Még egy adag Suicide Squad-kép

Ezúttal további tagokat vizsgálhatunk be a Task Force X-ből. Jövő augusztusban nézzük amúgy, előbb még Batman v Superman is lesz.

xdhwk1x

kjl8qmy
nlfscnm
rgdz9u6
ibgklrmcroc-news-story

16 hozzászólás a “Még egy adag Suicide Squad-kép” bejegyzéshez

  1. Lehetnének valami trailerek, vagy bármi külön a tagokról, hogy ki kicsoda. Én kb. kettőről tudok valamit, és gyanítom, hogy nem vagyok vele egyedül.

  2. A negyedik képen levő gyerek ráadásul abszolút nem tűnik valami főgonosznak… mondjuk Will Smith karaktere sem

  3. Az első Katana, akinek a kardjában élnek azok szellemei akiket megölt, és enyhén kettyós is, de mellette zseniális kardvívó.

    Alatta Captain Bumerang, ő az Arrow sorozatban is volt csak más játszotta. Batman-hez hasonlóan, ő is mindenféle hightech dolgokat dobál, csak batarang helyett ezek bumerángok, robbannak, pengék vannak rajtuk stbstb..

    El Diabo játszik a tűzzel, neki pyrokinesis képessége van, ami kb tűzmanipuláció.

    Rick Flagg, nos, ő csak egy elég jól képzett katona, mind fegyverek és harcművészet terén, de azért nem egy Batman :)

    Az alatta lévő arcot nem tudom.

    Killer Croc pedig elég sok változatban futott, de lényeg, hogy Batman egyik fő ellensége. Sok módon ábrázolták, de ez áll a legközelebb az eredetihez. Eredetileg egy nagyobb méretű, marha erős ember, akinek brutál bőrbetegsége volt, és krokodil szerű bőre. Idővel az írók és rajzolók kezdték eltúlozni, és egyre nagyobb lett, majd később némi génterápia után egy krokodilszerű farka is lett. Ja és mellesleg kannibál, ezért van a trailerben szájmaszkban mint Hannibal Lecter. De ő nem teljesen negatív karakter, néha inkább anti-hero, pl. van, hogy batman-el közösen dolgoznak, pl. amikor egy árvaházat megtámadnak, vagy sorozatgyilkos elkezd prostituáltakat ölni.

    Will Smith karaktere Deadshot pedig elég nagynév, Batman egyik ellenfele és a SS alaptagja. Róla azt kell tudni, hogy sosem hibázik, minden lövése talál. Batman-t kellett egyszer kilőnie, és nem sikerült, ott hibázott először, kb innen indul a közös történetük.

  4. fardavid, Ventillator:
    Öööö, miért is kéne trailer minden karakternek?:D A film pont amiatt készül, mert senki nem ismeri ezeket:P

  5. Az 5. képen Rick Flagg alatt Slipknot van. D listás szupergonosz és azért van, hogy meghaljon….

  6. Azért azt nem mondanám,hogy senki sem ismeri őket.Suicide Squad-nak van külön képregénye,mellesleg vannak olyan karakter,akik Batman képregényben is feltünnek.

  7. Amerikában lehetnek ismertebbek a képregényes körökben, de máshol nem igen. És arra a képregényre nem kéne felvágni. Az utóbbi hónapokban közelebb áll a szarhoz, mint a jóhoz….

  8. SPOILER (bár nem ehhez a filmhez):

    King Shark a Flash sorozatban tette tiszteletét, érdemes megtekinteni, mert igencsak jóra sikerült, különösen tévés büdzséhez/színvonalhoz képest!

  9. Ebből a felsorolásból Katana, El Diablo és a Kroki vagy micsoda egész jól megtervezettnek tűnik, míg a többi olyan semmilyen. Ha hozzá teszem, hogy már Joker, HQ és az a varázslónő is egész klasszul nézett ki az eddigi promóciós képeken, így talán nem reménytelen, hogy ez a film még akár jól is elsülhet. Kíváncsi leszek, hogy siker esetén majd kapnak-e ezek a rosszak önálló filmeket is. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.