15 hozzászólás a “Árulják a Terminator Genisyst” bejegyzéshez

 1. Én tuti megveszem a Blu Rayt. Én jól szórakoztam a filmen. Nagy Terminator rajongó vagyok de eszembe sem jutna az első két részhez hasonlitani.

 2. Az 1. és 4. kép jól néz ki.
  A 2. elég ciki. A 3. meg nem jött át.

  A film kritikával egyet kell értsek.

 3. Én úgy vagyok vele hogy az alapötlet nem rossz. Egyedül a színészekkel volt gondom (Kivéve Arnold ofc). Meg a CGI is kilógott néha..kivéve a 84-es arnoldos résznél..az nagyon szépen meg lett csinálva. Bár kíváncsi leszek mi lesz a sorsra a filmnek..lévén nyitva hagyták a végét.

 4. Kezeljük külön az első két részt ami nagyon jó, de azt következő részeket nézve számomra még a Genisys volt az amire azt mondom, hogy OK volt ( nemtúl jó, de nézhető többször is.

 5. Az biztos Sanosuke, de az első is nagyon jó (viszonyítsunk ahhoz, hogy mikor készült) és ugye kellett az első rész a másodiknak a létrejöttéhez).

  Mint az alienben…. ott is akciódúsabb a 2. (szintén Cameron :-)

  és ott is csak az első két részt szeretem, személy szerint!!

  Cameron tedd már félre az Avatart és csinálj megint egy jó terminator és egy alient!!! De most! :-)

 6. Gyula: Sajnos Cameron a Terminator 2-vel be is fejezte a jó filmek gyártását. A True Lies, Titanic és az Avatar meg sem közelitik még a Terminator első részét sem. Kár érte.

 7. Más műfaj nem lehet őket összehasonlítani , nekem csak a True lies lóg ki Camerontól, nem illik bele a keze munkájába (Schwarzihoz teljesen jó volt James C. kicsit tartalmilag kevés volt, bár egy feldolgozásról beszélunk, ha jól emlekszem.

  A többi mind fantasztikus film a rendezőtől szerintem.

  A titanic is ás az avatar is,

 8. Pont a hétvégén néztem meg. Nem értem miért volt annyira fikázva, szerintem teljesen vállalható lett. Meg is lepődtem mennyire adta.

 9. Félreértitek a posztert. Ezen a képen megmenti a lányt – aki gyanútlanul betévedt a Genisys filmre – egy rossz filmélménytől. Bár engem cipeltek volna ki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.