25 hozzászólás a “Akkor megvan melyik Empire magazin kéne, ohh Quinn” bejegyzéshez

  1. Tudom hogy szarkazmus volt…csak..nem tudom. Valszeg a múltkori SW rassz para miatt kérdeztem.

  2. Melyik jön majd előfizetőknek? Ezt lehet tudni? SW kapcsán ha jól emlékszem lehetett. Köszi!

  3. teddike: nem tudom, előfizetőiből csak a jokerest láttuk, hétfői poszt, katt a címkére.

  4. @NW: Valahol ezen a bolygón biztos van olyan egyén aki WS-t szeretné bámulni egész nap. (Nem Én! :D )

  5. Margot Robbiet istentelenül jó csaj+ úgy néz ki ,mint Harley + makeup zseniális+ színészi játék is kurvajónak tűnik (gúgliba érdemes árekeresni a margot-féle hc-re,beszarás milyen zseniális képek vannak róla), a joker is jónak tűnik. Nagyon drukkolok a filmnek

  6. Van egy olyan erzesem, hogy HQ el fogja lopni a showt a tobbiektol. Nagyon eltalaltak rajta mindent, es jol is jatssza a trailerek alapjan.

  7. Azért álljunk már le.. Ha a fekete szó negatív kontextusban szerepel, rögtön sipákolni kell?????

  8. vilagositson mar fel valaki, hogy ez a film mirol fog szolni? :D ha ezek a rosszfiuk, es osszeverbuvaljak oket valami ellen, akkor az mi, vagy ki? Joker?
    Igen, nem olvastam egy kepregenyt se, fingom nincs. Ez az a kerdes ami regota foglalkoztat, de nem mertem megkerdezni :)

  9. @msl: a kormány ráveszi a bebörtönzött rossz arcokat, hogy jófejségből tegyenek meg neki pár veszélyes dolgot (innen a név). Ha nem teszik, akkor bumm a fejbe. És igen, az SS-sel szemben Joker fog valamit ügyködni. Hogy pontosan mi lesz a sztori a filmben, senki nem tudja….

  10. Msl: Amanda Waller a kormany neveben rakenyszeriti oket arra, hogy eltegyenek valakit lab alol vagy ellopjanak valamit, aztan tobben elkezdenek a sajat szakallukra dolgozni. Bekavar Joker is
    Szerintem az Arkhambe kell betorniuk, akarcsak a rajzfilmben.

  11. *SPOILER “hallottam” alapján… / a szerk

    Én mintha azt olvastam volna hogy Cara karaktere fel akarja támasztani a halott testvérét és ezt kell megakadályoznia a csapatnak. Joker meg mellékesen kavarja a szart.

  12. Már a fekete szó is sértő egyeseknek?? Áruljátok már el, akkor hogy a szájbacsavart francba kéne nevezni a négereket????! Nem teljesen fehérnek, vagy sötétebb árnyalatúnak, vagy csokibabának, vagy mi a fsznak?

  13. @ Az Uratok
    alak, ember, koma, pacák, hapsi, pasas, pali, muki, ipse, krapek, tag, ürge, figura, férfi, muksó, pasi, fickó, manus, hapek, arc, fószer, fazon, csóka, csákó, legény, hapi, srác, fiú, úr, pofa, személy, illető, mandró, fráter
    Attól mert fekete még nem kell más jelzővel illetni.

  14. ne szivassatok, hogy ezen pörögtök. Kinn a black elfogadott, itthon a fekete simán, ezzel tényleg mi a baj. Főleg nekem mondjátok, aki minden niggerezőt meg burkoltan rasszistázót moderáltam az SW-nél, szemben a nagyobb siteokkal, akik szartak bele.

  15. Igen, Ventillátor. De ha az általad felsorolt jelzőket két emberre mondjuk, akik egymás mellett állnak és az egyik fehér a másik fekete, akkor különbséget kell tenni. Hagyjuk a liberalizmust.

  16. Azt azért ne feledjétek hogy Deathstroke is benne lesz a filmben. Sőt olvastam olyat is hogy lesz olyan jelenet ahol ő egymaga összepakolja az egész Squadot “Villszmiszestűl” mindenestűl…. de ugye ez csak pletyka

  17. @Buzifiú
    Nekem úgy jött le, hogy a rajzfilm (assault on arkham) a SS film után játszódik. Volt erre pár utalás.

    spolier
    Deadshot az elején újoncokat emlegetett vagyis ez már valószínű egy újabb osztag.
    Harley pedig az arkhamban mikor megtámadta Jokert azt mondta ,hogy “megölöm azért amit velem tett”. SS trailerből pedig egyértelmű, hogy Joker HQ-t kínozza meg nagyon nagyon gonoszan.
    spoiler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.