The Ridiculous 6-előzetes: a Netflix mellényúlt Sandlerrel?

Nem csak jó dolgok, Beasts of No Nationök készülnek a Netflix filmes részlegén, hanem Adam Sandlert is leszerződtették pár műre, aki pedig hozta a haverjait. Kisülhetett volna ebből egy Grown Ups minőség is (az első rész aranyos 6/10 volt, ne üssetek), de úgy tűnik Sandler fapofája maradt. Ha ehhez hozzávesszük, hogy volt extra, aki otthagyta a forgatást, mert túl rasszista volt a film…

ridic-six-sandler-netflix-trailer-screenshot

A nem túl vicces trailer a tovább mögött. Poszter is jár mellé.

ridiculous_six_xlg

27 hozzászólás a “The Ridiculous 6-előzetes: a Netflix mellényúlt Sandlerrel?” bejegyzéshez

  1. Ez aztán a semmilyen előzetes. Kicsit taszító volt. Néztem és semmi nem volt, ami vicces lett volna vagy akár egy kicsit is érdekes. Annyi látszik, hogy Sandler megpróbált valami értelmeset össze hozni, ami nem a tipikus szarja. De mégis olyan, mintha már bele lenne fásulva az egészbe. Az egész olyan rutin szerű….

  2. Blake Shelton mint Wyatt Earp lol. :D
    Hát ebben annyi ismert név van, hogy nekem kötelező lesz, legyen akármilyen hitvány maga a film. :)

  3. azért tényleg milyen neveket lapátoltak hozzá össze, nem semmi
    amúgy ez a hateful 8 hullámait akarja meglovagolni?

  4. Azt hiszem enné.l volt az, hogy az indián szinészek ott hagyták a forgatást mert túl rasszista dolgokat adtak a szájukba.

  5. Nem tűnik olyan rossznak, mint az utóbbi jó pár Sandler film (The Cobbler kivételével, az egész nézhető volt).

    DE: Sandler-t pihentetni kéne 10-15 évet. De minimum 5-10 évet. Ne kerüljön képernyőre, menjen el rendezzen valami kis színházi darabot, a haverjai nélkül. Talán akkor javul a minősége. De ha 50 évesen még mindig a fingós poénokat játsza el, hagyjuk inkább meg a múltnak.

  6. Akartam villogni valamivel, úgy, hogy magát a posztot szinte el sem olvasom. Nyugodtan töröld.

  7. haha nagyon durva, Sandler akciófilmben? hova tudja még fokozni a hülyeségét ? a pixels tényleg rettenet volt, de ez azért már a bemutató alapján is viccesebbnek tűnik, sőt a million ways to die in the westet is könnyen lekörözi… azt se mondanám, hogy semmilyen volt a trailer, mert pont, hogy vidám és vicces, nem fingós poénok vannak benne, mint egyesek imádják ezt hangoztatni, persze a marvel filmekben is azok vannak, de ott nem senkit nem zavar… én szurkolok neki.. ja és igen, valószínűleg Tarantinora építenek, jön a dicaprio western is, szóval ez lesz a vígjáték western decemberben, elég arcátlan ötlet, de lehet működik :) az egyik kedvenc western vígjátékom a Hajszál híján hősök Chris Farleyval, na nyilván annyira nem lesz jó….

  8. Az a baj a Sandler filmekkel hogy akik élből utálják sose fogják elfogadni. Akik meg bírják azok ezt a filmjét is bírni fogják. Mint pl én. Igen jöhetnek a kövek. :D Őszintén szólva nem tűnik ez se rosszabbnak mint pl a hasonló témájú és hasonlóan fájdalmas humorú Seth MacFarlane filmje a A Million Ways to Die in the West.

    Egyébként az a baj hogy a Sandler filmeket a többség próbálja komolyan venni pedig magukat se veszik komolyan. :D Van 1-2 komolyabb alakítása de a többi filmje mind ilyen unalom ellen tökéletes vígjáték film. A Netflix meg azért csak tudja mit csinál eddig nem nagyon adtak ki szart.

