Common lesz a John Wick 2 rosszfiúja

Vajon mennyi esélye lesz Keanu Reeves karaktere ellen? A forgatást a héten kezdik. (egy imma hallatszik a távolból: csak ne legyen Taken 2, csak ne…). Szerencsére az első rész egyik rendezője visszatér, plusz a forgatókönyvíró is marad. Ez utóbbi amúgy érdekes, mert nyilván nem volt nagy sztori a Wickben, viszont “világépítésből” remekelt a csávó.

John_Wick_7

human
írta
2015. 10. 27. 10:07
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Common lesz a John Wick 2 rosszfiúja” bejegyzéshez

  1. Common jó bérgyilkos volt a Run All Night-ban. Jó ellenfél lesz. Most már csak maradjon az első rész szinvonala is.

  2. Elméletileg Keanu a Matrix folytatások óta, nem nagyon csinál második részeket, hogy nehogy úgy járjon megint (Ezért nem lett Constantine 2 sem, mert nem tudtak elé állni egy jó forgatókönyvvel) szóval ha ezt bevállalta, azzal bizakodó vagyok, csúnya lenne egy Taken 2 itt…

  3. Nagyon remélem, hogy nem lesz benne kamerarángatás, meg agyonvágott bunyós jelenetek. Ha hozza az első színvonalát és még építik is mellé egy kicsit azt az univerzumot, amit az elsőben létrehoztak, akkor jöhet. Ja, és remélem nem fertőzi meg a PG-13.

  4. bobjay: az első részben sem rángatták nagyon, szépen követhető volt az akció, pont ettől volt üdítő.

  5. human: Persze, hogy nem. Csak azért írtam, mert én sem szeretném, ha Taken 2, vagy 3 színvonalúvá alacsonyodna. A 3. részben konkrétan van egy rész, ahol másodpercenként vágtak, de az akció nulla volt.
    A John Wick-ben nagyon jól megkoreografált bunyók voltak. A diszkós résznél csak ámultam és bámultam a moziban. A magyar szinkron, vagyis a fordítás néhol nem tetszett, mert Mumusnak kellett volna fordítani a Rémkirályt. Nem tudom ki találta ezt ki.

  6. Kevés (akció)film folytatásának látom értelmét. A John Wick viszont pont az egyik kivétel.

  7. Nem lesz prequel …legalabbis nem teljes egeszeben, mert Keanu arra nemet mondott….jo lesz..ebben szinte biztos vagyok…Keanu edzett mint egy barom, visszajon az iro is, rendezok is…jo lesz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.