahogy elkezdtétek.

    tetszik az ARKHAM felirat a nadrágon de a mosolyt hiányolom.

  2. Egyetértek @Frankkel, baromi unalmas már ez a Mansonozás. Az, hogy az a debil úgy festi magát, mert feltünési viszketegsége van, attól még a képen Joker van.

  3. Ki lesz egészítve a bejegyzés az új képekkel az újságból? Baromi jók!
    Remélem látjuk még ezt a sétapálcát véresen mehehehe
    Lesz még jó pár rucija filmben az tuti, nekem kéne ilyen Arkhamos pizsigatya vagy mackóalsó
    Ja Killer Crocnak biztos tetszik a dzseki :)

  4. maga Joker nagyon durván néz ki, de nekem a háttér nem adja, sok mást eltudnék képzelni oda….és tényleg geci unalmas ez a Manson-ozás, mint az sw 7-nél a Finn meg az új fénykard fikázása…

  5. Nagy nehezen bevallották, hogy a BvS a man of steel 2, pár hét és bevallják hogy a Suicide Squad meg a batman 1 lesz :D

    Am tudja valaki hogy melyik fog hamarabb jönni a mozikban?

  6. szerintem Arkham-os egyen naci vagy nem tudom, Arkham van ráírva az tuti…én nem vitatkozok azokkal, akik leszólják ezt a Jokert, mert mindenkinek megvan a maga véleménye, de kíváncsi leszek a film után a véleményekre :D

  7. chegue:
    Ilyet itt nem szabad mondani, mert egy életre megbélyegeznek és iűzléstelen Marvel-buzi leszel! :)
    Én csak pislogtam mikor olvastam a csupa pozitív kommenteket, a trailer után.
    Legalább már tudom, hogy nem vagyok egyedül de nekem is nagyon gagyinak tűnt a Suicide Squad. Ez Joker meg borzalmasan idegesítő még a képeken is.

  8. Hát szerintem teljesen jogos vele kapcsolatban a Mansonozás, ha azt vesszük alapul, hogy mind Jack Nicholson, mind pedig Heath Ledger olyan egyedi sminket kapott, ami alapján a kommentelők nem kezdték el rögtön ilyen ripacshoz hasonlítai a karakterüket. Talán ha Jared Leto arcára maszkíroztak volna egy-két forradást, ami kiemeli a mosolyát, akkor közelebb álna Jokerhez, mint Mansonhoz, de ílyen komoly pofával és ilyen “Ne légy barom Wayans filmbe illő öltözettel” előbb nézném egy együttes feltűnési viszketegségben szenvedő frontemberének, mint Jokernek. Félre ne értsetek, nem a színészt, vagy a filmet kritizálom, hanem azt, aki e sminket kitalálta. Amúgy a film várós!

  9. A képregényekben is sokszor ripacs az öltözéke, de ott állandóan vigyorog, nem értem ezt a hú de komoly képet, letargiás?

  10. Ezt a Jokert már csak a masszív pszichopata viselkedés mentené meg.
    Mert ahhoz illik ez a külső.
    Anélkül viszont elég gyenge.

  11. én egy olyan arisztokrata Jokert néznék meg.
    aki gazdag, jóképű, nagyon okos és művelt, csak unatkozik és szereti a balhét :)

  12. Eddig mindegyik Joker teljesen más megközelítésű volt, én kifejezetten nem utánzatot, hanem valami újat várok most. Jared Leto meg hát baromi jó színész, nem az Empire címlapja fog ebben megdönteni.

  13. ÉDES ISTENEM KISGYEREKEK FEJEZZÉTEK MÁR BE!!!!!

