“Buddy picture” lesz a Thor: Ragnarök?

Mivel hivatalosan is be lett jelentve, így végre Mark Ruffalo beszélhet a Thor 3-ról.

Hulk

I don’t really know that much about it, but I think it’s going to be a buddy picture with Thor and Bruce Banner, I think they’ll probably fight. There’s no doubt, everyone wants us to fight at one point.

Nem sokat tud a történetről, de verekedni fognak, aztán országos barátok lesznek, igazi haverfilmes kalandfilmmé téve a Thor 3-at. Ezzel le is zárul a Asgardian trilógia.

16 hozzászólás a ““Buddy picture” lesz a Thor: Ragnarök?” bejegyzéshez

 1. Semmi értelme nincs ezeknek az egymás elleni harcoknak. Nincs semmi tétje. Milyen hülyén fejezték be a Hulk vs Hulkbuster harcot is. Úgy sem fogják egymást szarrá verni. Alibi bunyók voltak az első Avengersben is.

 2. Hát nem igazán örülök ennek, a képregényekről nem tudok sokat, de én nagyon várom a Thor3-at mert Ragnarok, de így, hát nem tudom, nem jó hír sztem :S

 3. Ugyan olyan lesz, mint a többi film. Elsőnek bemutatkozik mindenki, utána egy kisebb konfliktus majd minden megoldódik és megmentik az adott világot. Lerágott csont. Az első rész még az újdonság erejével hatott és egész élvezhető volt. Az Ultron meg lebőgés. Inkább Galaxis örzőit erőltetnék. Abban legalább van pár új dolog és ötlet.

 4. Klasszikus Marvel. Kis látványos, szajtatos csihi-puhi két karakter között alibi konfliktusbol, hogy aztán vállvetve barátként gyozzek le a gonoszt.

  Az, hogy ezt már elején lekommunikaljak, hogy még véletlenül se “izguljon” várjon mást a néző a filmtol, verciki.

 5. Bármikor befizetek egy feelgood ökörködésre Mark Ruffalóékkal, ha van tétje, ha nincs. Egy üres színpadon is elnézném ezeket az arcokat, ha érdekes vagy legalább vicces szövegeket kapnak :D

  Ugyanakkor messze nem hoztak ki még mindent az effektesek a Hulk-féle pusztításból (Thoréból meg főleg nem – bokszolás, rugdalózás, lökdösődés, néha egy kis bullet time-os kalapácsvetés, ugyan már), úgyhogy lehet itt még nagy zúzás. Amibe ezek ketten belecsapnak (űrhajó, idegen bázis, bolygó?), az kettészakad, mint a szuhai szar…

  “Izgulni” sajnos valóban már csak azon lehet, hogy esetleg egy új rendező el ne bassza valahogy a jól felépített karaktereket, de gondolom Kevin Feige és a többi marveles fejes még alvás közben is mellettük vannak és munka közben folyamatosan a tarkójukon érzik a lehelletüket.

 6. Igazi darkos thor filmet sajnos nem mernek bevállalni. A dark world is inkább egy sima vígjáték/kalandfilm volt ahogy olvastam, a ragnarokba meg tényleg igazi világvége hangulat kellene, a képregényben ott volt surtur, a világkígyó, fafnir, a serpent, azokból lehetne valami, de úgy sem mernek komolyodni.

 7. A Dark World-öt kétszer is megnéztem, eléggé bejött, de az igazat megvallva tényleg matiné jellegűek ezek a Marvel filmek.
  Az a szerencséjük, hogy a bemutatott karakterek meg a jó színészek mindig elviszik a filmeket, a butább sztorik ellenére. A látványra meg soha nincs panasz.
  Viszont egy komolyabb, darkosabb vonal/hangulat nagyon ráférne a folytatásokra. Az AmCap2-ben már elindultak a jó irányba, és a nem rég megjelent hírek szerint az AmCap3 még erre is rá fog tenni, szóval azzal bizakodó vagyok.

  Ennek a “buddy picture” dolognak annyira nem örülök. Pusztítás kéne ide, meg egy kis komolykodás. Ne matinéval zárják már a Thor filmeket.

 8. zsocso: Általában amikor 2 hős küzd egymás ellen annak soha nem volt túl nagy tétje a képregényben sem a filmen se lesz. Vannak kivételek pl Polgárháború. De az esetek túlnyomó többségében nincs. Hiába állították be úgy a Bvs trailerét is, hogy na most itt vérre menő küzdelem lesz ott sem lesz az. Attól függetlenül én várom azt a filmet is meg ezt is bár Thor nem a szívem csücske de Hulk igen :D Az ilyen hős vs hős dolgokat azért találták ki, hogy a fanok örüljenek, hogy lehessen látni mire mennek egymás ellen a képességeikkel esetleg melyik győzne…. Azt viszont adom, hogy a az ellenségek súlytalanok az Infinity Warig.

 9. Amúgy még annyi hogy amikor bejelentették Thor: Ragnarok címet a 3. résznek a hírmorzsákban annyi volt elejtve, hogy mindenki megtanulja majd mit jelent a ragnarok szó meg, hogy pusztítás lesz. De ennek semmi tétje nem lesz az Infinity Warig. Viszont a Hulk vs Thor harc miatt azért meg kell lesni

 10. az avengers 2ben is verekedett a Hulk, de az se volt semmi, csak számítógépes baromság, most ez jön egy egész filmen keresztül? hurrrá micsoda változatoság

 11. ZTR: Azért volt olyan történet is, ahol Hulk széttépte Wolverine-t. Vagy amikor a Punisher kinyirta az egész Marvel univerzumot. Vagy amikor Wolverine megölte a Dark Phoenix-et. Ez mondjuk benne is volt az X3-ban. Szóval lehet ezt kicsit komolyabban is csinálni, nem csak alibiből.

 12. a film elején összejönnek sörözni, aztán néhány hordó után, elmennek a tetves róbert gyökérhez és agyonverik, azt a nagyképű majmot.
  ilyen film kellene.

 13. Igen írtam is hogy vannak kivételek. Amikor Hulk harcol Wolverine ellen azok mind a kedvenceim közé tartoznak mert ugye volt több is. De az esetek 90%ban ezek a hősvshős sztorik csak ilyen farokméregető bunyók voltak a képregényben is….

 14. Én azért kíváncsi vagyok egy kemény bunyóra köztük. Remélem ebben a filmben Thor szabadjára engedi minden erejét mert amilyen harcokat a sötét világba levágott az hozzá képest egyenlő a nullával.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.