10 hozzászólás a “Nagyon extrémek” bejegyzéshez

 1. minél olcsóbban készítik el, annál több pénzt keresnek vele… ezért esik a filmek színvonala.. ezért lettek a horrorok talált kamerásak.. ezért dumálnak és drámáznak akció helyett, ezért erőltetik a realista stílust a szép díszletek helyett.. hollywood olcsósít

 2. Ráadásul ez nem is Gagyivúd hibája. Hanem a nézőké!
  Gagyivúd bepróbálkozott a többségnek bejött és az igényesebb nézők azóta is emiatt szívják a foguk. :D

 3. De ocsmány, b***d meg… Legalább adtak volna másik címet neki. Égetik a régit is. Mint valami új rokon, amelyik nem tud viselkedni a karácsonyi ebédnél és letagadnád legszívesebben.

  Nekem ez tuti kimarad. Inkább az eredetit nézem, oroszul, meg csehül, vagy akár némán. De ez valami borzalomnak tűnik.

 4. ha tényleg megcsinálták volna kaszkadőrökkel, hogy mondjuk kihajtanak egy felhőkarcoló ablakán motorral és ejtőernyőznek, mint egy kafa jackie chan vagy hongkongi akciófilmben, akkor az durván király, de ez a számítógép bóvli, tiszta röhej… komolyan szinte már sajnálom, hogy feltalálták a számítógépeket, egyre retardabbak a filmek

 5. kakapitány: Épp ma néztem meg az Aliens werkfilmjét. Na az brutális, hogy miket megcsináltak makettekkel vagy robotokkal 1986-ban. Az tényleg film gyártás volt. Most meg sorra jönnek ki a rosszabbnál rosszabb CGI trükkök. Ráadásul már egy normális posztert sem tudnak megcsinálni jól. Mellesleg nem hiszem, hogy ez hivatalos poszter lenne. Mi a francra lőne az első motoros a levegőben?

 6. zsocso: hivatalos poszter, csak épp másik országban editálták gondolom a promóképekből. Tuti nem felhőkarcoló ablakon kiugratás lesz.

 7. human: Akkor viszont nincsenek szavaim erre a poszterre. Már a németek is ilyen szarokat adnak ki a kezeik közül?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.