16 hozzászólás a “Suicide Squad: a teljes Empire-galéria” bejegyzéshez

 1. A “Dr Quinzel és Joker” kép nagyon epic. De a többi is eléggé jó. Még mindig nem tudom elhinni, hogy Viola Davis lett Amanda Waller…jobb választást nem is tudtam volna elképzelni.

 2. Várom már!:)
  Ha nem nagy spoiler akkor valaki aki jobban otthon van ebben a témában az leírhatná hogy a karaktereket milyen “művekből” ismerhetjük? Mert nekem csak Joker és Harley oké! Köszönöm! ;)

 3. @Akira8:

  Slipknot – Leginkább Firestrom (Flashből lehet ismerős) ellen tűnt fel, de eleve nem is az a prominens rossz arc, aki folyton szerepel

  Rick Flagg – A korai SS képregényekben szerepelt. Azon túl nem nagyon.

  El Diablo – Az All-Star Western, Jonah Hex füzetekben volt jelen. És egy időben volt saját képregénye is.

  Captain Boomerang – A Flash füzetek egyik gyakori visszatérő ellenfele.

  Katana – Batmanben tűnt fel először, de a Birds of Preyben is fel szokott. A New 52-vel neki is indult saját sztorija, ami aztán gyorsan véget ért.

  Killer Croc – Jól ismert Batman ellenfél. Szerte bármelyik Bat family füzetben felszokott tűnni.

  Enchantress – A JL Dark, Superman, Green Lantern füzetekben tűnt fel mindenfele.

  Deadshot – Batman ellenfél volt kezdetben ő is.

 4. Katana, Deadshot és Captain Boomerang voltak az Arrowban is pl. De ha vki többre vágyna és nem akarna esetleg képregényeket sem olvasni :( akkor az animációs filmek/sorozatok még mindig ott vannak és többnyire nagyon jók

 5. Na ezt viszont várom az Acélmanussal ellentétben. Szerintem ez sokkal letisztultabb, tudják mit akarnak, és az egész árasztja az ötletességet. A karakterek közül ha Joker, Harley és Deadshoot jó lesz, akkor a film már nyert.

 6. Jónak tűnik. Egyedül Will Smith miatt vagyok kicsit szkeptikus, számomra ő túl “nagy név” ehhez. Valahogy az ő esetében mindig csak Will Smith-t látom, nem pedig a karaktert, akit éppen játszana.

 7. Fogadok, hogy azt a Slipknotot az első fél órán belül kinyírja Waller, annyira jelentéktelen arc. Marketingbe is csak annyit látni, hogy “oh and there’s also this guy”

 8. Van egy tippem, hogy nagyon hasonló lesz a múltkori animációs filmhez, az batman – assault on arkham-hoz :)

 9. Arra emlékszem valahonnan, hogy H.Q.-nak a végzettsége pszichómókus egyik alfaja! De szerintem nem befűzi J.-t hanem inkább majd kiszabadítja, dokimókusnak álcázva magát! Én erre tippelek! S ez egy flashback emlék lesz, mivel ugye őt is a börtönből engedik ki! Az meg szerintem eleve kiesik, ami az anime-ben volt, hogy az Arkham-be törnek be, s a nagy zűrzavarban kiszabadul szivárvány mókuska!
  De erősítsen meg valaki, hogy talán így lesz!! :D

 10. DH: Rég volt már az, amikor Will Smith túl nagy névnek számitott. Talán még örül is neki, hogy újra egy blockbusterben szerepelhet.

 11. Smith-el biztos nem lesz gond jól fogja hozni a profi bérgyilkost.
  Jokert viszont nagyon el lehet rontani a sok ripacskodással… meglátjuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.