Némá

Természetesen Warcraft-kép. Trailer a hétvégi blizzconon talán, remélem a netre is feldobják.

S0LtlEq
kYQfHwZ

22 hozzászólás a “Némá” bejegyzéshez

 1. Sosem mertem wow-ozni, mert hajlamos vagyok a függésre, de már alig várom ezt a filmet. :)

 2. Mindenkinek a Warcraftról a WOW ugrik be…. De miééért? Mikor volt egy eszméletlen jó Warcraft 3-munk. November SC2 vége. Remélem utána ráfekszenek a Warcraft 4-re.

 3. Sokan reménykednek Warcraft 4-ben, de a mostani piacon nagyon meglepne, ha a Blizzard RTS-el próbálkozna. Az SC2-n kívül egyáltalán ninncs rájuk igény és annak is csökken a népszerűsége a MOBA-k mellett.

 4. @HeadHunter: talán mert a Warcraft3-ból a kiegekkel együtt eladtak összesen vagy 9 milliót, a WoW-val meg több mint tíz évvel a megjelenése után is havi 6 millió játékos játszik?

 5. a warcraft 3at én is csak évekkel később pótoltam és eszméletlen jó volt ! sikerült érdekes, fordulatos sztorit írni hozzá , majdnem a kieget is végigjátszottam, a frozen thronet, de ott már elfogyott a lendület.. a wow sajna nekem is kimaradt, de asszem 15ös szintig ingyenes vagy ilyesmi, szóval mehet mindenki bátran kalandozni… na mindegy, szerintem lenne igény egy jó warcraft 4re is, persze ha képesek újdonságokat felmutatni.. várós a film, szurkolok neki, remélem nem valami elkurvított light fantasyt kapunk hanem vérbeli akciót, sok gyilokkal !

 6. Én is végig nyomtam a WC összes részét és imádtam. Utána jött a WOW, ami olyan szinten beszippantott pár évre, hogy más játékot meg se néztem. Nagyon sokáig azt a kalandot, érzést vártam egy játéktól, amit az adott egészen a Wrath of the Lich King-ig (utána már nem játszottam vele. Aztán idén jött a Witcher 3, ami végre felülmúlta. Szerencsére még tart, de asszem utána újra silánynak fog tűnni minden… :)

 7. Le mertem volna fogadni, hogy a fanok sírni fognak, hogy (legalábbis úgy tűnik) nem zöldek lesznek az orkok a filmben.

 8. kakapitány

  MI a baj vele? Szeretem az ülődeszkát és a lehúzót is. Valami baj van vele? Ilyen névvel ne legyen már! :D :D :D

 9. @Fishi: A “fanok” ismerik is a Warcraft-loret és tudják, hogy ebben a világban az orkok nem voltak mindig zöldek, sőt volt olyan klán, amelyik sosem lett az.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.