  9. Nem utálom Sandlert, de a szerepei többségéről ezt már nem mondhatom el. Egy kezemen meg tudnám számolni, hogy mit szeretek tőle. Ami nagyon bejött az a Reign Over Me. Ezt a vonalat követhetné inkább, de ahogy muhaddib is írta, csak egy jókora szünet után. Már nagyon kellene neki az a pihenő…

  10. DarkEagle: nem hiszem, hogy bárki komolyan veszi a vígjátékait, egyszerűen vígjátéknak szarok, konkrétan Sandler régi filmjeihez viszonyítva. Nézd meg a Happy Gilmore-t, ami idióta humor szintén, és nézd meg a mostani vígjátékait, ég és föld a különbség. Sandler magát múlja alul, durván.

  11. Szerintem a Grownups 1(!!) óta nem volt olyan filmje Adam Sandlernek amire azt mondtam volna, hogy ez vicces, és komolyan mindig azzal az unott befásult, kialvatlan pofával szerepel mindenhol…tényleg nagyon kiábrándító de ebben Rob Schneider viccesnek tűnt :D

  12. human : ja mert , hogy Mandarin telefossa a wc-t az nem fingós poén? vagy a GoG viccei mivel múlják felül az adam sandler filmeket ? elszállnak mellettem az asszociációk, haha michael jackson tánccal győzik le a főgonoszt haha jó ég, iq gyök kettes poénok….. a grown ups 2 és az afrikás is egy nagyon kedves családi vígjáték volt, nem ő tehet róla, hogy az emberek fásultak nevetni

  13. grown ups 2 kedves családi vígjáték? elkezdtem nézni és 50perc után még mindig nem tudtam, hogy hova halad a film, vagy mit akarnak kezdeni a történettel. Aztán a strandos jelenetnél tényleg nem bírtam tovább és feladtam. De pl. az a rész is írtó vicces volt, amikor a boltban a néger kopasz fejét paskolja. Marha nagy poén. Tényleg, kb 10 évesen.
    Sandler meg tényleg már csak a pénzért tolja. Pixels-ben is, ami mindenki szerint nem egy átlagos Sandler film, olyan unott volt mint egy nihilista a saját temetésén.
    pedig régen nem volt rossz. apafej, vizesnyolcas, mrdeeds. Leslie Nielsen színvonal, de nekem tetszettek.

  14. Gálvölgyisó színvonal. Azt nem értem, Keitel például miért vállal szerepet ekkora ótvar gagyiban? Nem kap mást? Olyan sokat fizetnek?

  15. Megint a fikázás,de ahogy fent lesz egyből letöltitek én meg nézem a többieknek meg ott az argo 2…

  16. Grown ups 2…amikor a terhes feleségtől kezdve az egész család egy több száz fős tömegbunyón vett részt az még a Family Guyban sem lenne vicces persze ízlések és pofonok

  17. Amúgy a Grown Ups 2-t védőknek üzenem, hogy van egy olyan podcast, amiben két csávó egy éven keresztül újra és újra megnézi a filmet, amitől full agyhalottak lesznek :))) The Worst Idea of All Time

  18. tudjátok mi az igazán depressziós és szánalmas ? az adam sandler filmek folyamatos fikázása, biztos jókat kuncogtok egymás közt, mikor erről beszélgettek :) mint egy csapat vihogó lány :)

  19. En kimondottan kedvelem a Sandler filmeket. Ezt is megnezem. Gondolom, ha nem lenne ra igeny es nem hozna milliokat, akkor nem csinalna. Ti meg addig nezegethetitek az instagrammot az ipaden a starbucksban.

    A butthurt indian statisztaknak meg azt üzenem, hogy lehet visszamenni a rezervatumba casinot csinalni, ha nem tetszik valami. Majd mexikoiak eljatszak. Az biztos jobban fog nekik tetszeni. :-P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.