A Ghostbusters után jöhet az Ocean’s Eleven

Hahahaha. A heti wtf reboot hír az lenne, hogy a legendás Sinatra, meg a szórakoztató Clooney-Pitt filmet rebootolják. A csavar, hogy női szereplőkkel!

A főszerepben Sandra Bullock. Ő lesz Danielle Ocean, bár lehet nem kapjuk meg újra a cseles kaszinórablást. BAM. A rendezői székben a zseniális Gary Ross, aki legutóbbi valami Hunger Gamesben volt képtelen rángatni a kamerát. Mondjuk előtte jókat is rendezett talán. A producerek között persze ott van Soderbergh és Clooney, ki tudja mennyire veszik komolyan a dolgot.

Bullock már alapból jobb casting, mint amit a Ghostbustersnél műveltek, de ha azt mondanák, hogy új férfiszereplős rebootot csinálnak, akkor is felmerülne a kérdés: erre mi a fasz szükség van?

6880228-sandra-bullock

23 hozzászólás a “A Ghostbusters után jöhet az Ocean’s Eleven” bejegyzéshez

 1. Hát én nem értem mi a tosz megy Hollywoodban. Ennyire nincs eredeti ötlet, és ennyre csórók, hogy kell a pénz? Miért nem érzik, hogy vannak olyan művek, amikhez nem kéne nyúlni? Ettől még az is jobb lenne, ha csinálnának egy Ocean’s 14-t, Bernie Mac nélkül, Isten nyugosztalja.

 2. Annyi film készül vilagszerte, hogy siman belefér a sok remake is a palettaba. Mexikóban is 5-15 evente feldolgozzak a nepszeru sorozatokat. Egyebkent meg uj tortenet nincsen, csak a tálalás más.

 3. Kenjetek be dísznózsírral és borotváljátok le a herémet, ezt nem hiszem el komolyan, mélyponton a filmipar, egyszerűen mélyponton.

 4. Bár nem hiszem, hogy bármi jogosultsága lenne ennek a Remake-nek, de azért túlzás a filmipar pusztulását vízionálni. Nyilván megerőltethették volna magukat egy másik címmel, de hát ilyen az élet.
  Nem tudom miért zavar ez ennyi embert. A legtöbb zeneszám az irásbeliség elterjedése óta nem szól másról, minthogy “elhagyott a szerelmem, de nehéz egyedül”, csak éppen a csuhajja helyére került be egy dubstep. Nagy dolog.
  Akit érdekel nézze, akit nem az nézzen valami mást. Végtére is van választék.

 5. Szerintem itt nem az ötlethiány az ok. Mostanában Hollywoodban egyre többen szólalnak fel a női egyenjogúság mellett. Kevesebb fizu, kevés női rendező, főszereplő, stb. A fejesek meg ilyedtükben gyorsan pc-be kapcsoltak és már minden filmnél ahol női főszereplő van női rendezőket próbálnak nyomni. Meg kell valami nagy sikerfilm is nőkkel, de nem ám a véletlenre bízzák, úgyhogy alájuk kellett tolni egy franchise-t. Én támogatom az egyenlőséget, de ennek a görcsös erőltetésnek szerintem nem lesz jó vége. Pont olyan, mint mikor Oscar bácsi 10 évente észbe kap, hogy ki kéne osztani gyorsan néhány díjjat a feketéknek is.

 6. a rinyálás az mindig megy…. de ha jön egy eredeti film, arra meg nem mentek el. Akkor minek erőlködjenek, ha a 22. jurassic parkra meg özönlenek…?

 7. Naja, feldolgozas a Brad Pittes is, de az eredetinel fenyevekkel jobb, ami nem minden esetben mondhato el. Szerintem ez a film fugg majd a Szellemirtok esetleges bukasatol is.

 8. Annak ellenére, hogy szerintem is hányingert keltő a dolog, DonMaros megjegyzését kiegészítve azért nem tudok elmenni amellett, hogy fölöttébb érdekes, hogy mikor az új Star Wars-nál morgott valaki azon, hogy erősen polkorrekt szagú, akkor egyből le lett ugatva az illető a “PC Principal”-ok által (Human included), hogy rasszista/hímsoviniszta, etc., most meg bezzeg megy az ajvékolás már a magában a posztban is…

 9. Nem azzal van a baj, hogy nőkkel dolgozzák újra fel, hanem azzal, hogy még ki se hült a mozigép az előző verzió óta.

 10. A korábbi Ocean’s filmekben azért komoly A-listás sztárok vonultak fel. Bullock szerintem jó választás, ha már meg kell csinálni egy ilyen filmet. Humor kell és a többiek eyecandy csajok legyenek, és fogyasztható lesz. ;)

  De attól tartok, majd inkább az lesz, hogy a mai trendek szerint kell legyen benne egy fekete, egy ázsiai, egy mexikói, egy kövér, egy leszbikus stb, csak hogy minél nagyobb réteget “megszólítson/lefedjen”. Szóval íztelen szagtalan maszlag. És ha nőknek csinálják, jajj szerelmi szál és érzelmek, egy Ocean’s filmben… neeee.

  Persze, mivel még semmi konkrétum nincs, ez csak egy vízió :D

 11. kukulkan: olvasd el még egyszer a posztot. ha szerinted ez ugyanaz, mint ami a Star Warsnál ment, akkor irány vissza a suliba.

 12. d: kattints is rá a 4 jelölés linkre imdbn, menni fog, hopp, egy rendezői jelölése van csak máris, és a Hunger Gamest csinálta legutóbb, ami rendezésileg gyenge volt. ilyen fail trollkodást mindenhol látni szerencsére, nem kell erőltetned.

 13. DonMaros mondja a valóságot szerintem.
  Bár azzal a világon semmi baj, ha több női főszereplős film lesz, engem tök érdekelnek ezek. S szeretek is sok színésznőt, csak ma inkább dekoratív hölgyeket futtatnak be, mint tehetségeseket. Pasiknak könnyebb, ott nem kötelező modellnek lenni, ezért is sikeresebbek, mert több a tehetség emiatt. Csak nem ilyen akció remake izékbe kéne ezt csinálni. Nem attól lesznek egyenjogúak, hogy most ők karatéznak le mindenkit és keménykednek… Rendes történetet kéne írni nőknek. Pasi létemre simán megnéznék egy női központú filmet, s Coppola is jó rendező, simán várom az új filmjét is. Noha más női rendezőt nem szeretek én sem, de nem is ismerek sokat. Európai filmekben sok női főszereplős filmet imádok, persze ezek nem szórakoztató filmet. Szóval ez nem rossz dolog, de nem így kéne tényleg.:S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.