    Már az is szánalmas hogy csak Mansont ismeritek a Metal zenészek közül mert megsúgom nem ő az egyetlen aki festi magát a Metálosok közül. Sőt vannak nála SOKKAL durvábbak is. De hogy úgy pofáztok hogy közben halvány lila gőzötök nincs arról ki is valójában Joker elég szánalmas. Olvastatok ti egyáltalán képregényt? Ha nem akkor szerintem tartsátok meg magatoknak a véleményetek. rohadtul unalmas már hogy minden egy blockbuster filmről szóló cikknél anyáztok meg mocskolódtok meg okoskodtok mintha akkora nagy film szakértők lennétek. Láttatok 2 fajta Jokert a filmekben aztán arra alapozzátok a nagy tudományotokat. Máskor meg azért rinyáltok mint valami kis ovisok hogy semmit se újítanak Gagyivúúdban. Most hogy elővettek egy SOKKAL KOMOLYABB Jokert azért sírtok hogy nem olyan mint Nicholson vagy Ledger. Olyanok vagytok mint valami agyon iskolázott bagász akiket az életet és motivál ha állandóan panaszkodhatnak meg fikázhatnak valamit.

    Szerintem baromira epic az új Joker és Jared LEto épp elégszer bizonyította hogy zseniális színész. Egy trailer alapján meg eleve felesleges ítélni hisz vagy túl jól vágják össze és a film szart se ér vagy tök unalmas lesz és a film mégis jó lesz. Majd ha láttátok a filmet lehet fikázni addig csak tudatlan majmok vagytok akiknek halvány lila gőzük nincs arról mit dumálnak.

    Oké, nem tetszik szívetek joga de legalább ne úgy fikázzatok mintha értenétek bármit is a témához hisz láthatóan fogalmatok sincs DC Képregényekről. Tökéletesen visszaadták külsőleg Jokert a készítők. Az hogy ezen a képen most épp nem vihog nem jelenti azt hogy az egész filmet fapofával nyomja majd le.

  14. hét még a kommentekre panaszkodó kommentekre panaszkodó kommentek? beszéljünk inkább a képekről :)

  15. érdekes.

    van egy olyan íratlan mondás ha nem tetszik ne nézd, ne olvasd.
    de persze ez is csak egy iránbyan működik.

    aszondja szerinte baromira epic.

    más szerint meg nem.

  16. DarkEagle – végre valaki kicsit kiborult a faszságok miatt (mellesleg hogy kell vastag betűt?)
    Valóban, itt látszódik, hogy az átlag filmesnek lila fingja sincs a különböző ábrázolásokról, a képregényekben levő legdurvább (legbetegebb-brutálisabb) joker verzió erre hasonlít konkrétan.
    Persze mondom ezt úgy, hogy én ebben jártasabb vagyok, egy (pl.) Gyűrűk Ura szekcióban 2 sóhajt nem tudnék háttérről mondani.

  17. Blablabla… miért kell személyeskedni? Ha valakinek nem tetszik, akkor nem tetszik és kész. Én se dobtam el magam tőle, de látom benne a potenciált. Mondjuk nem ez alapján a kép alapján… :D

  18. Egyelőre barátkozom a küllemével, időbe telik…De nagyon izgalmas az egész projekt, David Ayerrel a rendezői székben, keménynek ígérkezik! Joker szerepére Leto castingja csillagos ötös, de ezek a tetkók, hát…De tény, hogy ez eddigi legijesztőbb Joker. Bár, nekem azért tetszett Ledger Jokere, mert annyira nem volt rémisztő, viszont a kiszámíthatatlansága mégis azzá tette.
    A Disney és a Marvel kötheti felfele a gatyeszt, a Civil Waron sok múlik (nyilván a BvS-en is), de ez a DC univerzum építés nekem nagyon szimpi, közben a Disney/Marvel elindult kicsit lefele, egy-két nagy durr után.

  19. Na most kezdtem el félni a Leto féle Jokertől, remélem nem valami “new schoolos” swagyolo faszság lesz a mai fiataloknak, mert különben én változom át Jokerré és kezdek gyilkolásba……

  20. nekem azért tetszik nagyon ez a joker, mert hajaz egyik másik rajzfilmben látott jokerre :)
    Nekem a mansonos poén meg se fordult a fejemben, mert sztem prodigy-re hasonlít de izlések és pofonok :D

    Am sztem ne akadjatok fel h még mindíg aktuális a mansonos poénkodás mert annál jobban fogják mondani :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.